Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

129.jpg

130.jpg

131.jpg

132.jpg

133.jpg

134.jpg

135.jpg

136.jpg

137.jpg

hteo sam da zahtevam slikanje nekog predmeta sa nekim nasim novinama i da se vidi naslovna strana, kako bi potvrdio validnost slika - al' onda sam video ona bela vrata sa onim staklom "macije sapice" ... tako da sam potpuno ubedjen u verodostojnost fotografija ;) :D

kakva validnost slika? mislis da ovde ljudi fakeuju? ne verujem da bi Igor padao tako nisko i stavljao necije tudje slike

hteo sam da zahtevam slikanje nekog predmeta sa nekim nasim novinama i da se vidi naslovna strana, kako bi potvrdio validnost slika - al' onda sam video ona bela vrata sa onim staklom "macije sapice" ... tako da sam potpuno ubedjen u verodostojnost fotografija ;) :D

Ti kao i onaj lik sto je trazio validnost slika u temi "Kompjuter u ulju" :D . Jel ste to neki klan osnovali? Nemate preca posla, pa zezate posten svet na forumu :d .

P.S. Ako ima jos mesta u vasem klanu "Domace novine na fotografijama",tj. "DNF", zovite :p

BTW: Necu vise da te hvalim sto se modovanja tice da se ne bi uobrazio ;) , ali stvarno profesionalno izgleda :)

@JBL majstore ti moras da dobijes oskara za ovaj projekat.:smackbum:

kazem ja, najbolje je kada radis sebi :)

@JBL
jesi li nekad pokusao ranije radove da uguras na MDPC..... mislim da su jako kvalitetni i pedantni i da bi mogli da nadju svoje mesto na MDPC.

@JBL
jesi li nekad pokusao ranije radove da uguras na MDPC..... mislim da su jako kvalitetni i pedantni i da bi mogli da nadju svoje mesto na MDPC.

Drago mi je sto tako mislis :) Prosla dva projekta nisu dorasli za MDPC a ovaj... pa neznam probacu :) Kod njih zaista mora da bude sve bez kompromisa a ja cu se ovaj put potruditi da tako bude :) e sad da li cu dospeti tamo...to ce vec od njih da zavisi :)
Inace u redovnom sam kontaktu sa covekom odatle koji je sa dosadasnjim radom vise nego odusevljen,tacnije fasciniran :D videcemo... :)

kakva validnost slika? mislis da ovde ljudi fakeuju? ne verujem da bi Igor padao tako nisko i stavljao necije tudje slike

Ti kao i onaj lik sto je trazio validnost slika u temi "Kompjuter u ulju" :D . Jel ste to neki klan osnovali? Nemate preca posla, pa zezate posten svet na forumu :d .

P.S. Ako ima jos mesta u vasem klanu "Domace novine na fotografijama",tj. "DNF", zovite :p

BTW: Necu vise da te hvalim sto se modovanja tice da se ne bi uobrazio ;) , ali stvarno profesionalno izgleda :)

auh...sta bi bilo da nisam stavio smajlije na kraj poruke :D

P.S. klan se zove "Domace - Uvek Moralno Brizni !", tj. "D-UMB!"... pozivnicu saljemo iskljucivo na mail domaceg provajdera sa najmanje 51% vlasnistva drzave

Hhehe da,macije sapice :) Slike su naravno moje i mislim da nema potrebe da na bilo koji nacin to dokazujem :) Ovde mozes da vidis moje prethodne projekte koji su takodje slikani u istoj prostoriji,tj mojoj sobi
:)

nisam ni sumnjao u tebe i slike, nego sam na neki moj nacin hteo da kazem kako je sve profi i uradjeno sa najvecim kvalitetom. stvarno sam odusevljen i sa radom i sa temom :D keep up the good work

ja priznajem samo Kurir, ako stavi ove ostale izdajnicke novine ja cu ih tretirati kao strane :D :D :D
p.s. ja sam u temi "kompjuter u ulju" trazio novine a dobio racun za kablovsku :d

samo odlepi tu plavu nalepnicu :) narusava izgled

neeeeee.... to ce biti jos ruznije :)
samo ti nju odlepi (zalepi negde ako ti bude trebalo da vracas nazad)

tako sam ja uradio sa mojim napajanjem :)
da sam na tvom mestu ofarbao bih i vent u napajanju u belo

Ako ti ikad ne bude vise trebalo bilo sta od ovih komponenti, slobodno mi se javi da ih besplatno preuzmem...eto ucinicu ti toliko da cu ti cak i postarinu platiti :D

Lepe stvarcice si pazario, nema sta ;)

ne vide se slike...

Vrh Dno