Šta je novo?

Prototype

Sta znam, igra je zarazna do nekog nivoa, posle toga je uzasno repetitivna. Trcanje uz zgrade je zanimljivo prvih sat vremena

evo upravo je predjoh. i nemam nista da se bunim, bilo mi je zanimljivo dok je trajalo :) po meni krajnje korektna igra, u nedostatku hitova u poslednje vreme bas mi je lepo oduzela vreme za spremanje ispita :D

Grafika nije toliko losa kao sto pricate. Izgleda skroz pristojno na high podesavanjima u 1920x1080 na 40incnom televizoru. Ne znam sta ocekujete? Crysis like grafiku u ovako uradjenom gradu sa automobilima, ljudima, raznim objektima i animacijama. Onda niko ne bi mogao da je pokrene.

Inace igra je prilicno dobra, ima dosta toga da se radi, eventovi, regularne misije ili jednostavno izivljavanje na ljudima na ulici. Budzenje skilova mi se svidja, ali EP poeni se previse lako dobijaju. Storyline je prilicno dobar isto. Mozda su vama kriterijumi za igre veci, ali meni se svidja.

Sve u svemu ok igra, preporucio bih da se proba.

Da se EP ne dobijaju tako lako, igru bi završio nikad.

Kome je igra repetitivna, neka se malo strpi i napreduje, neće uvek biti ista rutina :)

Neznam sta je vama pljuvacima... Igra je skroz OK. Poceo sam sinoc da je igram i svidja mi se.

I ja prob'o... Prijatno sam se iznenadio. Ova igra jednostavno zahteva vremena, zbog balansa koji je napravljen tj pristupa pri kojem se nas junak progresivno razvija. Kako vreme odmiče, sve se više dobija taj superhero osećaj a grad postaje sve uverljiviji zajedno sa ljudima, policajcima (i ostalim mutantima). Prica je sasvim zadovoljavajuća, misije su raznovrsne+ udri, rusi, leti, nabadaj, sve odlično ispolirano: ŠTA BRE OĆETE VIŠE, DA STE 10 GOD. MLAĐI?!!E, PA NE MOŽE:D. Btw, odlično izgleda na velikom, kalibrisanom ekranu. Prijatelj doš'o kod mene, kaže- citiram:'druga igra ***'. Jao kako sam sve ovo lepo napisao...:D

Mogli su i bolje malkice da je dorade ali je zanimljivo za ovakav tip igre i vrlo zarazno , kao sto je receno na prvoj strani pravljenje picvajza po gradu je san (uz parkur itd.) :) Bedak je sto zgrade ne mogu donekle da se ruse ali ne zalim se previse , sasvim dovoljno od igre .

Zanimljivo je bilo kada je izasao INfamous za ps3 (koji dan pre Prototype tj) , skoro pa isti tip igre (ako ne i identicni) i onda sam sa drugarom poceo da se prepirem sta je bolje . Pa sad ko ima PS3 nek izvoli :p
Prica je dobra u Prototype po meni , solidna i ima je dovoljno . I svidja mi se sto ima neke logike , tj zasto umes da trcis po zgradi ili ne znam sta . Nemas super moci nego si neki mutant i mutiras i razvijas se i bla bla , ima te . Kad skocis sa zgrade ne slomijes se za razliku od INfamousa gde bi po nekoj logici trebao da se slomijes ali eto , ne zagines iako si covek (ima u trejleru , mada moze da pravi neki staticki elektricitet pri "sletanju" ali ne mora , ne trosi mu se energija) . Ajd da ne offtopicujem puno , dovoljno sam .

Ali postoji jedna "dobra" mana , te kontrole i kamera kada se spoje sa haosom na ekranu nastane mucak . Ne znas ko koga bije i kada odlazi sve u * onda ti mozak na neki nacin "uci" napamet gde je ko i sta iako ima strelica za objektiv . Tera coveka da upali neko sesto culo i pogadja otprilike . Pocnes da nagadjas gde su protvinici i to uspeva cool iako se u pocetku igre vrtis misleci gde ovaj zivi ... ali nekako izgubim osecaj masakra kada ne vidim previse dobro bas svakog koga sam zaklao ili bas sve sto sam unistio . Ispadne ko super mario , skakucem po tenkovima i ostalim dzidza bidzama . Al kad se dobije exp u igranju , ne ne EP , nego mislim na tehniku onda covek moze da se izivljava na sasvim nov nacin i posle njega moze nov ponovo i tako da isprobava u nedogled ali nije ni to previse zabavno .
Kliknem dugme i whoops , wtf did i just do now ? ocu ponovo!!! dosta toga ima ovde , al sta ces , to nam je u krvi . Da ima neko kome se nije krsilo lomilo u zivotu na ovaj ili onaj nacin...nema tog coveka :D

Ima li tu atomskih bombi? Ako nema, necu da igram :)

Koji je najlaksi nacin da se odvali onaj boss Elizabeth Greene? Imam manjih problema oko nje...

Je*es bug, to se da ispraviti. Ali hocu ja da dignem sve u zrak! Mislim, kad je vec haos i rasturacina :)

Koji je najlaksi nacin da se odvali onaj boss Elizabeth Greene? Imam manjih problema oko nje...
Tenk. Ako si hardkor (a znam da nisi :p) možeš i lično da je peglaš. Oklop i sečivo. I naravno apsorpcija huntera, inače će kratko da ti traje izlet.

P.S. ne trudi se da je gadjaš kolima, nema nekog efekta.

E, da: SREĆAN RODJENDAN! :)

Poslednja izmena:
tenk je zakon, rastura sve zivo...
mada mozes ako te bas toliko nervira i da je sam peglas sto kazu i to sa bicem... :p

Nju sam ispeglao machem :d Naravno, svaki minut sam trchao u sporednu ulicu da se "najedem" bolesnicima i hunterima. Tenk je cool, ali je nekako lame kad imash takve moci da koristish tehniku da je roknesh.

Najomiljeniji transport u igri mi je naravno Apach i prosto je neverovatno kako su dobro odradili kontrole helisha!

Izbichovao sam je bogami dobrano, hvala na savetima ;).

ako i neka si tako joj i treba. :D

i meni je isto u igrici najvise gotivan helis, dobro su ga odradili...

mada one sve njegove moci su extra odradjene ima mnogo dobrih forica...

Уф ала је легао Прототип само тако. Игра је душу дала за истресање. Могли су још који тип противника убацити. Не би било на одмет. Надао сам се неким комбинацијама војске и мутаната. Или их можда и има само нисам дотле стигао. Видећемо вечерас :D.

vala jeste igrica je stvarno dusu dala za istresanje.
ja sam je upravo presao i stvarno je extra odradjena, mnogo su mi gotivne one moci sto ima...

Da li ima nekih fora i forica sto se tice podesavanja grafike? Podesavanja u igri su prilicno siromasna, a ja je igram na notebook-u, bez obzira koju rezoluciju da stavim, nema neke razlike u fps.

ni meni isto nije jasno sto su je neki ovako ispljuvali, igrica je skroz gotivna.

Zavrsio sam je.. Fenomenalna igra. Akcija non-stop.

ni meni isto nije jasno sto su je neki ovako ispljuvali, igrica je skroz gotivna.

Igra jeste gotivna, ali toliko ima elemenata drugih igara koje su se pojavile pre nje da to primećujem čak i ja, koji ne mogu da se proglasim ne znam kakvim gejmerom.

Ono što sam zapazio i što me podseća na stvari koje sam već sreo/video negde:

1. Trčanje, veranje po zgradama i ostalo neopisivo liči na Assassin's Creed, samo je smešteno u savremenije doba.

2. Svo to razbucavanje, haos itd. (pa još i u NYC) me podseća na GTA IV.

3. Međuscene i Alex Mercer (pogotovu njegov glas) poistovećujem sa Max Payneom.

4. "Kandže" koje Alex ima na raspolaganju mu daju Wolverine look.

