Šta je novo?

Pronalazenje mobilnih!!!

E pa sada ... Na neki nacin i mene je ojadila riba. Bio sam kod koleginice sa faxa tu noc i kada sam krenuo kuci negde na putu izmedju mene i nje jakna je nestala.

Vidis da te nisam zezao da nisi trebao da otvaras novu temu! :d Na dve strane te zezaju da ti tako treba kad pijes i vozis,da si sam kriv... Vidi ti sa Mobtelom da pogledaju u logu gde pise koji je IMEI broj telefona prijavljivan uz tvoju karticu na mrezu,pa onda nek pogledaju da li se taj IMEI sada prijavljuje kod njih na mrezi i sa kojim IMSI brojem kartice i ako provale ciji je broj na konju si!! ;)
Ako se vise ne prijavljuje kod njih onda je mozda sada na MTS-ovoj mrezi pa vidis kod njih,jer ako ga nema u Mobtelu moze biti samo kod konkurencije na mrezi ili evntualno da je otisao preko grane ili mu je promenjen IMEI broj ako je iskusniji lopov u pitanju!
Pozdrav ,)

Pametan si ti samo sto ja ne slusam pametne savete na vreme :wall:

Kad nisi slusao tad,poslusaj sada (ne bukvalno,sacekaj jutro) :D MORA da se vidi na mrezi na kojoj je sada,pa makar ti i ne cuvao ni pakovanje ni garanciju i neznao IMEI napamet,oni imaju log za tvoj broj i u njemu stoji i IMEI telefona i mogu da otkriju kod koga je sad za 2 minuta!
Za svaki slucaj spremi neku kintu ako se neckaju ili"nemaju vremena",ili bar kesicu kafe ili flasu pica da podmazes gde treba! ;)
Pozdrav ,)

Srecom jos uvek se ne ide u zatvor zbog voznje u pijanom stanju. Ali od sledece godine (2007) svako ko ima preko 1%o alkohola u krvi ide sigurno u zatvor na 3 meseca.
ne ide se za prvi prekrsaj ali za drugi se ide...

Lomnica_city je napisao(la):
Kad nisi slusao tad,poslusaj sada (ne bukvalno,sacekaj jutro) :D MORA da se vidi na mrezi na kojoj je sada,pa makar ti i ne cuvao ni pakovanje ni garanciju i neznao IMEI napamet,oni imaju log za tvoj broj i u njemu stoji i IMEI telefona i mogu da otkriju kod koga je sad za 2 minuta!
Za svaki slucaj spremi neku kintu ako se neckaju ili"nemaju vremena",ili bar kesicu kafe ili flasu pica da podmazes gde treba! ;)
Pozdrav ,)

OK. Probacu to. Hvala :)

DARK SIDE je napisao(la):

Kakav drugi. Ne baksuziraj. Pomeri se s` mesta. :zgran:

Mrzelo me da chitam sta su drugi pricali ovde pa mozda su ti vec odgovorili...ja u mojoj nokia 6680 imam program phone secure.Ako kupujesh symbyan telefon mozes ovaj program iskoristiti...ima vishe opcija ali glavna je da anonimno salje sms poruku na broj na koji ti odredis ukoliko telefon registruje promenu kartice...npr.ukradu ti tel i odmah,naravno, bace tvoju karticu....ubace svoju karticu i koriste ga.,..ali ne znaju da ce taj program odmah da posalje sms na broj koji si ti odredio...tako ces videti koji broj koristi tvoj mobilni...mozes onda preko policije da ga pritisnes...
Kako se tacno zove taj program ? Neki link, moze ?

Ajde stvarno dajte taj program. Mora se imati neki symbian telefon.

zendraqla je napisao(la):
Zanima me da li neko zna kakve su sanse da se pronadje ukradeni mob? Da li je neko imao tu srecu da mu pronadju mob. Ovo mi je 2 ili 3 mob koji su mi ukrali i sumnjam da ce se procenat uspesnosti povecati sto se tice pronalazenje jer prethodne nisu pronasli, pravo pitanje je da li su uopste i trazili. I veoma je zanimljivo kako ljudi ne biraju situacije kada ce nesto ukrasti. :wall: :mad:

Pa resenje postoji ....
prestani da nosis telefone :)

...ili kupi neku krntiju od 20e tipa 3310 nokia koja ce ti fino raditi posao,a karticu registrujes u mobtelu ili telekomu,zavisi kod kojih si i ako ti nestane opet nece ti biti toliko krivo,a moci ces lako da dobijes nazad stari broj...
ps:mojne da pijes i vozis,nije zdravo :D

Ma sta vam je. Sada sam novi covek. Vise i ne pijem, a ni ne vozim jer nemam sta. :wall:

Tebe bas poterao maler :d .

Poslednja izmena:
Morali bi još malo da porade na granici, jerbo svako sa medicinskim faksom zna da telo samo može da proizvede određenu (minimalnu) količinu alkohola... naravno ovo ne treba da služi kao izgovor, ali čisto kao primer, pošto su recimo u jednoj BG firmi uveli alko kontrolu a granica je bila 0%...

To majstore. Dobro ce mi doci jer planiram da kupim n70. Ili opet da idem na 6680. Ne znam ni sam. Od kola sam odustao bar dok ne zavrsim fax mada ko zna. Mozda mi se i tu posreci :d

Maler je DOBRA rec. Mogao si da izgubis nogu, ruku, glavu, da robijas nekoga, sve sto si "izgubio", a moze se kupiti ili kintom nadoknaditi je PESMA.

Prije mozda 2 mjeseca sam nasao u diskoteci Nokiu 7250i.
Posto znam menadzera za izbacivace, odnesem njemu i kazem da je neko izgubio. Ovaj odnio kod DJ-a i preko razglasa objavili par puta da je pronadjen taj i taj tel. Vlasnik nek se javi DJ-u!
Nemam pojma ko se javio?!
ttla_ph_7250i_2.jpg

Inace kad izlazim ne nosim svoj mob. sa sobom. Jebi ga opijem se, ko zna, il cu ga baciti (polomiti o` zemlju) gdje ili izgubiti?!
Bolje neka ga kuci!

ps Prije sam znao u diskoteci, mrtav pijan, koznu jaknu da bacim u kakav cosak ili za sto gdje nasi sjede, i jedno sat-dva poslije dodjem, jakna i dalje tu! Za zivo cudo! :banana:

Poslednja izmena:
Vladd je napisao(la):
Maler je DOBRA rec. Mogao si da izgubis nogu, ruku, glavu, da robijas nekoga, sve sto si "izgubio", a moze se kupiti ili kintom nadoknaditi je PESMA.

Tacno. Moj maler je bio srecne prirode :)
Jos jedno 6 meseci a mozda i koji mesec vise (zbog privatnog faxa) pa cu izaci iz minusa koji sam napravio to vece tako da i nije toliko katastrofalno.

Karbo je napisao(la):
Prije mozda 2 mjeseca sam nasao u diskoteci Nokiu 7250i.
Posto znam menadzera za izbacivace, odnesem njemu i kazem da je neko izgubio. Ovaj odnio kod DJ-a i preko razglasa objavili par puta da je pronadjen taj i taj tel. Vlasnik nek se javi DJ-u!
Nemam pojma ko se javio?!
ttla_ph_7250i_2.jpg

Inace kad izlazim ne nosim svoj mob. sa sobom. Jebi ga opijem se, ko zna, il cu ga baciti (polomiti o` zemlju) gdje ili izgubiti?!
Bolje neka ga kuci!

ps Prije sam znao u diskoteci, mrtav pijan, koznu jaknu da bacim u kakav cosak ili za sto gdje nasi sjede, i jedno sat-dva poslije dodjem, jakna i dalje tu! Za zivo cudo! :banana:

Jeste sve to tacno sto si napisao. Da se covek napije, da ne pazi na stvari, da mu tada nista nije bitno osim provoda, ali zamisli sledecu situaciju. Smuvas neku extra ribu ili ona hoce da ti da broj telefona, i gde bi ti to upisao. Na papiric kada bi upisao sigurno bi izgubio taj papiric. Kada bi na ruku napisao sigurno bi se izbrisalo ili tako nesto. Ako ima pametno resenje za taj problem onda cu i ja u buduce da ostavljam mob kuci, cak i ovaj 7250i, a kozne jakne vise necu da nosim. Nosicu one od 2-3 hiljade dinara sto bi uz pomoc :bottle: mogao da zaboravim.

ma 'ajde prijatelju, posle dimenzije x koju mnogi nazivaju Drapsin, malo toga moze da coveku zaista zagorca zivot. ili ti jednostavno Drapsin nedozvoljava da odes, hmmm....

To mi je za sva vremena zagorcalo zivot. Ta cuvena X dimenzija. I sto je najgore tamo ostajem zakljucan. Ajde promeni potpis, moj mora da bude najgori. Pa po potpisu mozes da zakljucis da sam jos uvek tamo ;)

Nazad
Vrh Dno