Treci i poslednji mob mi je nestao pre neki dan. Bio sam kod ortaka na rodjendanu i napio se. Prvi put posle 7-8 meseci da sam seo pijan da vozim i isao sam sa dorcola na karaburmu kroz ulicu Djure Djakovica i od jednom mi auto proklizao (zadnja vuca) i zakucam se u drvo i u zgradu. Od auta nije ostalo nista a mob mi nestao iz dzepa. Ostao mi je novcanik u dzepu a mob je "uspeo" da nestane. Jedino sto mi je policija iz auta vratila je obicne naocare od 200 din, a Gucijeve naocare od 165 eura mi nisu pronasli. Sada ja ne znam ko mi je zao mob, da li momci koji su me pronasli (sumnjam da su oni posto su bas bili fini i pozvali hitnu pomoc i policiju, mada ce mi policija sada oduzeti vozacku i moracu da platim kazu tako da to nije bas bilo od pomoci), da li policija koja mi je vratila samo naocare od 200din ili mozda neko iz hitne koji su me ostavili ispred urgentnog na minus ko zna koliko da se smrzavam sa potresom mozga i raznim povredama.
Stvano smo proklet narod. Mene bi bilo sramota da nekome iz kola ko je u tom trenutku izgubio toliko da mu zabodem jos i mob i naocare.