Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

Da onako obaviju onaj pink/purpurni sleeve oni crnim! Kako glupo... po meni ne bi sa tim dogurali nigde.
Sve je jednostavno i uredno a ono bruka.

Mozda deluje malo haoticno na prvu ruku ali cenim sto je ipak to jedan korak dalje,nesto drugacije/novo i kad pogledas zanimljivo je skroz.

Jel ja tripujem ili je on sve konektore sa prednje strane ploce izveo na zadnju zbog cable management-a? :)

Auu genijalno! Kada bi se proizvodjaci ugledali na njega pa napravili nesto slicno i za nas obicne smrtnike... :)

Izgleda odlicno, minimalisticki dizajn samog kucista, grill koji je upotrebio na pravim mestima, cable management odradjen do perfekcije cak i iza kucista, diskretno svetlo i prelep detalj sa pink sleeved cables, stvarno sjajno! Jel kuciste LianLi, lici mi na neko njihovo?

Bruka! Svaka mu čast.

Kako је извео оно позади :).

^Ruzno je :) bar za moj ukus.
Sto se tice MDPC-a 037,savrseno izgleda :)

Mozda deluje malo haoticno na prvu ruku ali cenim sto je ipak to jedan korak dalje,nesto drugacije/novo i kad pogledas zanimljivo je skroz.

stvarno izgleda drugacije i stvarno je nesto novo,ali druze tvoj projekat je po meni one and only-the best!!!!!:)

Hehe,hvala ti sinda na tome :)
Ipak mislim da se ne treba uporedjivati, svaki komp na mdpc galerijii je lep i perfektan na svoj nacin :)

Hehe,hvala ti sinda na tome :)
Ipak mislim da se ne treba uporedjivati, svaki komp na mdpc galerijii je lep i perfektan na svoj nacin :)

jeste,tu si u pravu,tamo je stvarno svaka masina prelapa,na svoj nacin,ali mi je tvoj stacker.......ma cisto zlo!!!!!!!prosto nemogu da verujem da je neko sa nasih prostora uspeo da se tamo ubaci i da odradi takvu masinu!!!!!svaka cast!!!!nego,planiras li nesto slicno u skorije vreme??:)

Da.. :) Ako sve bude ok, trebalo bi da krenem sa novim projektom na isti datum kao i sa proslim :) ali videcemo.. :) treba puno kockica da se slozi i uklopi :wave:

jedva cekam!samo napred i nek je sa srecom!:wave:

Vrlovrlo lepo! Koliko si ukupno platio za MDPC? Reci mi dali moram da rastavim kuciste ako zelim powdercoating ili to ce da uradi majstor koji radi plastifikaciju?

Hvala ;)
Koliko sam platio za mdpc? :D Ovakvo pitanje jos nisam dobio :D :D budi malo precizniji na sta konkretno mislis.
Ako zelis da plastificiras,najbolje rastavi kao sto sam i ja, odneses na peskarenje pa na powdercoat,mozes dati mozda i da ti oni rastave,sve je stvar dogovora sa konkretnim ljudima/firmom ali bolje to uradi sam..

Poslednja izmena:
Hvala ;)
Koliko sam platio za mdpc? :D Ovakvo pitanje jos nisam dobio :D :D budi malo precizniji na sta konkretno mislis.
Ako zelis da plastificiras,najbolje rastavi kao sto sam i ja, odneses na peskarenje pa na powdercoat,mozes dati mozda i da ti oni rastave,sve je stvar dogovora sa konkretnim ljudima/firmom ali bolje to uradi sam..

Ok, izvini nisam tako mislio, dakle koliko si ukupno platio za buzire, za srafove itd itd. Pa znas sta, rastaviti jos mogu ali kako sastaviti posle :D To mi je problem...a ne znam ljude iz subotice, tako da ako cu odluciti za powdecoating trebace mi tvoj pomoc svakako!

Sad razumem pitanje :) Pa cena je izasla ukupno oko 100e ukljucujuci slanje ali ja sam tamo uzimao sve i svasta,tool,sarafe itd... u dva navrata po 50e. Mozda ti to deluje ovako kao velika cifra ali mdpc sleeve je najeftiniji sleeve a najbolji, ove gotove sto vidis to nije ni za poredjenje. Ako ti bude trebalo,ja ti mogu dati brojeve tel. ljudi/firmi koje to rade u Subotici jeftino i dobro ;)

Ok, javicu se kada budem odlucio. Da, zaista ovako 100eur deluje kao velika cifra, ali, eto kupis 3-4 krsteni kuler i vec si potrosio 50eur...

a premijerno danas u 00:01 je izasao na svetlost dana MDPC039

Lepo su izmodovali ovog ravena... Doduše on je i stock ličio na reventona :)

Nazad
Vrh Dno