Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

LoL neznam fox na sta konkretno mislis bolje napisi nego da pogadjam :p

@Kobayashi Maru

Da,slikano je sa vise objektiva 105mm VR macro,Tokina11-16, 50mm 1.8 i 35mm 1.8 :D

Igore, extra, svaka cast.

48285063.jpg

Kad sam video ovu sliku, bas sam se prijatno iznenadio ;), ali stvarno si mogao sarafe da zavrnes po liniji.

lol tebi :) perfekcionista ,a ,xaxxa

svaka cast,stvarno je super ispalo,sve na svom mestu,Thirty je lepse od XXX (podseća na nićeve),crni krugovi na ventilatoru takodje,samo sto ti se ne vide polirani kodenzatori u napajanju

e,da,aj kad stignes stavi neke slike vece rezolucije da imamo za desktop 1680x1050 minimum :)

ziveli
%C5%A0ampanjac.jpg

Poslednja izmena:
Bruka kako je ispalo nista previse karabudzeno bas elegantno i odmereno ali kombinacija boja je perverzija majke mi svaka cast...

Svaka čast, nisam stigao sinoć da ispratim premijeru, ali evo sada cheers

Takođe sad tek videh... pridružujem se čestitkama cheers

Stvarno prelepo, sve cestitke i sto pre ideju za novi projekat.:wave:

Svaka cast vrhunski uradjeno zivio cheerscheers

Fali ti slika kljuceva, to je meni jako bitan detalj :d
Svaka cast Igore, vrhunski odradjeno! Bas onako kako smo od tebe i ocekivali ;)

Ono sto se meni ne svidja je suma kablova. Tek sada kad je sve sklopljeno vidi se koliko ima kablova, zatrpalo je kuciste unutra. Znam da ne moze manje od toga, kablova mora biti a sleeve ih jos udeblja, samo kazem sta mi se generalno ne dopada kod modovanja u danasnje vreme. To nikako ne treba da umanji Igorov rad.

svaka cast.

svaka cast izvukao si iz ruznog kucista nesto jako lepo :)

Čestitke, Igore. :)

zemo svaka čast,imaš zlatne ruke i strpjenje veliko:happy::party:

Hvala vam svima drugari :) Lepo je videti vasa misljenja i komentare cheers

Evo nesto slika koje nisu prikazane u galeriji ;)

_DSC1062.jpg

_DSC0438.jpg

_DSC0431.jpg

_DSC0428.jpg

_DSC1028.jpg

_DSC0275.jpg

_DSC0269.jpg

Extra!!! :)

Sad sam neybo xD
Moje misljenje, savrseno stvarno, eto najveca zamerka oni srafovi sto rece neko :D
Al meni je nekako monotono i vidjeno vec. Prvi mod je bio i savrsen i imao je nesto u sebi..
Ovo ne, plus mogli su ti kablovi manje da se vide :)
Opet kazem, savrseno ali u odnosu na poslednja kucista na mdpc-u nekako konzervativno i monotono.

Neybo si Ivane!! hahha :D ***, ukusi i misljenja su razlicita, nekom je ovo bolje nekom je ono bolje, nekom je prosli shit a ovo vrh i to ce uvek tako biti :)
Poenta je da se sve lepo zavrsilo i da sam ja zadovoljan + je to sve lepo nagradjeno,gde ces bolje od toga cheers

Svaka cast Igore, mod je prelep, izbor boja mi se bas dopao, sve pohvale za trud!!!

P.S. Vidi se napredak u odnosu na prethodni mod u svakom slucaju.

ovi noiceblockeri yebu kevu, znaci prelepi su (morao sam to da napišem, ***) he he ***, jbl :)))

Nazad
Vrh Dno