Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

da mi je da znam sta su mogli naci kao gresku kad nema grske :)

Zamerke su:
-Obrisati markerom pisane brojeve na fan konetkorima
-Skinuti plasticne mehanizme za 5,25" jer ne drze nista i narusavaju izgled :p
-ofarbati i/o lim pozadi kao i pci limove od grafike i muzicke kartice
-sleevovati ventilator do samog kraja a ne da ide izolirkom onako :p
-skinuti nalepnice sa memorija
-skinuti zeleni logo sa graficke ili nesto uraditi sa njim...
Eto to su zamerke :)

@Maestro
Sleeve moze da se posalje podrucje Srbije bez problema,meni je tako stizalo,jedino sto nemas nacina da to platis prethodno.. ja sad se snasao za to tako sto mi se dobrovoljno javio jedan nas covek iz Nemacke i kupio mi :) Kasnije je neko njegov ovde silazio pa sam platio.. :)

e extra kad si pomenuo nemacku tamo mi je sesta i brat nekako cu im objasniti sta da kupe mada se niko od njih ne razume ni komp da upali :)

jbl hvala na pomoci, kakve su oni zamerke nasli, pa da kad si vec pola nalepnica prelepio drugim onda kao ajde i te da smislis neko resenje :)

e extra kad si pomenuo nemacku tamo mi je sesta i brat nekako cu im objasniti sta da kupe mada se niko od njih ne razume ni komp da upali :)

jbl hvala na pomoci, kakve su oni zamerke nasli, pa da kad si vec pola nalepnica prelepio drugim onda kao ajde i te da smislis neko resenje :)

Nema na cemu,ne moraju oni uopste da znaju da upale komp za ovo :) Ti lepo odes registrujes se na mdpc-x i uneses svoje licne podatke,adresu itd.
Odes i ubacis u korpu sve sto zelis i navedes,kupujem preko uplate na racun..
Tada ti stigne mail sa njihovim ziro racunom i uputstvom kako da uplatis. Tvoja sestra ili brat lepo odu samo u banku i uplate na ziro racun tacan iznos i to je to,tebi za nekih 10-15 dana sleeve donosi postar na vrata bez ikakvog placanja :)

Ja sam sve uradio iz Beograda, Bancaintesa internet karticu, otvoris PayPal nalog i
sve lepo platis i stigne ti. Meni je sve stiglo.

naravno kada sam lepo pricao sa Nilsom da ubaci i Srbiju u listu :)

hehe, ok znaci imam sanse da kupim i ja nesto, ali sad sam u prblemu malo pre sam pokvario hdd wd od 500gb sata i umesto da pare bacim na modding ja cu da ih bacim na hdd :(

-skinuti zeleni logo sa graficke ili nesto uraditi sa njim...
Eto to su zamerke :)

Ovo sam ja baš hteo da ti kažem, ali rekoh da ti ne kvarim uživanje. U celoj priči najviše odskače logo nvidia-e, dosta više od svetlećeg logoa evga-e. Anyway, vrhunski posao, nema šta... :) Neka se ovi iz mdpc teraju u peršun, ti uživaj u svom trudu :)

Poslednja izmena:
Sada sam na miru i sa velikim uzivanjem pregledao sve ove beta slike, prelepo stvarno, nista natrpano, a izvucen maksimum iz Stalkera.

Hvala,drago mi je da ti se svidja :) Ispravke su u toku i naravno bice dokumentovane,nakon toga,final slike :)

Nvidia GTX 280 modded ! sneak peek shot !

DSC_0370.JPG

DSC_0360.JPG

Poslednja izmena:
Sto ne poskidas te nalepnice sa memorije i grafe?msm da ce lepse izgledati u full black izadnju.

Sa memorije su skinute a za grafu sam se odlucio da je ovo najbolje reshenje s obzirom da mi je sve crne osnove sa belim detaljima.. Full black bi odudaralo..

koje nalepnice?

Muahaha! Vrh brate ^!

Baki, svaka cast, ja sam odusevljen, gledam thread vec 20min! Nadam se da se upasti na MDPC!!! More pictures plz, kad ofarabas ostatak delova!

Hvala :) Naravno ima jos mnogo ideja u rezervi koje cu se potruditi da prenesem u delo :) Planiram da uradim nesto vise od samih popravki greskica :)

Lepo ja rekoh,nece se tu nakupiti prashine....:D;)

Ima da se kupi sleeve kod nas na vise mesta,ali ni jedan sleeve ne moze da se poredi sa mdpc-x,cak ni da mu pridje :)

Kupih ja taj sleeve (doduse u win-winu), cisto da vidim kakav je.
Plastican je, krut, providi se, verovatno ne moze prici ovom sa MDPC-X.
Pridruzujem se cestitkama JBL-u na odlicnom poslu :)

Pokupio sam bale sa stola i sad mogu da otkucam. SVAKA CAST. Pre svega za trud, a onda za ideju. Naravno, ni novca nije manjkalo tako da je ceo projekat za 10.

Ovo vredi Carigrada.

Nazad
Vrh Dno