Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

:bottle:

Prilozi

• 167.jpg
    167.jpg
    349.8 KB · Pregleda: 105
  • 168.jpg
    168.jpg
    302.9 KB · Pregleda: 95
  • 169.jpg
    169.jpg
    109.6 KB · Pregleda: 88
huh 25e

bolje da se mucim fala :)

Ja sam se dobro namucio ...na kraju sam napravio sam svoj "tool" sa koji mi je sve islo glatko.
Iskoristio sam one delove sto lomis sa I/O shield-a, jedino to mi je bilo dovoljno tanko da prodje sa obe strane. Ne bih znao kako recima da ti to opisem te sam iskoristio Paint skillz da to docaram :D

I tek sada vidim koliko je retardiran ovaj Paint u W7 ..

Na prvoj slici, ova crna linija pretstavlja deo gde makazicama malo zaseces i savijes taj deo da bude kao na slici 2. I to tako ostavis, ne lomis jer ti ova veca pravougaona povrsina sluzi da prstima pritisnes na dole.
Napravis tako 2kom i jedan sa jedne a drugi sa druge strane zavuces i bez problema ces da skines zicu.

Ja 2 igle (ni one najmanje) nisam mogao da ubacim ...samo mi je ovo uspelo.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    1.7 KB · Pregleda: 128
Ja sam bio prakticniji i kostalo me je nista.
Jednostavno sam uzeo istroseni mesingani ulozak za hemijsku olovku i skinuo vrh.
Precnik je savrseno odgovarao i naravno ustedeo 25e ;)

Prilozi

• hem2.jpg
    hem2.jpg
    133.5 KB · Pregleda: 119
  • hem1.jpg
    hem1.jpg
    132.9 KB · Pregleda: 154
Poslednja izmena:
to je za molex. i to kosta 2 eura :)
ovaj sto je 20€ sluzi za izvlacenje kablova iz atx power connectora (24 i 8 pin) i pcie power connectora (6 i 8pin)

ja sam koristio punjenja za heftalicu, ispravis jedan deo i zavuces taman udje izmedju pina i plastike

Ne vidi se ni jedna slika osim ovih 8 u 61-om i 62-om postu :(

Evo priznajem da sam sve odgledao otvorenih usta, stvarno svaka cast!

Hvala MIB :)
170.jpg

171.jpg

172.jpg

173.jpg

174.jpg

super pocetak, a fenomenalan zavrsetak :) svaka cast

oces li i taj wb da modujes :)

Svaka čast, odlično urađen posao. Koliko je koštao powdercoating i sanding? Pitam informativno pošto imam stackera takođe :)

Kod mene u Subotici sve zajedno kosta oko 1000-1200din :)

Ajmo dalje :D

Milina, nema šta. Himuro in da haus :) Kad pogledam stackera ovako lepo isfotografisanog, tek onda pokapiram koliko je kućište u stvari lepo :)

Poslednja izmena:
Da te pitam samo još jednu stvar, da li ti je stacker nov, ili si budžio stari, čisto informacija radi, pošto i ja planiram da udahnem malo snage u ovog mog matorca :D

Stvarno nemam riječi za sve ovo. U stvari imam: izvrsno, nevjerovatno. Želim da ovakve živce sačuvaš za uvijek :D Lično za mene jedno od najboljih kućišta ikad, još pretvoreno u zvijer. Samo jedno pitanje, vidio sam tamo Antec 182P pa me interesuje tvoje mišljenje - to ili Stacker (imam Antec i jedina zamjerka je dužina grafičke vs. gornja ladica za diskove)? Nastavi sa radom, daj još slika... Pozz

A dali si navijac Partizana, mozda? :D

@muki85: kad budes zvao da se raspitujes, bolje koristi nase nazive: peskiranje i plastifikacija.

Star je nekih godinu dana,mozda i vise :)

Ti još imaš i malo bolju verziju stackera, ja nisam mogao da čekam 831, pa sam uzeo 830 :) Naravno black :) Još jedna jako bitna stvar je to što je stacker prestao da se proizvodi, pa ćemo uskoro imati antikvitete, tj bićemo privilegovani :) I da samo nastavi tako, moraću da ti ukradem neke ideje kada se budem odvažio da se malo igram :)

Poslednja izmena:
svaka cast... fenomenalno izgleda.. :)

@cwija
Hvala :)
Antec P182 je po mom misljenju odlicno kuciste ali kao sto kazes mana je ta sto ne staje svaka grafika i mozda sto je malo stisnuto sa mestom,Stacker je provetreniji,prostraniji i generalno meni je bolji :)

@soko
Hehe nisam navijac Partizana,primarna boja mi je crna a bela je sekundarna i manje je ima. :) Nisam hteo da bude bas sve crno pa sam ovako malo to ublazio sa belim dodatcima i detaljima :)

Hvala svima :) uskoro jos slicica

da... zna se cije je sve crno :D

'ajde brze sa tim slikama :) da vidimo cnc rad

Poslednja izmena:
Vrh Dno