Šta je novo?

Project: Black & Blue (Cooler Master RC690) -worklog

• Začetnik teme Začetnik teme sinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala ljudi!:wave: Danas sam na brzaka sklopio kuciste,cisto da vidim kako je window legao na celu pricu,i u potpunosti sam zadovoljan rezultatima,niti je mali,niti je veliki,davace pogled samo na komponente,i nista drugo,jos kad sve bude black....mmmmmmm......😉

img3887copy.jpg
img3890copy.jpg

img3894copy.jpg
img3895copyj.jpg

img3898copy.jpg
img3899copy.jpg

img3902copy.jpg

P.S-moracu uraditi nesto po pitanju ovog CM logoa odnapred,verovatno ce biti prefarban,ili mozda cak i zamenjen sa nekim custom logo 🙂

ja bi tu mali supermen logo xaxaxa xD svaka cast na radovima 😀

E, super izgleda, svaka čast za do sada urađeno!

Možda bi mogao CM natpis i okvir da ofarbas tim plavim sprejom nekako?

Fala fala 🙂

@zoo: nebih plavo nista spolja da bude,mora biti sve black spolja,tako da cu ipak odraditi nekim crnim sprejom taj CM logo....

Hmmmm.....mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju 🙂

img3911copyg.jpg
=
img3918copy.jpg

Lepo izgleda, ali bi svakako lepše izgledalo da uradiš istu takvu pločicu, ali da piše "project black & blue" ili slično. To te ne bi skupo izašlo, a bitan je detalj svakako.
Lepo je i ovo, ali ovo što si do sada odradio i pokazao nam svakako zaslužuje kompletniji tretman, jer ceo projekat miriše na pravu bombonu... 🙂

A zamisli plavu svastiku 😀... :d

Da, crni logo odlično izgleda, mislim da cu i ja svoj ofarbati samo da se nakanim da kupim bumper sprej.

Jos jedan mali mod....🙂 ovo bi trebalo da bude HDD postolje,drzac ili sta vec,sve u svemu neka vrsta "prototipa" koji sam osmislio,pa cemo videti na kraju dali cu ostati na toj varijanti.....

parce pertinax ploce:

img3919copy.jpg

metalni "L" drzaci:

img3924copy.jpg

gumene nogice skinute sa nekog matorog kucista:

img3925copy.jpg

kada se sve predje bumperom,izgleda ovako:

img3955copy.jpg
img3957copyi.jpg

img3961copy.jpg
img3962copy.jpg

ostalo je jos da ofarbam i pricvrstim "L" drzace,i pricvrstim ih za kuciste "prototipa" 🙂

Poslednja izmena:
Kad bude dobio platu :d

Auuuu...koje mrtvilo na srpskoj pc-moding sceni.....:d

Svaka ti dala, bas si odlicno odradio posao do sada, nadam se da ce se sve srediti oko uvek proklete love pa da nastavis dalje 🙂

Ma opusteno,sve ce biti ok,za koji dan idem na more,zato sam i stekao lovu,ali cim se vratim,znaci pocetkom avgusta-krecemo dalje!😉

Ma opusteno,sve ce biti ok,za koji dan idem na more,zato sam i stekao lovu,ali cim se vratim,znaci pocetkom avgusta-krecemo dalje!😉

Taman kad se lepo odmoris, imaces vise inspiracije za nastavak.

:wave: Radovi se nastavljaju,zato....stay tuned! 😉

001copyo.png

Kako bilo na moru? :d...

samo black :d

Kako bilo na moru? :d...

Eh,kako moze biti....fenomenalno! 🙂

@ Ilidan :

😀

Btw,danas nosim sve metalne delove na peskiranje,pa u toku iduce nedelje na plastifikaciju....nadam se da cu do kraja nedelje imati sklopljeno kuciste,i polako poceti da pakujem komponente! 😉

Peskiranje odradjeno,ali je gospodin "plastifikator" na godisnjem do 14-tog,te ce plastifikacija morati da saceka jos saaaaamo malo 😉 ali to nije razlog da ne okacimo koji fotkicu 😉 znaci,delovi ispeskirani:

img4649copy.jpg
img4650copy.jpg

img4653copy.jpg
img4654copy.jpg

img4656copy.jpg
img4658copy.jpg

Dobro odradjeno.
Ima to extra da izgleda kada se ispeskari.

Moje kuciste (iz potpisa) stoji u kutiji ispeskareno vec godinu dana, nikako da se smislim da ga odnesem. :d

Konacno sam se dokopao Himura!!!:eyebrows:

img4660copys.jpg
img4661copy.jpg

img4663copyf.jpg
img4664copy.jpg

img4665copy.jpg
img4666copy.jpg

img4668copy.jpg

....u izradi backplate za grafulju 😉

img4673copy.jpg
img4674copy.jpg

img4672copy.jpg
img4675copy.jpg

Lepo si sve pripremi, ih jedva cekam da krene sastavljanje, za Himuro pozdravljam, estetski je dozivljaj odlican kome je takav sistem potreban. Mislim da ces na temperaturama sa njim izgubiti ali za lepotu mora da se trpi:-devil-:

Ma izgubiće jedno 1-2 stepena i to ako nema nikakvog venta da duva preko njega. ako ima neki vent tu, verovatno neće izgubiti ni toliko, ali izgubiće koji decibel zato...

Samo napred Sinda!

Nazad
Vrh Dno