Kako da produzim hdmi kabal posto mi je udaljenost izmedju kompa i tv-a malo veca:d.
Znaci da hdmi od 2,3metra produzim jos jedno 10-ak metara.Da li se gubi na kvalitetu slike i zvuka tim produzivanjem?
Ne mozes da produzujes hdmi kabl, nije ti to kabl za zvucnike![]()
Ne mozes da produzujes hdmi kabl, nije ti to kabl za *ubaciti nesto sto se produzuje*![]()
Mnogo je to sitno da bi ti sastavljao posle, teoretski da ali prakticno.... Resenje ti je ili nov komp ili neki HD media player. Neki playeri imaju i WiFi pa bi mogao sa kompa bezicno da saljes na njega.
Kako da produzim hdmi kabal posto mi je udaljenost izmedju kompa i tv-a malo veca:d.
Znaci da hdmi od 2,3metra produzim jos jedno 10-ak metara.Da li se gubi na kvalitetu slike i zvuka tim produzivanjem?
Da ti objasnim kako radi WiFi? Imas na Wiki a povezivanje je da saljes podatke preko WiFi.
Znas li ti koliko su tanke te zice? Drugo svako nastavljanje i dodatno lemljenje slabi signal.
Znas li ti koliko su tanke te zice? Drugo svako nastavljanje i dodatno lemljenje slabi signal.
Znam, i znam da je izvodljivo. Drugo nastavljanja kabla nema, a slabljenje signala je u ovom slucaju je toliko malo da se moze zanemariti... Ali uredu, da kazemo da to nije ocija, ima i drugih, wi-fi ili UTP adapter...
Radio i uspeo ali je kabl bio 3-4m, slican problem isao je kroz zid a rupa je bila previse mala za konektore. 15m je vec druga prica jer je to gornja granica bez gubitka signala, tu bih vec bih se premisljao...
I nisam ja rekao da je ovo lako, nego da je izvodljivo...
resenje problema.az box hd premium.wi fi,hdmi kabl:1.5majde @gvlada,objasni ljudima.
Pa ja sam i rekao da player kod tv sa WiFi jeste resenje.
Neznam za situaciju kod vas, ali ja sam kupio Vivanco HDMI svich 3 na 1 koji se moze upotrebiti i za produzavanja recimo do njega 5m i od njega drugi kabl od 5m, ja sam sebi spojio 10+5 sve radi odlicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari