Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

Razvalio si ga jos jednom cestitke i da znas da ovo deluje kao na stranim katalozima za hi-fi opremu.
Sta bi ti tek uradio sa Corsair Obsidian 800D ili sa 700D.

Sta reci puno srece

Ima li sanse da pocnes neki novi mod? Ovaj stacker je nahvaljen sa razlogom i dobio zasluzeno priznanje (mdpc number 36). I ako imas neke planove, nagovesti bar koja kucista uzimas u razmatranje. A da, i kad zavrsis neki buduci mod, sta ce biti sa stackerom?

Ima li sanse da pocnes neki novi mod? Ovaj stacker je nahvaljen sa razlogom i dobio zasluzeno priznanje (mdpc number 36). I ako imas neke planove, nagovesti bar koja kucista uzimas u razmatranje. A da, i kad zavrsis neki buduci mod, sta ce biti sa stackerom?

Planiram novi mod :) Mozda bi bilo jos rano da pricam kako sta jer ni ja jos sam neznam,sledece kuciste ce vrlo verovatno da bude CM...
Sto se tice stackera, kad krenem novi mod, postoji mogucnost da ce on ici na prodaju ali nista jos nije 100%, neznam sta bi radio sa dva kompjutera :D btw ako i budem prodavao stackera onda ce to verovatno ici ovako u kompletu kakav jeste... ma da ko zna sta ce jos sve da se promeni :)

Ti za sledeci mod jedino da pravis svoje kuciste....to se sad od tebe ocekuje :)

ne,ne,nisi ga razumeo :D Nije mislio da budzis/modujes kuciste,nego da ga sam napravis :D To bi bio izazov :D

ne,ne,nisi ga razumeo :D Nije mislio da budzis/modujes kuciste,nego da ga sam napravis :D To bi bio izazov :D

Bio bi da :) ali na zalost ja nemam odgovarajuci alat niti skill za takav poduhvat, da bi ispalo na nivou kako ja to zelim potreban je pristup mnogim masinama i alatima,dobro bi dosla i neka radionica itd :D

Svaka cast, kuciste je extra odradjeno, izgleda uredno i pedantno to je ono sto fali svakom kucistu, dosta pedantnosti i cistoce :)

Planiram novi mod :) Mozda bi bilo jos rano da pricam kako sta jer ni ja jos sam neznam,sledece kuciste ce vrlo verovatno da bude CM...
Sto se tice stackera, kad krenem novi mod, postoji mogucnost da ce on ici na prodaju ali nista jos nije 100%, neznam sta bi radio sa dva kompjutera :D btw ako i budem prodavao stackera onda ce to verovatno ici ovako u kompletu kakav jeste... ma da ko zna sta ce jos sve da se promeni :)

Lepo ti napravi listu rezervacija sa ponudama za 29-ku. Licitacija i kraj. Posle idemo svi da pijemo :)

Postoji li neki mm kabla koji nije slejvovan?Nisi normalan,ja bih flipnuo da sam bio na tvom mestu.Svaka cast za mod!!!

@voodoons

Pazi nije ti to losa ideja uopste :) Ali ako ga budem prodavao,voleo bi da zavrsi kod nekog ko ce ga voleti, ipak sam tamo ostavio deo sebe :)

Evo nesto fotografija koje nisu prikazane na Mdpc galeriji ni na forumu :)

DSC_0213.jpg
DSC_0267.jpg
DSC_0217.jpg
DSC_0246.jpg
DSC_0295~0.jpg

onaj koji da najvecu ponudu, morace ga voleti...

Covece,svaka cast!! Stvarno izgleda VRHUNSKI! cheers

Jbl svaka ti cast :) ja hteo da moje kuciste Peskarim i Plastificiram :d medjutim ovde gde jesam ne mogu da nadjem nikog ko to radi :( , a i kad bih nasao ko zna kolko bi me izaslo :( ... mozda bih mogao da iznajmim masine za to ali opet nemam gde to da odradim...mislim ne mogu u sobi u kojoj inace radim :(...
Btw jedno pitanjce :)...na koju foru kompovi na MDPC dobijaju brojeve? mislim po meni bi taj Stacker 29:) trebao da bude bar u top 5! ;) Pozdrav i nastavi da radis :) i da nas inspirises:)

kako se koji postavi na mdpc, ovaj je 36 po redu
uskoro ce i 37 :)

kako se koji postavi na mdpc, ovaj je 36 po redu
uskoro ce i 37 :)

Na čemu radiš? ;)

Edit: Sad videh... Monolith... Darkness shall prevail... Mislim ne videh nego pročitah. Kad će biti slika?

Poslednja izmena:
trenutno menjam prozore na kuci :D
bice slika :) ali ne radim ja nista za mdpc, niti razmisljam o mdpc.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno