Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

Svaka čast! Savršenstvo od kompa. Jedva čekam slike na MDPC... ;)

jbl, kako resavas problem s prasinom na i u kucistu ?

Kuciste mi stoji na stolu,nisam nikad imao problema sa prasinom :p
Prednje filtere na kucistu cistim redovno i u kucistu se nakupi veoma malo prasine.. Za spolja koristim magicnu krpu :)

Sta reci,svaka cast.Nadam se da cu nekad da imam dovoljno vremena i novca da napravim nesto makar 30% lepo i pedantno kao sto je ovo.

Od srca chestitke. Zaista si nas ponos i mnogo mi je drago sto nas na ovakav nacin predstavljash u svetu.

DOMINIRAJ !

Pa te slike su izabrali iz veoma velike gomile :) Za kvalitet ti se cini,jer su to te iste slike samo je format malo drugaciji :) :)

Cestitam ti na uspehu, zasluzio si....

Pa te slike su izabrali iz veoma velike gomile :) Za kvalitet ti se cini,jer su to te iste slike samo je format malo drugaciji :) :)

hehe, verujem da si ih zatrpao slikama :) :) :) nego ono, drago mi je sta si napravio pa da bude sve u fulu i pokaze maksimalno ;)

cestitam i nemoj dugo da cekamo za novi projekat :wave:

Čestitam JBL!!!
Danas, prilično dokon dok mi server radi neku obradu na poslu, odlučim da pogledam ponovo ove strane da vidim dokle si dogurao (i sve više se zagrevam da radim i ja nešto oko mog računara - čak sam se malopre raspitivao u radnjama koliko koštaju termo skupljajuća creva!!! :D). I pogledavši na MDPC.COM čega ima novog - imam šta da vidim?
Poslednji dodat računar - tvoj! :banana::banana::banana:

Stvarno je fantastičan, svaka čast majstore!

Poslednja izmena:
Šta drugo reći nego da si zaslužio ovo JBL, kapa dole nema šta... Ovo treba da se zalije....:bottle:

To je to. Nishta ja tu neb' dir'o....:D:D:D

sve pohvale za trud ,neka sto je tamo nego sto je naljepsi OJHA;)

Poslednja izmena:
Od srca cestitam na ovom uspehu. Svojim trudom i radom si usao u elitu modera ;) ! Nemoj sad da se odmah naduvas :p , vec odma da si se bacio na novi (kao sto sam pre rekao) eye candy. Verujem da ideja vec imas, pa bih te zamolio da ne odugovlacis mnogo :)

Jos jednom sve cestitke, a dace Bog da te u buducnosti jos vise hvalimo ;)

Temu pratim od početka...Nemam reči :)

Modovi bi ovo mogli da stave u sticky kao prvi srpski PC koji je na mdpc-u.

Pozdrav

JBL, nemam reči, mislim da si objasnio, i dao svima u Srbiji domaći zadatak što se tiče modding-a. Takođe si i pojasnio pojam "srpskog inata", svim ljudima koji su pratili temu od početka.

JBL, nemam reči, mislim da si objasnio, i dao svima u Srbiji domaći zadatak što se tiče modding-a. Takođe si i pojasnio pojam "srpskog inata", svim ljudima koji su pratili temu od početka.

Mani se inata, covek je radio iz zadovoljstva.

Svaka cast \o/
Mogao bi dakontaktiras neki lokalni pc casopis pa "date gledamo u novine" :D

Svaka cast \o/
Mogao bi dakontaktiras neki lokalni pc casopis pa "date gledamo u novine" :D

Ako ti nasi casopisi rade svoj posao i prate novosti, kontaktirace oni njega. Na benchu ima preko 30k ljudi, i ako niko od njih ne prati teme ovde svaka im cast.

Vrh Dno