Šta je novo?

ProCredit Banka

• Začetnik teme Začetnik teme uros89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je nešto drugo onda (i mnogo veći problem)

Vide se nove transakcije, ali barem danas je to "osvežavanje" sporo išlo - morao sam da izađem iz aplikacije i tek nakon ponovnog ulaska je bilo vidljivo.
Takođe sam primetio da je kamata po viđenju pripisana nešto kasnije od one po oročenoj štednji.

Jutros plaćam nešto, prilikom potvrde unosom PIN-a iskoči neka greška (modalni diajlog bez teksta) i ne da mi dalje, probam još dva puta i isto se dešava. Odustanem i platim iz druge banke, i evo sad mi ljudi javljaju da sam im 4x uplatio...

2. Za razoročenje, na dan dospevanja posle 10h poslati običnu poruku (ikonica pisamce) sa tekstom da zahtevate razoročenje partije (broj računa) i da se sredstva prebace na tekući račun (broj računa). Nakon toga stiže telefonski poziv zbog čega razoročavate i ponuda sa boljom kamatom. Ako odbijete ispratite u aplikaciji ponudu koju treba da potvrdite unosom SMS koda.
Imajući u vidu ovo iznad a i činjenicu (manu) da inače ne šalju email ili SMS ako imate dokument za potpis već ga sami morate "uloviti" u aplikaciji, dok traje proces treba ulaziti povremeno u aplikaciju i pronaći kada je postavljeno na potpis.
Podneo sam zahtev za razorocenje ali niko nije zvao sto sam i ocekivao s obzirom da nema vise te akcije od 5%. Stigao je mejl da je prosledjeno odgovarajucoj sluzbi i postupak kad posalju dokumentaciju za potvrdjivanje kodom. Koliko dugo se ceka da stigne ta dokumentacija?

Formalni zahtev mi je bio obrađen negde oko 14/15h i razoročenje mi je urađeno van radnog vremena tipa u 15 do 6 pridveče.

Dibio ovo na mejl.. Jel standardna ponuda ili nešto novo?

Prilozi

• Screenshot_20260325_121758_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg
    Screenshot_20260325_121758_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg
    108.1 KB · Pregleda: 51
  • Like
Reagovanja: uji
ProCredit i njihova "nova" sredstva... Jedni uslovi oročenja za nova, drugi za "stara" - ok, njihova politika, ali na sajtu reklamiraju samo za novu, za staru saznam kada me pozovu telefonom nakon pokušaja oročenja. Posle vidim da može da se iskopa i na sajtu, ali mora po cenovnicima da se traži - na glavnoj stranici štednje je postavljen link skroz na dnu stranice.
Konkretno, NKS za nova u EUR 6M je 3%, za stara 2,4%. Tkd je rešenje po njima da podelim na nova i stara, na jedan deo ću dobiti 3%, na drugi 2,4%...

Nazad
Vrh Dno