Šta je novo?

Project Origin

Stvarno si smorio sa pljuvanjem najbolje pucačine ikad. Preslabu konfiguraciju imaš, pređi igru za par godina kad uradiš upgrade i videćeš u kojoj si zabludi bio!

Pazi samo da se ne desi suprotno (sto je daleko vise verovatno) da ti vidis u kakvoj si zabludi bio nakon par godina, jer sa player aspekta Crysis apsolutno nema nikakve sanse naspram F.E.A.R.-a, i pored shit grafike ja bi mogao Fear Perseus Mandate proci jos xx puta dok Crysis vise ne bi migao, e sad sto ljudi vise vole ***** upakovano u zlatni papir (sto je generalno problem sa celim svetom) to je u stvari problematicno.

Crysis je dobar bar koliko i FarCry, samo što većini ljudi ne radi. Fear mi je isto jedna od omiljenih pucačina... Ali glupo je pljuvati nešto što je dobro. Zato i ja ne pljujem FEAR iako mislim da je Crysis bolji...

Problem sa FEAR-om ( i sa dodacima, nastavcima itd.) je taj sto je Condemned CO bolji od svega toga zajedno, a koristi njihov engine i AI. Ovaj project origin ima smek kao da igras FEAR-reverse track, kao u voznjama, znate ono, desert, pa desert reversed, pa desert mirrored i to. Ne umeju da naprave nista bolje i sad razvlace zvaku...

Danas je ocito dan rezervisan za screenshotove... Posle pakovanja Tiberium screenshotova, sada nam stizu screenshotovi iz ove igre...

Ne radi ni jedan link :( Daj lepo stavi kao attach na forum.

Kako bre ne radi? Evo ja sam upravo pootvarao sve linkove... Ali, evo, stavicu iste slike kao attach na forumu...

Prilozi

• f_projectorigm_3fb0b79.jpg
    f_projectorigm_3fb0b79.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 55
  • f_projectorigm_9e463a3.jpg
    f_projectorigm_9e463a3.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 59
  • f_projectorigm_64a2044.jpg
    f_projectorigm_64a2044.jpg
    61.3 KB · Pregleda: 66
  • f_projectorigm_99b5579.jpg
    f_projectorigm_99b5579.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 56
  • f_projectorigm_283f5a4.jpg
    f_projectorigm_283f5a4.jpg
    53.6 KB · Pregleda: 72
I jos

Prilozi

• f_projectorigm_666735f.jpg
    f_projectorigm_666735f.jpg
    116.7 KB · Pregleda: 84
  • f_projectorigm_ec4d122.jpg
    f_projectorigm_ec4d122.jpg
    91.7 KB · Pregleda: 65
Sad radi, hebem li ga do cega je.Izvini.
Ovako na prvu loptu deluje mi kao da je graficki ispeglan Fear.Nije lose.
Prica je verovatno boolja ko i u originalu, samo je pitanje koji im je film bio izvor inspiracije ovog puta.
Mada izgleda da cemo opet imati kancelarije, hodnike, WC, pa opet kancelarije...Level dizajneri zaista uzivaju sa ovim serijalom.

Poslednja izmena:
I meni nisu radili linkovi, sad je OK:D
Ima ovde potencijala, ali mi nekako deluje drugachije od FEARa, pogotovo ovaja chikica sa razbivenom vilicom, manje sofisticirano nasilje:(

Poslednja izmena:
Project Origin Interview

Novi Shotovi:
project-origin-20080422052653645.jpg

project-origin-20080422052705645.jpg

project-origin-20080422052647754.jpg

project-origin-20080422052651676.jpg

project-origin-20080422052649864.jpg

Odlicno izgleda krv. Bas liquidu:D
Bitno je da ima nivoa na otvorenom a ne samo kancelarije i hodnici

Jeli potvrdjeno da ovo izlazi za PC? Cuo sam da ce mozda samo za konzole da izadje...

Supew : )

Deluje mi "atmosfericno"

Igracu je obavezno. Malo klaustrofobije, malo shatro otvorenog prostora.

Ma ovo je sjajno, krv je jos "lepsa" nego u fear-u :D i udovi otpadaju koliko sam primetio a napucavanje isto k'o u fear-u, jedva cekam...

Me too, me too:D
Bloody hell:D

Iskreno, ochekivao sam mnogo vishe, bar shto se grafike tiche. Sve mi deluje k'o neka matora ekspanzija za f.e.a.r.

Koga briga koji epitet igra nosi? :) Cela prica se svodi na to da ko nije voleo i ko je pljuvao fear pljuvace i origin (ne kazem da si to ti Gorane, mozda i jesi nebitno je) jer su veoma slicne.

Bolje d'ojka nego nešto drugo:D
Uostalom, tek treba da vidimo na šta će da liči.

Ma u odnosu na FEAR i one dodatke ovo je spejs shatl!
Ne znam dal ste skoro igrali neki FEAR,ja nedavno odigrao ondaj zadnji expansion-grafika kao da je od pre 10-15 godina,ali bez sale!

Nazad
Vrh Dno