...i tamo otvorim racun. A za odrzavanje tog racuna, moram stalno tamo da se cimam ili sve ostalo odavde?
Ja sam samo u Americi kupovala i to od power seller i sve je bilo OK. A u Evropi nikad, nije moglo...Cak ni mnogi ameri nisu znali sta je BidPay, inace drze ga isti ljudi koji drze i PayPal
Rekao si da se skokne do Madjarske, mislila sam da hoces da kazes da tamo otvorim racun, jer ako sam tamo registrovana kao korisnik moci cu da se reg. na Pay Pal. Ili te ja nisam razumela?
naravno uvek sam gledala feedback, ali nekako je sigurnije kod power seller, oni su registrovana firma, a ne privatno lice. Ja ionako odavde ne bi mogla da isteram pravdu u nekoj vanrednoj situaciji.
nisam znala, ja bas mislila da su to sve firme ti "mocnici". Vanredna situacija..., kao uzmu novac a neposalju robu, ili posalju nesto neadekvatno i tako to...
To znaci da ce i nama prodaja ici lose jer smo u bloku istocnih zemalja, ima da nas se klone.
a gde si to gledao? A sta prodajes ako nije suvise indiskretno pitanje? I sta nasi prodaju preko Ebay? Ja nisam mislila da se bavim bas trgovinom, nego onako, nesto sto mi ne treba od licnih stvari da prodam. Mada, ako to ide dobro, sto da ne?
...da, uvek sam se pitala zasto nece da salju van zemlje. A ja kad kupujem, obavezno placam extra cifru i dobijem tracking number, tako da ne moze nigde da se izgubi.
Mada po meni je najbitnija stvar u prodaji na Ebay-u postarina, treba izbegavati obicnu postu jer ne moze da se nadje ako se izgubi, a ako se koristi preporucena posiljka, ta ista se moze potrazivati od poste i u slucaju da se izgubi moze se refundirati do 10 puta u vrednosti postarine.
Izgleda da mi Srbi lakse zaradjujemo pare od ovih sa Zapada, cim se oni toliko "bece" na baksis.
Kupujem garderobu, tehniku. Ali vise ne ne moze, ne mogu da im platim.
A htela sam da prodam stare ploce, LP, ovde nemaju nikakvu vrednost, prodaju se po 50 din.
Mislim, da tamo nije tako. Cula sam da neki ljubitelji ovog medija, dolaze od "preko" i dobro placaju, stare originale. Ja sam htela da prodam samo moje licne LP.
Al' su ga usitnili. Post express nije menjao te parametre. Samo ne znam da li posiljke idu za inostranstvo ili ne.
Pa, da)(((((
Eto, probaj ti. Idi ispred SKC, bar su nekad bili tamo, subotom pre podne i prodavali ploce, a imas i na Bubanj potoku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari