Ima li tu atomskih bombi? Ako nema, necu da igram![]()
Koji je najlaksi nacin da se odvali onaj boss Elizabeth Greene? Imam manjih problema oko nje...
Koji je najlaksi nacin da se odvali onaj boss Elizabeth Greene? Imam manjih problema oko nje...
Tenk. Ako si hardkor (a znam da nisiKoji je najlaksi nacin da se odvali onaj boss Elizabeth Greene? Imam manjih problema oko nje...
Neznam sta je vama pljuvacima... Igra je skroz OK. Poceo sam sinoc da je igram i svidja mi se.
ni meni isto nije jasno sto su je neki ovako ispljuvali, igrica je skroz gotivna.
@Partybreaker:
Letenje u ovoj igri me podesca na MDK (veoma matoru igru)
...scene haosa na ulicama NY nigde do sada nisam video u ovoj razmeri...
Film "Im a Legend" je jadan...
...bolje pogledaj "28 dana kasnije" i nastavak "28 nedelja kasnije"...
Dobra stvar u ovoj igri je sto je akcija non-stop. Jedino mozes da predahnes ako razbucas helije i zavuce se negde gde mozes da promenis skin. Ali zato kad upadnes u akciju i naviknes se na kontrole onda mozes da trcis po vojnoj bazi i gazis po ljudima i tehnici i imas utisak da ti niko nemoze nista. Mozes da experimentises sa mocima i pokretima u borbi pa da nadjes idealnu kombinaciju za svakog protivnika.
Meni je igra extra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari