Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Koje sečenje je preciznije i kvalitetnije (po pitanju ivica materijala posle obrade) lasersko ili waterjet? Setio sam se da saradjujem sa jednom firmom iz Čačka koja ima obe mašine i kada sam im rekao šta mi treba rekli su mi da mogu da biram kako hoću da mi seku :).

jbl - izvini ako ti gušim temu, ali moram još par stvari da pitam: da li će biti dobro ako na unutrašnjoj (ili možda ipak na spoljnoj?) strani stranice kućišta nacrtam oblik koji hoću da mi iseku? I da li si u Subotici nabavljao taj zatamnjeni pleksi?

Dobro je otvor ispao na kraju, i ja ću takav samo malo veći. :wave:

Po pravilu bi trebalo da je waterjet najbolji za ivice,tj da uopste nije potrebna obrada posle. e sad zavisi kakvu oni masinu imaju, ako je ova kao iz NS onda verujem da je laser bolje resenje,najbolje njih da pitas :)
Mozes da im nacrtas, on skine te dimenzije i ubaci u masinu, namesti pocetnu tacku i masina sece..
Plexi jos nisam nabavio, valjda ga ima negde u Subotici :D

Imaš u Ornamentu, providnog na koje god hoćeš dimenzije, dok za tonirani nisam siguran. Spominjali su mi kad sam bio da se raspitam da zatamnjeni plexi mora da se kupi cela vertikala od dela koji se seče, tj. i ono što ti ne treba. Ako bude ova varijanta možemo pazariti i zajedno da se ne arči plexi.

Ako nema druge solucije mozemo tako zajedno,raspitacu se ja malo ovih dana pa ti javim ako ima neka bolja kombinacija :)

Kako mislis da pricvrstis plexi na stranici, jel ces je lepiti, stavljati keder pa ga ufalcovati ili ces ga srafiti?

Idealan nacin za pricrvscivanje prozora je double sided traka od TESA-e ili 3M, to kad uhvati mozes slobodno mirno da spavas :D + najbolje izgleda od svih drugih resenja :)

Neznam, meni je drugar maznuo iz firme gde radi :D Ludilo koliko ta traka dobro drzi stvarno.. verujem da moze da se nadje kod nas :)

JBL kakav sleeve planiras, tj u kojoj boji?

Jel zna neko gde mogu da nadjem keder gumu za bocnu stranicu??

i ja isto,hteo sam da postavim još neke slike oko sitnica desk moda a aparat crko...morat ću pozajmit od nekoga
samo polako za dobar i lep rad treba strljenja i vremena,sladeći put kad budem neki project radio ima da ga radim pic-pic neka traje al posle da budem 100% zadovoljan

Ne secam se da li si spominjao koju ces grafiku ubaciti u masinu?

bice SLi :D

Bice ZLI SLI :D

tipujem na 2xgtx 580 :)

Ispod 570 nece biti sigurno :)

i would like to see this
oh shit we're living in serbia
:-devil-::mad:

ma barem 2x580 :D

I treba ti omanji djerdap da ih napajas al dobro :D

Vrh Dno