Da ne davim onu temu za kupovinu preko ebay-a pisaću ovde vezano je za prodaju. Prodao sam predmet preko ebay-a, za poštarinu stavio economy international shipping, što mu za USA piše 11-23 dana, za worldwide ne piše procena isporuke ali sam ja računao da je isto. Predmet je otišao u Nemačku kao preporučena pošiljka, pratio sam ga preko RR broja. Prvo što me iznenadilo je da je kupac otvorio case 10 dana nakod bidovanja što ja nisam mogao kad sam naručivao iz Kine, morao sam čekam 40-ti dan da pokrenem case ako dotle nije stigao paket. Preko poštinog sajta se nije videla pošiljka pošto je napustila našu carinu pa sam ih zvao i rekli su mi da podaci zavise od ažuriranja nemačke pošte, paket je 3. dan napustio Srbiju, znači 7 dana je ili putovao ili šta već, što sam i preneo kupcu, kupac je tražio pare nazad. Dan posle se na poštinom sajtu pojavila informacija da je paket stigao na nemačku carinu a tu sam informaciju preneo kupcu, sve preko rosulution center da ostane pisan trag. 9 dana je paket bio na nemačkoj carini i na kraju krenuo ka njemu, sutradan je isporučen, znači isporučen 20-ti dan od licitiranja. Za svaku promenu statusa pošiljke sam slao poruku kupcu da može i sam na sajtu nemačke pošte da se uveri gde je u tom trenutku paket. Paket mu je isporučen pre 2 dana i opet sam mu poslao poruku da li je sve u redu. Nema nikakvog odgovora, on me ne ocenjuje, ne zatvara case, užasno me nervira, ne znam šta ja mogu da radim. Pare mi je zarobio na paypalu, piše pending ne mogu da ih podignem, verovatno do ne zatvori case. Šta mi je činiti?