Šta je novo?

Project Origin

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Momci iz Monolith-a zavrsavaju na duhovnom nasledniku F.E.A.R.-a. Zbog promene izdavaca nemaju pravo na naziv F.E.A.R....but who cares...jos rokanja i bullet time-a. U igri je sada moguce pomerati objekte iz okruzenja i koristiti ih kao zaklon (prevrtanje stolova, bolnickih kolica,...) sto izgleda sjajno, a poboljsava i sam gameplay...

http://pc.ign.com/articles/804/804457p1.html
http://media.pc.ign.com/media/812/812589/vids_1.html - odlican video prelaska celog demoa (17min-132MB)

Prilozi

• monoliths-paranormal-project-2-untitled-20070808013201899.jpg
    monoliths-paranormal-project-2-untitled-20070808013201899.jpg
    46.9 KB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
Fenomenalan trejler... joj...kad owo izlazi? Kakao je ruzhan onaj zhwalonja na kraju... :d

stvarno je super. mada postavlja se pitanje koliko nam treba ova kopija pored FEAR fransize...

Pa chim nam je swima super,znachi da treba :d

Vazno da vrbuju decu za vojsku pre nego i pogledaju trailer :trust:...odvratni su ***...

Bicje owo odlichna igra, chini mi se.

Poslednja izmena:
Samo jedna primedba, c i j ne daju ć, vec t i j. (primećeno kod par članova :p)

Da, bice ovo ok igra, ali nista znacajno bolja od svog prethodnika. Sve je suviše slično. Zbog te sličnosti, nijednu ekspanziju nisam odigrao, ali sam original F.E.A.R. presao sa zadovoljstvom. Nadam se da ce biti dovoljno novina koje ce me privuci da igram P.Origin.

Iako ne bude novina bice Alma:-devil-:

Prilozi

• monoliths-paranormal-project-2-untitled-20070808013201899.jpg
    monoliths-paranormal-project-2-untitled-20070808013201899.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 87
Samo jedna primedba, c i j ne daju ć, vec t i j. (primećeno kod par članova :p)

Da, bice ovo ok igra, ali nista znacajno bolja od svog prethodnika. Sve je suviše slično. Zbog te sličnosti, nijednu ekspanziju nisam odigrao, ali sam original F.E.A.R. presao sa zadovoljstvom. Nadam se da ce biti dovoljno novina koje ce me privuci da igram P.Origin.

:) Kojih novina ? :) Prevrtanje stolova i pomeranje kutija ? Ovaj "nastavak" je cist "Leba preko pogace" naslov. Bice ok za one koji bas jako vole FEAR.... (tackice rasporedite sami :d ), meni je FEAR.... bio nit smrdi nit mirishe, tek od pola igre postaje znatno bolje, a ovaj demo sto je skoro izasao nisam ni zavrsio jer je jednostavno to isto kao ono sto sam vec igrao ...

Ne mozhe. Stage 6 je "closed" : )
Probaj negde drugde da nadjesh....

Ovo me podseca na Doom :)
Deluje ok, videcemo kad izadje :)

Samo ova Alma sa slike sad lichi na malu Britni Spirs, josh da je tjelava:p

slika je grozna u svakom pogledu.
meni se od starta gadi koncept na kom je zasnovan FEAR, u sustini jedina stvar vredna paznje u igri je bilo klasicno FPS napucavanje sa nesto aktivnijim botovima.
sve one poltergeist gluposti su nakacene tu samo da bi nekako razbili monotoniju i prazninu koja je ipak tu uprkos njihovim naporima...
sumnjam da ce ova igra izaci iz tog sablona, po odgledanom videu jasno se moze zakljuciti da nisu nista naucili radeci na FEAR-u.
prica (ako uopste bude postojala) verovatno opet nece biti dobro ispricana i 90% igraca nece skapirati zasto i protiv koga se bore...
sve one gluposti sto su nas*ali o filmsoj atmosferi i japanskom hororu apsolutno nemaju veze sa njihovim proizvodom. sve se svodi na ocajnicki pokusaj da naprave "hit" sa sto manje ulozenog rada. toliko su slepi i nikako da primete da promovisu ubitacno dosadan koncept za jednu igru kao njenu najbolju stranu, mozda je to lepo izgledalo na papiru i ok je da im oprostimo za FEAR, ali opet da nam serviraju mislim da nije u redu... ako gledamo igru kao umetnicko delo onda povlacim sve sto sam rekao, mozda su moji ukusi totalno razliciti po tom pitanju (prezirem japanski horor), ali ipak sumnjam da je FEAR dobio taj status da se nazove umetnickim delom...

Poslednja izmena:
creepy... I feel adrenalin rush! Pogotovo u onim scenama kad lik juri onog zombija sto skakuce po zidovima. Unapred osecam kako cu da shizim! A ostalo... Sve ostalo je preslikano iz F.E.A.R.-a

bice ovo extra naslov. nadam se da ce do izbacivanja igre da malo srede detalje na texturama... nema smisla vrteti ono "matoro" sto furaju godinama kroz tri dela FEAR-a. ovo izgleda zasada obecavajuce. jedva cekam nesto novo a da je horor + pucacina. ima i nas koji smo toga zedni !!!
@klesk123 - onda je nemoj igrati. tacka. a da FEAR fransiza ima potencijala - vala ima. ne kazem da je nisu pred kraj krenuli iskoriscavati na bezobrazluk - karta stare slave, ali vreme je da se stavi tacka na FEAR.
ako nista ja bi vec onoj maloj ku*vi ALMI da spakujem malo olova u celo :p samo zato bi i ovo odigro
gledam SS-ove..ovo solidno izgleda zivi bili pa videli krajnji rezultat....

To majstore! Konacno da vise ne slusam bajke o promasaju 2007. zvanom Crysis.

Stvarno si smorio sa pljuvanjem najbolje pucačine ikad. Preslabu konfiguraciju imaš, pređi igru za par godina kad uradiš upgrade i videćeš u kojoj si zabludi bio!

Nazad
Vrh Dno