5. Trejler koji sam odgledao pred početak nabavljanja igre (tačnije, opening scene) me je zbog onih zombija podsetio na nedavno igrani Left4Dead.

6. Ova stavka se odnosi na Will Smitha. :D Svako ko je gledao I Am Legend i Hancock filmove, znaće o čemu pričam (infekcija | letenje i skakanje uz strahovito snažan doskok koji u većini slučajeva uzrokuje raspadanje tla odnosno betona).

Verovatno će se mnogima ova "nabacivanja" učiniti glupa jer, u principu, tako svaku igru/film možemo da analiziramo i gledamo odakle vuče korene ideja, ali su ovo stvari koje meni bar upadaju u oko.

pa kakve to veze ima i ostale igrice se kopiraju medjusobno pa nikom nista.
ja samo ne znam sta mnogi traze od ove igrice i sta su hteli od nje ali igrica ko igrica generalno je dobro zamisljena i odradjena.

@Partybreaker:
Letenje u ovoj igri me podesca na MDK (veoma matoru igru), scene haosa na ulicama NY nigde do sada nisam video u ovoj razmeri... Film "Im a Legend" je jadan.. bolje pogledaj "28 dana kasnije" i nastavak "28 nedelja kasnije"... O Max Payne-u nemam pozitivnog misljenja.

Dobra stvar u ovoj igri je sto je akcija non-stop. Jedino mozes da predahnes ako razbucas helije i zavuce se negde gde mozes da promenis skin. Ali zato kad upadnes u akciju i naviknes se na kontrole onda mozes da trcis po vojnoj bazi i gazis po ljudima i tehnici i imas utisak da ti niko nemoze nista. Mozes da experimentises sa mocima i pokretima u borbi pa da nadjes idealnu kombinaciju za svakog protivnika.

Meni je igra extra.

@Partybreaker:
Letenje u ovoj igri me podesca na MDK (veoma matoru igru)

Auh, gde se seti toga, sećam se kad sam nešto pozajmljivao od druga CD i pokretao ga na AMD K6 @ 400MHz, Riva TNT2 i 96MB RAM-a. Al' se nešto nisam naigrao iste, ne znam ni sam zašto...

...scene haosa na ulicama NY nigde do sada nisam video u ovoj razmeri...

Na ulicama NY možda i ne, ali postoji ona FAIL igra kod koje ima više haosa - Bad Day L.A. Mada, nije uporedivo sa ovom jer ne znam igru zbog koje više žalim što sam mučio bespotrebno hard disk da bi dobio... paa, najblaže moguće rečeno - očajnu igru.

Film "Im a Legend" je jadan...

...kao i Hancock i tu se u potpunosti slažem sa tobom.

...bolje pogledaj "28 dana kasnije" i nastavak "28 nedelja kasnije"...

Hvala za preporuku, nabaviću ih. :)

Dobra stvar u ovoj igri je sto je akcija non-stop. Jedino mozes da predahnes ako razbucas helije i zavuce se negde gde mozes da promenis skin. Ali zato kad upadnes u akciju i naviknes se na kontrole onda mozes da trcis po vojnoj bazi i gazis po ljudima i tehnici i imas utisak da ti niko nemoze nista. Mozes da experimentises sa mocima i pokretima u borbi pa da nadjes idealnu kombinaciju za svakog protivnika.

Meni je igra extra.

Da, ali zbog toga izaziva negativne komentare mnogih koji su (valjda) očekivali mnogo "intelektualniju" igru. Ja sam, iskreno, za dotičnu saznao tek nakon što je izašla, pa nisam među tim ljudima koji su očekivali više i drugačije, te mi je ok igra. Ništa revolucionarno, ali je najveći plus igre upravo to da nema stajanja i da je sloboda i raznovrsnost veoma velika.

Nazad
Vrh Dno