hteo sam da zahtevam slikanje nekog predmeta sa nekim nasim novinama i da se vidi naslovna strana, kako bi potvrdio validnost slika - al' onda sam video ona bela vrata sa onim staklom "macije sapice" ... tako da sam potpuno ubedjen u verodostojnost fotografija![]()
![]()
@JBL majstore ti moras da dobijes oskara za ovaj projekat.:smackbum:
kazem ja, najbolje je kada radis sebi![]()
@JBL
jesi li nekad pokusao ranije radove da uguras na MDPC..... mislim da su jako kvalitetni i pedantni i da bi mogli da nadju svoje mesto na MDPC.
kakva validnost slika? mislis da ovde ljudi fakeuju? ne verujem da bi Igor padao tako nisko i stavljao necije tudje slike
Ti kao i onaj lik sto je trazio validnost slika u temi "Kompjuter u ulju". Jel ste to neki klan osnovali? Nemate preca posla, pa zezate posten svet na forumu :d .
P.S. Ako ima jos mesta u vasem klanu "Domace novine na fotografijama",tj. "DNF", zovite
BTW: Necu vise da te hvalim sto se modovanja tice da se ne bi uobrazio, ali stvarno profesionalno izgleda
![]()
Hhehe da,macije sapiceSlike su naravno moje i mislim da nema potrebe da na bilo koji nacin to dokazujem
Ovde mozes da vidis moje prethodne projekte koji su takodje slikani u istoj prostoriji,tj mojoj sobi
![]()
ja priznajem samo Kurir, ako stavi ove ostale izdajnicke novine ja cu ih tretirati kao strane![]()
![]()
p.s. ja sam u temi "kompjuter u ulju" trazio novine a dobio racun za kablovsku :d
Ako ti ikad ne bude vise trebalo bilo sta od ovih komponenti, slobodno mi se javi da ih besplatno preuzmem...eto ucinicu ti toliko da cu ti cak i postarinu platiti
Lepe stvarcice si pazario, nema sta![]()
Upravo :angel:
Dok nisam imao mdpc-x alat nije bas bilo smirujuce nego vise obrnuto :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari