RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
850 evo je SATA, nema veze sa PCIe
Jel to na Kodak misliš?Ne znam da li je ova tema pravo mesto za problem sa SSD diskom koji smo na temu kupovali za cenu od oko 20e za 1TB, primetio sam da jako sporo radi, mislim da nisam nikad imao sporiji disk, kad se instaliraju igre, pechevi i kad se rade tako neke slicne radnje, brzina je oko 10-15MB po sec, okacicu ovde jedan screenshot dok se instalira patch za poslednji stalker, velicina fajla je nekih 30+ GB, brzina je nekih 11MB prosecna, ponekad se dogodi peek na 100MB, na deo seknde, disk je sve vreme 100% zauzet dok traje kopiranje. Provrteo sam ovaj jedan test i čini se da su rezultati najnormalniji ali čekao sam nekih pet sati da se uradi peč od 35 GB na igri koja uzima na tom isto ssd-u 150 GB, na kraju sam prekinuo sve i obrisao, nek se sve nosi u tri lepe 😀
Isti problem, kodak je gotovo uvek na 100%, nebitno koja je brzina. Instalirao Horizon Forbidden West na jedan, vremena ucitavanja su u minutima, texture popup jako cest, kasnjenje ili nepostojanje zvuka itd. Prebacio igru na adata nvme, sve kul radi.Ne znam da li je ova tema pravo mesto za problem sa SSD diskom koji smo na temu kupovali za cenu od oko 20e za 1TB, primetio sam da jako sporo radi, mislim da nisam nikad imao sporiji disk, kad se instaliraju igre, pechevi i kad se rade tako neke slicne radnje, brzina je oko 10-15MB po sec, okacicu ovde jedan screenshot dok se instalira patch za poslednji stalker, velicina fajla je nekih 30+ GB, brzina je nekih 11MB prosecna, ponekad se dogodi peek na 100MB, na deo seknde, disk je sve vreme 100% zauzet dok traje kopiranje. Provrteo sam ovaj jedan test i čini se da su rezultati najnormalniji ali čekao sam nekih pet sati da se uradi peč od 35 GB na igri koja uzima na tom isto ssd-u 150 GB, na kraju sam prekinuo sve i obrisao, nek se sve nosi u tri lepe 😀
Ali ljudi, pobogu naučite se da dajete samo SMART vrednosti i to DEC, sve ostalo je beskorisno!!![]()
Mislis na poslu a ne da je ssd na popravci?M.2 SATA na servisu
Host Reads : 1501901677 GB
Host Writes : -1598113729 GB
NAND Writes : -1212079680 GB
Evo sta kaze, valjda su dobre stvarno se ne razumem@pilauda kakve su temperature ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari