Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

i na mom si desktopu odavno :)

sacekajte samo sekund da pobrisem ovu vodu,neko mi ovde balavio po parketu :p

Uzivam gledajuci al jos vise ako znam kako se nesto napravi,pa
ako nije neka strogo cuvana tajna jbl jel mozes nama obicnim smrtnicima da odas kako si odradio taj natpis soundrent,najlogicnije moguce bi bilo samolepljivom folijom,al sa druge strane bilo bi komplikovano zbog grila sve to oblepiti?

i jel postoji neko logicno objasnjenje sto si ostavio na backplate-u onu kockicu da se vide 4 cipa/tranzistora ili je u pitanju estetski dojam?

Poslednja izmena:
sacekajte samo sekund da pobrisem ovu vodu,neko mi ovde balavio po parketu :p

Uzivam gledajuci al jos vise ako znam kako se nesto napravi,pa
ako nije neka strogo cuvana tajna jbl jel mozes nama obicnim smrtnicima da odas kako si odradio taj natpis soundrent,najlogicnije moguce bi bilo samolepljivom folijom,al sa druge strane bilo bi komplikovano zbog grila sve to oblepiti?

i jel postoji neko logicno objasnjenje sto si ostavio na backplate-u onu kockicu da se vide 4 cipa/tranzistora ili je u pitanju estetski dojam?

Nema tajni :) Soundrent je ona profi nalepnica tj folija :) mat crna, ne razumem na koji gril mislis? :p Backplate sam iz zjbancije uslikao jer sam primetio da pise 30 na chipovima :D

Trebao si da kazes da si gravirao cipove

Koliko si daleko otišao s napajanjem, vala i ja sam pomislio da si gravirao 30 na čipove... Fantastično izgleda sve!
Nije mi samo jasno kako si plastificirao onaj crni deo maski za grafulje, zar one nisu od plastike?

Ahahaha
Ja sam bio 100% siguran da si i na cipovima gravira i mislim se u sebi kakav si ludak da si do tog nivoa detalja dosao i jos kontam kako si to uopste izveo :d
Sada si sve pokvario, jednostavno nam nisi trebao reci. Sada znam da si i ti samo smrtnik :D

Ma, ne, sad uzmi ispoliraj čipove pa ponovo ugraviraj :)

ja sam mislio da je cela ta "oker" boja folija,al u stvari su samo slova,ovo za 30 na cipovima nisam izvalio dobra fora ,),ako je backplate fabricki ovako izrezan ne izvaljujem konstruktore sta su hteli da prikazu

Ne ne, jbl je modovao i backplate :d

Aaaali ako bi uspeo da promeni font na onim cipovima i stavi 30-ke kao ostale definitivno postaje moj idol i covek ide u legendu!

Poslednja izmena:
odlicno

Joj,druze rad ti je fenomenalan,ali ti je dar za fotografiju jos veci:)Nego,mani se modovanja i slikaj neki "book" ili kako se to vec zove za neku lepu klinku iz kraja,i uskoro neces moci da se odbranis od zena:d
Malo sale,nadam se da ne zameras:)Kuciste ce biti fenomenalno,svaka cast.:wave:

Hvala ti Byjo na lepim recima i podrsci ;)

Idemo daljee :)

Imao sam vremena za vikend koliko toliko da uradim neke stvarcice ,)

Unveiling !! :D

Corsair H100 pump Thirty Edition!

- Took the button out
- Laser cut new window
- Added the 30 sticker

282~0.jpg

283~0.jpg

284~0.jpg

285~0.jpg

286~0.jpg

jos samo ostaje da sleevnem kabel :D

Gigabyte GA P67A-UD5 Thirty Edition

-Painted heatsink
-Painted pcb edges
-Cleaned the caps + added black hats
-Added new power switch
-Replaced the leds to white
-Added logo's

287~0.jpg

288~0.jpg

289~0.jpg

290~0.jpg

291~0.jpg

292~0.jpg

293~0.jpg

294~0.jpg

295~0.jpg

296~0.jpg

Prosto ne mogu da verujem do koliko sitnih detalja si isao, sokiran sam :)

It's not a MoBo, it's a ninja.

Da li ce 30 na h100 da svetli?

ček stani, stani, stani :) ovo si pravio nalepnice za kondenzatore ili si ih modovao?

... pa čak i na bateriji... car!

A da li mogu kondenzatori da se skroz oblepe s nalepnicama, tipa da traka ide oko tela, a kapica na vrh kondenzatora? Da li je to rizično po sam rad kondenzatora?

Poslednja izmena:
Ja bih tebi sada rekao: "Znaš, ti shvataš da nisi normalan!?", ali se bojim da ne budem pogrešno shvaćen!
Ovo ne da je dobro, nego nemam reči! Pratio sam detaljno i prethodni worklog, ali slike ove ploče su me prosto oduvale! Pa ti bi trebalo da radiš kao dizajner za nekog proizvođača čoveče!

Samo napred!

Trajce ma gde ces biti pogresno shvacen,Igor definitivno nije normalan :D
pazi onaj komentar,necemo preterivati sa urezivanjem 30 na cip,a ovde moduje kodenzatore i bateriju,omg :eyebrows:

predpostavljam da nisi kupovao sve komponente,vec su i sponzori pomogli,ali ja ovo ne bi smeo da pipnem nista zbog garancija,nadam se da si sve komponente istestirao
svaka cast za mod dugmeta na bloku,kad vidis onog coveculjka dodje ti da ga ne uzmes ni na poklon:S: ,predvidjam ti buducnost u timu dizajnera neke velike harverske kompanije,ili najbolje vise njih,od kuce saljes predloge i skice a oni tebi milionske cekove

Nazad
Vrh Dno