Šta je novo?

Procena Barton 3000+,x800 xt

Gica_Dragan

Slavan
Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
304
Ploca:Abit NF7 series, procesor Barton 3000+ i graficka ati all in wonder x800 xt,
hteo bih da predjem na PCI Express i na 64 pa reko ako moze jedna procena???

Poslednja izmena:
Abit NF7 series : 30-40€
Barton 3000+ : 70€
ati all in wonder x800 xt : 150-175€

nemoj da se ljutis superstarr, ali kako je moguce da x800xt, pa jos AIW kosta 175e?

da ih ima po toj ceni, mislim da bi ih svi kupovali kao ponudu veka :d

Mislim da može za taj ATI više da traži.

SuperStar daj malo to ozbiljnije ok je za procesor i plocu ali grafika??Stara je mesec dana kupljena je u USA???

Grafika 270-300e. (Posto nije ovde garancija)
Ploca i procesor 120e.

Znam da ponavljam sto je vec receno, ali cisto da imas jos koje misljenje.

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta je sa vama ljudi kad procenjujete Barton i socket A plocu na 120 EU. Bilo nekad. Za malo vece pare se uzima nova NF3 ploca i Sempron 2800+ sto je mnogo bolja varijanta. Ploca i proc plafon 100 eu, a sve preko je premija.

Poslednja izmena:
Ej ljudi nemojte biti smesni Barton je majka u odnosu na bilo kog Sempron-a pa makar bio i 64bit-ni.Ploca + proc. =120 evra. :) :banana:

kalla89 je napisao(la):
Ej ljudi nemojte biti smesni Barton je majka u odnosu na bilo kog Sempron-a pa makar bio i 64bit-ni.Ploca + proc. =120 evra. :) :banana:

Malo teze da je barton bolji od Semprona 64, daj neki link sa kojim potkrepljujes tvrdnju i imas 1Kg Milke od mene.

Suicide_samurai je napisao(la):
nemoj da se ljutis superstarr, ali kako je moguce da x800xt, pa jos AIW kosta 175e?

da ih ima po toj ceni, mislim da bi ih svi kupovali kao ponudu veka :d

A gde to može da ih ima po toj ceni? Ti bi još i nove? Normalno da bi kupio neko kome ta karta vrši posao (dobra grafika + TV Tuner) ali što bi je ja kupovao kada mi je TV tik uz monitor? Meni taj TV-Tuner ništa ne znači a možda bi neko dao i više od 175€ (200 recimo) ali već 250-300?!? Smešno i tužno u isto vreme! Tipično za tržište polovnog HW-a u Srbiji!
BTW, možda je moja procena stvarno nerelana ali da je tako odmah bi me demantovali CAR, Delija, Mihajlo... Ima toliko njih koji se dosta više razumeju od mene što o HW-u što o realnim cenama na domaćem tržištu i "prozivke" od takvih bespogovrno prihvatam! ;)
:wave:

Perica_Barii je napisao(la):
decko se salio kada je rekao cenu za graficku.....
graficka vredi izmedju 250 i 300 eura
a i ploca i proc mogu da odu za 120 ako je proc otkljucan ...

Ili se ti šališ, ili ti nije dobro, ili nemaš pojma o HW-u, ili si težak preprodavac sa PCBerze!
MoBo i CPU za 120€? Kome?!? Gde?!? Daj otkri da zaradim laku kintu!

mdobri je napisao(la):
Grafika 270-300e. (Posto nije ovde garancija)
Ploca i procesor 120e.

Znam da ponavljam sto je vec receno, ali cisto da imas jos koje misljenje.

Ti se ne ponavljaš, ti nakucavaš postove. ;)

BozicBata je napisao(la):
Ja ne znam sta je sa vama ljudi kad procenjujete Barton i socket A plocu na 120 EU. Bilo nekad. Za malo vece pare se uzima nova NF3 ploca i Sempron 2800+ sto je mnogo bolja varijanta. Ploca i proc plafon 100 eu, a sve preko je premija.

Prijatelju, dan danas Golf II košta 3K€!!! Preko je, ako ga uopšte nađeš, 250-750€ i to u kakvom stanju. Ne mogu da se porede sa ovim ovde "tehnički (ne)ispravnim" automobilima. O tome ko ih održava i kako, ko su "specijalizovani servisi" nekom drugom prilikom...
BTW, za 3000 neću ni da pomišljam šta ima da se kupi u EU.
Ali ovo je Srbija... Glupo je da uopšte trošimo naše Dial-Up vreme o tome... :S:

kalla89 je napisao(la):

Misko78 je napisao(la):
Malo teze da je barton bolji od Semprona 64, daj neki link sa kojim potkrepljujes tvrdnju i imas 1Kg Milke od mene.

Ne momci, vi ne znate, ja ne znam, mi nemamo pojma, "njima" su rekli u "servisu" kako je Barton, you know... :D
Bolje da se nisam ni mešao ovde, što ja nekom da pomažem u proceni...
:wall:
...kada se čovek ljuti što nisam rekao cenu koju je on hteo da čuje...
,)

Poslednja izmena:
Uostalom cela ova prica nema veze. Ako si trazio realnu procenu dobio si je. Znaci ploca i proc max 100 eu, grafika max 250. A ti mozes da nadjes nekog "strucnjaka" koji ce ovo da ti kupi i za 50% vise. Svakakvih likova ima.
P.S. Letos sam prodao 5900xt za 90EU. Lik koji je uzeo od mene je posle 2 dana prodao za 140Eu nekom liku koji je "strucnjak" za te stvari :D

BozicBata je napisao(la):
...Svakakvih likova ima.
P.S. Letos sam prodao 5900xt za 90EU. Lik koji je uzeo od mene je posle 2 dana prodao za 140Eu nekom liku koji je "strucnjak" za te stvari :D

Kako ja da na]em te likove? :d

SuperStarr je napisao(la):
...
Smešno i tužno u isto vreme! Tipično za tržište polovnog HW-a u Srbiji!
...

Pratio sam u posledje vreme ebay.de (nije bitno zasto!) i video par puta da se prodaje za Barton 3200 "zakljucuje" i na preko 120€ (pogledajte prvi link za 166EUR!!)...

Toliko o trzistu polovnog HW-a u Srbiji :d

Da ne mislite da lazem:

http://cgi.ebay.de/Athlon-XP-3200-B...35923583QQcategoryZ107143QQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/AMD-ATHLON-XP-32...38556357QQcategoryZ107143QQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/CPU-AMD-ATHLON-X...836824163QQcategoryZ78784QQrdZ1QQcmdZViewItem

Misko78 je napisao(la):

Ne momci, vi ne znate, ja ne znam, mi nemamo pojma, "njima" su rekli u "servisu" kako je Barton, you know... :D
Bolje da se nisam ni mešao ovde, što ja nekom da pomažem u proceni...
:wall:
...kada se čovek ljuti što nisam rekao cenu koju je on hteo da čuje...
,)

Zasto mene navodis? Ja sam samo konstatovao da kalla98 prica nesto sto ne drzi vodu. :S:

Ovo k`o da "drže" Srbi i Turci... :D
Intel P III-S 1,40 GHz Tualatin - 150€. Ni manje ni više. :trust:
http://cgi.ebay.de/Intel-P-III-S-1-...ryZ78772QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Toliko o eBay-u... :d
To nemoj da te cudi nemac ili amer je isto toliko pohlepan na pare kao i bilo koji drugi narod. Price kako tamo samo sto ne biju ako ne uzmes po njihovoj ultra povoljnoj ceni su obicno utopisticko razmiljanje nas siromasnih iz Srbije. Te cene koje se ovde navode a nisu u pitanju raritetne komponente kao npr Voodoo 5 6000 su uglavnom napumpane od strane prodavaca i njihovih ortaka. Meni je pre 3 godine pobegla ispred nosa GeForce3 ona obicna ne Ti. Na kraju ja sam davao 85e za istu i pred sam zavrsetak aukcije ode cena na 110e. A Geforce3 Ti500 koja je najbolja GF3 karta se prodavao bez aukcije za 100e i stajao je danima. A 2 nedelje posle zavrsetka aukcije kontaktirao me je prodavac da li hocu ja da uzmem za moju cenu kao ispalili ga ova dvojica koja su napumpali do 110e. Ali tada sam vec uzeo Ti200 za 65e. Prema tome navlake za budale postoje svugde u svetu, ne samo kod nas.

I ajde sad na kraju da nebudem totalno off

Ploca max 35e - razlog pa pre 18 meseci sam kupio ovde na benchu polovnu sa 10 meseci garancije za 50e.
Procesor max 65e - razlog proslog februara sam uzeo od Tarmija birani i otkljucani primerak bartona 2500+ za 65e sa 12 meseci garancije
Grafika max ??? - razlog Kod nas samo nov daljinac za tu kartu kosta 20e. Cene AIW karti su paprene svugde u svetu pa samim tim je i procena ove karte ne zahvalna.

Poslednja izmena:
Budalstine su navodi da X800XT AIW kosta ispod 250€.

Zeznuto je sto nema garanciju ali to je klasa 6800Ultra. 6800GT i 6800GS se prodaju za ~300, u PCI-E varijanti a ovo je brze plus ima tjuner, ulaze i daljinac.

