maximus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.03.2011
- Poena
- 169
posle dugo vremena razmišljanja o sledećem modu odlučio sam se da uradim svoj drugi mod
radi se o bench table-u koji sam upravo danas od table lima 1.5mm savijao,zatim peskario i na kraju ofarbao temeljnom bojom(zasad).
trebalo je dosta dugo vremena računanja mera da bi sve ispalo kako treba a i HW da ima svoja mesta
hteo bi da izvedem tako da bi kasnije moglo da se ugrađuje i vodeni sistem ovo će biti pravi izazov
sasad je u opciji air cooling
a od HW sledeće:
Asrock extreme 4 gen3
Intel core i52500k
Patriot viper extreme 2x4Gb 2133MHz
Sapphire 6950 2GB
Mushkin Callisto deluxe x2 raid0
Samsung 1Tb
Corsair Hx 620w
nadam se da će sve ispasti kako treba i kao što sam zamislio,takođe se nadam da do završetka moda ću moći da ukombinujem neko vodeno hlađenje,to je još pitanje do tad ima mnogo posla...
radi se o bench table-u koji sam upravo danas od table lima 1.5mm savijao,zatim peskario i na kraju ofarbao temeljnom bojom(zasad).
trebalo je dosta dugo vremena računanja mera da bi sve ispalo kako treba a i HW da ima svoja mesta
hteo bi da izvedem tako da bi kasnije moglo da se ugrađuje i vodeni sistem ovo će biti pravi izazov
sasad je u opciji air cooling
a od HW sledeće:
Asrock extreme 4 gen3
Intel core i52500k
Patriot viper extreme 2x4Gb 2133MHz
Sapphire 6950 2GB
Mushkin Callisto deluxe x2 raid0
Samsung 1Tb
Corsair Hx 620w
nadam se da će sve ispasti kako treba i kao što sam zamislio,takođe se nadam da do završetka moda ću moći da ukombinujem neko vodeno hlađenje,to je još pitanje do tad ima mnogo posla...