ne ide se za prvi prekrsaj ali za drugi se ide...Srecom jos uvek se ne ide u zatvor zbog voznje u pijanom stanju. Ali od sledece godine (2007) svako ko ima preko 1%o alkohola u krvi ide sigurno u zatvor na 3 meseca.
Lomnica_city je napisao(la):Kad nisi slusao tad,poslusaj sada (ne bukvalno,sacekaj jutro)MORA da se vidi na mrezi na kojoj je sada,pa makar ti i ne cuvao ni pakovanje ni garanciju i neznao IMEI napamet,oni imaju log za tvoj broj i u njemu stoji i IMEI telefona i mogu da otkriju kod koga je sad za 2 minuta!
Za svaki slucaj spremi neku kintu ako se neckaju ili"nemaju vremena",ili bar kesicu kafe ili flasu pica da podmazes gde treba!![]()
Pozdrav ,)
DARK SIDE je napisao(la):ne ide se za prvi prekrsaj ali za drugi se ide...
Kako se tacno zove taj program ? Neki link, moze ?DARK SIDE je napisao(la):Mrzelo me da chitam sta su drugi pricali ovde pa mozda su ti vec odgovorili...ja u mojoj nokia 6680 imam program phone secure.Ako kupujesh symbyan telefon mozes ovaj program iskoristiti...ima vishe opcija ali glavna je da anonimno salje sms poruku na broj na koji ti odredis ukoliko telefon registruje promenu kartice...npr.ukradu ti tel i odmah,naravno, bace tvoju karticu....ubace svoju karticu i koriste ga.,..ali ne znaju da ce taj program odmah da posalje sms na broj koji si ti odredio...tako ces videti koji broj koristi tvoj mobilni...mozes onda preko policije da ga pritisnes...
zendraqla je napisao(la):Zanima me da li neko zna kakve su sanse da se pronadje ukradeni mob? Da li je neko imao tu srecu da mu pronadju mob. Ovo mi je 2 ili 3 mob koji su mi ukrali i sumnjam da ce se procenat uspesnosti povecati sto se tice pronalazenje jer prethodne nisu pronasli, pravo pitanje je da li su uopste i trazili. I veoma je zanimljivo kako ljudi ne biraju situacije kada ce nesto ukrasti. :wall:![]()
Morali bi još malo da porade na granici, jerbo svako sa medicinskim faksom zna da telo samo može da proizvede određenu (minimalnu) količinu alkohola... naravno ovo ne treba da služi kao izgovor, ali čisto kao primer, pošto su recimo u jednoj BG firmi uveli alko kontrolu a granica je bila 0%...DARK SIDE je napisao(la):ne ide se za prvi prekrsaj ali za drugi se ide...
Nasao sam:zendraqla je napisao(la):Ajde stvarno dajte taj program. Mora se imati neki symbian telefon.
Tebe bas poterao maler .
Vladd je napisao(la):Maler je DOBRA rec. Mogao si da izgubis nogu, ruku, glavu, da robijas nekoga, sve sto si "izgubio", a moze se kupiti ili kintom nadoknaditi je PESMA.
Karbo je napisao(la):Prije mozda 2 mjeseca sam nasao u diskoteci Nokiu 7250i.
Posto znam menadzera za izbacivace, odnesem njemu i kazem da je neko izgubio. Ovaj odnio kod DJ-a i preko razglasa objavili par puta da je pronadjen taj i taj tel. Vlasnik nek se javi DJ-u!
Nemam pojma ko se javio?!
![]()
Inace kad izlazim ne nosim svoj mob. sa sobom. Jebi ga opijem se, ko zna, il cu ga baciti (polomiti o` zemlju) gdje ili izgubiti?!
Bolje neka ga kuci!
ps Prije sam znao u diskoteci, mrtav pijan, koznu jaknu da bacim u kakav cosak ili za sto gdje nasi sjede, i jedno sat-dva poslije dodjem, jakna i dalje tu! Za zivo cudo! :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari