Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

Nekoliko dana sam na X13 pa evo ko hoce da ga merimo :) nek upise svoje sa X11 da vidimo gde je isplativije kopati, sve sam preracunao u skripte.
Danas ide jako dobro 13 h a vec 0.002127.

datum X13

2014-06-04 0.003255 BTC
2014-06-03 0.002933 BTC
2014-06-02 0.002655 BTC
2014-06-01 0.002650 BTC

Poslednja izmena:
Nekoliko dana sam na X13 pa evo ko hoce da ga merimo :) nek upise svoje sa X11 da vidimo gde je isplativije kopati, sve sam preracunao u skripte.
Danas ide jako dobro 13 h a vec 0.002127.

datum X13

2014-06-04 0.003255 BTC
2014-06-03 0.002933 BTC
2014-06-02 0.002655 BTC
2014-06-01 0.002650 BTC

Sjajni rezultati.
Beše isti onaj x11mod miner samo se stavlja x13mod i setovanja grafulja su ista?

Sjajni rezultati.
Beše isti onaj x11mod miner samo se stavlja x13mod i setovanja grafulja su ista?

Ne , ja sam pre desetak dana skinuo neki poseban za X13, ali kako sam do sad uvek sirio dezinformacije nemoj me drzati za rec :) , mozda je to najobicniji. Izguglao x13 i taj jos koristim. Ako imas neki bolji javi.
Danas bas radi dobro X13, tek je pola devet a vec 0,00316
Setovanja sam smanjio za 50 gpu i mem posto mi je pucao drajver i to je to, nisam imao vise vremena da se igram, stari drajveri i bez skinutog napona.
Baca manje od novog X11 ali skoro isto kao stari X11 miner.

Poslednja izmena:
Da li si probao ovo kod njih https://nicehash.com/multialgo/ . Ja pokusavam al nesto mi ne valja ni config ni bat file ...

Nisam, jer nisam imao vremena da sredjujem .conf file, za to mi treba prilicno vremena.

Nego, imam problema sa jednim rigom, posle izvesnog vremena izbaci mi:
stratum from pool requested work restart
i ostane mi tu zakucan.
Kako bese ona komanda za .bat file da sam restartuje miner posle izvesnog vremena?

Kako bese ona komanda za .bat file da sam restartuje miner posle izvesnog vremena?

Ne znam za komandu, ali zasto ne koristis CGwatcher? Imas opciju da restartuje miner ako ukupna hash snaga padne ispod zadate snage, ili da restartuje miner ako zabode neka karta i sl.

Ja moje rigove ne mogu da zamislim bez njega i Cgremote :D

Ne znam za komandu, ali zasto ne koristis CGwatcher? Imas opciju da restartuje miner ako ukupna hash snaga padne ispod zadate snage, ili da restartuje miner ako zabode neka karta i sl.

Ja moje rigove ne mogu da zamislim bez njega i Cgremote :D

Jel radi on na Win?
Ma normalno je za p2pool poolove da izbacuju tu poruku, ali mi nije jasno zasto ponekad posle nje stane i ne krene dalje.
Inace to mi se desava na jednom rigu samo.

Da, ja ga na win koristim. Treba ti malo vremena dok podesis sve ali posle je mnogo lakse ;)

Da, ja ga na win koristim. Treba ti malo vremena dok podesis sve ali posle je mnogo lakse ;)

Li...li... kako ja ranije nisam probao ovaj watcher...
Ma osnovno podesavanje za 1 min + da restartuje ako se nista ne manje 5 min i to je to.
Nego, ovaj remote se placa?

Ne , ja sam pre desetak dana skinuo neki poseban za X13, ali kako sam do sad uvek sirio dezinformacije nemoj me drzati za rec :) , mozda je to najobicniji. Izguglao x13 i taj jos koristim. Ako imas neki bolji javi.
Danas bas radi dobro X13, tek je pola devet a vec 0,00316
Setovanja sam smanjio za 50 gpu i mem posto mi je pucao drajver i to je to, nisam imao vise vremena da se igram, stari drajveri i bez skinutog napona.
Baca manje od novog X11 ali skoro isto kao stari X11 miner.

@bonzo
Na kom polu radis x13 ?

Vazi i za ostale.

Sa onim x13 minerom od pre 10 dana dobijam oko 2450-2550 khs sa 280x, da li ovaj novi
sgminer_x11x13mod_03_06_2014
daje vise ili isto ?

Poslednja izmena:
Kod mene x11 daje manje , a x13 vise, ali sve je to sitno.

Sta se desilo sa TMB i boost(x13), meni juce ceo dan nije nista iskopao, jer dosao do kraja boost tj. iskopan.

Na nicehash sinoc sam pokusavao da napravim conf. za multialgo, uspeo sam ali dobijam 20% manji hash, jer ima neko iskustva.

Postavi config za nicehash .

od x13 na tmp se kopa trenutno opc , x13c i cloak ...verovatno i nocas je tako bilo

nego recite da li sve to odjednom istresete za btc ili nesto i sacuvate. Da li mislite da moz neki x13 da zazivi ?

Poslednja izmena:
Ja za sad istresam u BTC, neznam , valjda sto sam se opekao poslednja 3 meseca i izgubio svu zaradu sa berzom.

Ovaj miner sam koristio https://www.nicehash.com/software/sgminer-5.0-pre-release-1-win32.zip

{
"pools": [
{
"name": "NiceHash_X11",
"url": "stratum+tcp://stratum.nicehash.com:4336",
"user": "xxx",
"pass": "x",
"pool-algorithm": "darkcoin-mod",
"pool-thread-concurrency": "8960"
},
{
"name": "NiceHash_X13",
"url": "stratum+tcp://stratum.nicehash.com:4337",
"user": "xxx",
"pool-algorithm": "marucoin-mod",
"pool-thread-concurrency": "8192"
},
{
"name": "NiceHash_Keccak",
"url": "stratum+tcp://stratum.nicehash.com:4338",
"user": "xxxx",
"pool-algorithm": "maxcoin",
"pool-thread-concurrency": "8960"
}
],
"xintensity": "15",
"vectors": "1",
"kernel": "zuikkis",
"lookup-gap": "2",
"shaders": "1792",
"thread-concurrency": "8192",
"gpu-engine": "1070",
"gpu-fan": "0-0",
"gpu-memclock": "1500",
"gpu-memdiff": "0",
"gpu-powertune": "0",
"gpu-vddc": "1.050",
"temp-cutoff": "90",
"temp-overheat": "80",
"temp-target": "68",
"api-mcast-port": "4028",
"api-port": "4028",
"expiry": "28",
"failover-switch-delay": "60",
"gpu-dyninterval": "7",
"gpu-platform": "0",
"log": "5",
"no-pool-disable": true,
"queue": "1",
"scan-time": "7",
"tcp-keepalive": "30",
"temp-hysteresis": "3",
"scrypt": true
}

Poslednja izmena:
Profit switching/shifting pools diskusija (middlecoin, wafflepool, clevermini...

Koji su ti clockovi na tim 280x? I koje drivere koristis?

Drajveri su iz decembra a klokovi 1070/1500 a na jednoj masini 1100/1500

Vrh Dno