Šta je novo?

Prodaja na eBay-u

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da mi nije to toliko bitno sto ne moze dalje da se koristi za placanje, podizanje je OK. Ali zar nije moguce da se naruci kartica koja stize na kucnu adresu i preko nje je moguce dalje podizanje novca na bankomatu kao i placanje istom?
Po našem zakonu, ti kao rezident Republike Srbije ne smeš da poseduješ račun van Republike Srbije, pa bi izdavanje kartice bio prekršaj.

Zbog Safe buy opcije, zbog eventualnih problema sa kupcima itd...
Mozes i iz inostranstva ali u slucaju problema mnogo lakse. Takodje mnogo lakse prodas kada vide da je prodavac iz Ger.

eBay je zbog Payoneera uprskao stvar, treba naći neku alternativu za prodaju. Ranije kad je bio PayPal nisam pare ni povlačio, odmah sam ih trošio na druge kupovine, sad su pare na Payoneeru zarobljene do povlačenja plus Payoneer ima shared opciju za povlačenje, debelo se ugrađuje, tako da se ne nadajte da ćete dobiti onoliko koliko pokušate da povučete, plaćaju se i međubankarske usluge.

stigao iherb za 19 dana. bez carine. obicna posta.

Jel zna neko kako ovo trenutno funkcioniše za prodaju iz Srbije, vidim da su stavili sad da je besplatno i bez provizije za Englesku, Nemačku i Ameriku, možda još neke, ali kako je kod nas, koja je provizija ebay-a kod prodaje i koja je situacija u vezi povlačenja para na račun ako neko zna?

Ima provizije kad si iz Srbije, i na svu proviziju ti grunu PDV 20%
Proviziju mozes videti na ebay fees.
Situacija kod povlacenja para je da ces cekati mesec do dva dok prve pare ne dobijes na payoneer nalog. Nakon sto ti ebay isplati, mozes da platis sa payoneerom, ili da pocuves na bankovni racun ili karticu.

Nazad
Vrh Dno