Šta je novo?

Project Origin

Pa dobro, nije ni meni sve jedno. Ali u zadnjih par godina bilo je svega nekoliko naslova vrednih pomena. Jako je malo kvalitetnih FPS-ova. Tako da nismo baš u situaciji da biramo i zahtevamo tamo neka čudesa. Daj šta daš. Kao što je već neko rekao, u odnosu na perseus mandate ovo je super. Što se cene tiče. Nikada se nebih odmah zaletao sa originalom pa čak ni sa zvaničnim demoom. Perseus mandate demo je bio odličan i nagoveštavao je odličnu ekspanziju. Onda se pojavila full verzija i usledilo je razočarenje. Zato je tu uvek "enhanced demo" za malo detaljniju probu pre kupovine.

brate, meni ovaj fear polako pocinje da lici na zeldu ili mario, ako kontash na sta mislim, reciklaza ovo ono.

brate, meni ovaj fear polako pocinje da lici na zeldu ili mario, ako kontash na sta mislim, reciklaza ovo ono.

Kapiram. Ali ajde preporuči nešto bolje na tu foru. Nema ***. Ja nešto nisam optimista što se fps-ova tiče. Ne verujem da ćemo u skorijoj budućnosti videti nešto što će sa zaslugom moći da se nazove revolucija. Nešto novo i što do sada nije viđeno u nijednoj fps igri. Svaki sledeći naslov će biti nešto što je već viđeno a samo zapakovano drugačije. Grafiku ne računam kao novinu. Tu ima mnogo mesta za napredovanje i mislim da to ide solidnim tempom.

Ma ti se šališ ...

Instaliraj(ako vec nisi) Perseus Mandate pa ces da vidis.Ono je kao da su se deca igrala sklapanja nivoa,ali i likova u igri-nekako im cudno stoje ekstremiteti. Meni nije jsano kako nekoga nije sramota da tako nesto pusti u prodaju.

Instaliraj(ako vec nisi) Perseus Mandate pa ces da vidis.Ono je kao da su se deca igrala sklapanja nivoa,ali i likova u igri-nekako im cudno stoje ekstremiteti. Meni nije jsano kako nekoga nije sramota da tako nesto pusti u prodaju.

Hahhah. Pwnt..:D

Ma u odnosu na FEAR i one dodatke ovo je spejs shatl!
Ne znam dal ste skoro igrali neki FEAR,ja nedavno odigrao ondaj zadnji expansion-grafika kao da je od pre 10-15 godina,ali bez sale!

Taj fazon. Posle COD4, Crysis-a i Gears of War-a igra mi izgleda nekako ruzhnjikavo.

Poslednja izmena:
Odloženo...

Treilero su po pravilu uvek fenomenalni. TAko je i za AITD 5 bilo.
Kad je igra izasla, bljak...

Verovatno nisu hteli da budu konkrencija Far Cry-u 2. Ako i on ne bude odlozen

Pametna odluka, zaista će biti strašna konkurencuja kad se pogleda šta se očekuje u u naredna 2-3 meseca, pa to je strašno, desetak top naslova. Zaista ne razumem to čekanje božićnih i novogodišnjih praznika, mogu da se kladim da najveći potencijal za zaradu imaju drugi ili treći kvartal, kada naslova nema ni za kašičicu. Mass Effect se prodao rekordno za PC, baš zato što u tim trenutku nije bilo prave konkurencije, ali bitno da svi misle da je njihovo čeda najbolje i da će mame i tate da poklone baš njega svojoj gejmerskoj deci.

Zato što ljudi kupuju originale onda kada imaju keša, a deca kada dobiju džeparac, pa uzmu tih 100-150-200 dolara i kupe ono što misle da je najbolje od igara. Niko nije lud što čeka sezonu praznika, samo su poslednjih godina malo ranili redovno, pa bi se sve igre pojavile do kraja novembra.

Inače, zanimljivo pitanje, koliko se Mass Effect uopšte prodao za PC? Ne sećam se da je posle prve nedelje uopšte bio u top 10.

Vrh Dno