Jos je AGP, a za njima je hronicna nestasica.
Za ovaj slot ima krshica tipa R9550 i fx5900XT medjutim jacih karti nema nigde, 6600GT je vrh i kada se nadje. A ovaj X800XT je brzi od svih kad se saberu... jedno duplo :).

Ja je ne bih dao ispod 250€, a da je nova vredi 350€ sa garancijom bez pogovora.
Druga je prica naci kupca.

Poslednja izmena:
Ovo k`o da "drže" Srbi i Turci... :D
Intel P III-S 1,40 GHz Tualatin - 150€. Ni manje ni više. :trust:
http://cgi.ebay.de/Intel-P-III-S-1-...ryZ78772QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Toliko o eBay-u... :d

Taj CPU je toliko redak + fetish, ovo je skroz OK cena za onoga kome to treba.
A ti sto ne znas, tvoj je problem ;)

Barton 3000+ sa plocom se mora prodati za 140€. Ako 2500+ sa NF7 ide za 110 "kako hoces" ovaj 3k+ mora da ode za 20-30€ evra vise.

Preporuga za threadstartera. Ova masina je odlicna ali teska za prodaju.
Prodaj CPU i plocu, kupi nF3 s754 ili 939 i igraj se jos godinu dana. Tada ce ti kartica spasti u "mnogo lakse za prodaju kategoriju" a sluzice te jos 12 meseci sigurno.

Igre se danas zadovoljavaju sa 6600GT, a taj X800XT sa 16 pipelina je 2x brzi i upotrebljiviji. 12 meseci to jos gura vise nego odlicno.

ALi, ako si u fazonu cesce zamene onda je prodaj i predji na PCI-E.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Misko78 je napisao(la):
Ploca max 35e - razlog pa pre 18 meseci sam kupio ovde na benchu polovnu sa 10 meseci garancije za 50e.
Procesor max 65e - razlog proslog februara sam uzeo od Tarmija birani i otkljucani primerak bartona 2500+ za 65e sa 12 meseci garancije

Ploca da, 40tak evra max, medjutim procesori su poskupeli.
Sad bi se naprodavao Bartona 2500+ da ih imam po ceni od pre 1,5 godina.
Secam se, prodavao sam ih za 75, a sada mozes samo polovan da nadjes i to samo uz plocu, niko nece da da samo procesor, svi se resavaju i ploce u kompletu a masovno bi ljudi da se upgrade-uju za male pare sa 1400-1700+ na 2500-3200+.

U medjuvremenu se dogodio Sempron. Athloni, svi do jednog su otisli u gornji cenovni rang i AMD ih vise ne daje ispod 100 evra. Pa do "o ho ho" koliko kostaju 3500+ i 3700+ (200-300€), da ne pricamo o X2. Ranije je top Athlon bio 300-400€ (XP 3200+ u najboljim danima), sada se FX prodaje za 1k evra.

Konkretno, Sempron 2600+ je nasledio AMD Athlon XP 2500+ (popularnog "Bartona") po ceni, naravno ne i po performansama. I sta cemo sad ?

Poskupelo, i to se desava. AMD-u konacno doslu iz dupeta da ne moze da prezivljava sa mizernim cenama. Tada je i Duron bio na ledu, pa za koliko da ga prodaju, za 30€ kad je tada top procesor, pomenuti Athlon XP 2500+ kostao do 80€.

Secam se ture Durona na 1.6, kostali su 40tak evra. A to su, realno, isti procesori kao danas Semproni 2400-2600+, za Socket A, koji su se 6 meseci nakon tih Durona prodavali za vece pare, red 70 evra.

E sad, ja razumem da se to nekome ne svidja, ali da prihvati mora.
Tri kompleta, sve neki upgrade-i drugara, NF7 + 2500+@3200+ sam prodao u poslednjih mesec dva, sve po 110€.

Stavis na oglas i nestane za dan. Ne zato sto su ljudi budale, nego ljudi paze na cenu. 30tak€ ustede u odnosu na Sempona sa nF3 plocom prebacis na graficku i dobijes upotrebljiviju igracku masinu.
Ko pazi na cenu, Bartoni i dalje imaju najbolju cenu/performanse, kao sto rekoh, to nekome moze da se ne svidja, ali je tako.
Ima jos dobrih kombinacija, ali Barton i nF2 su najpovoljnija.

Odosmo u offtopic, ali ne vidjeh da je ovo neko skoro napisao, a vredi i dalje.

Pozdrav!

btw. SStar, de nadje CAR-a i Deliju kao poznavaoce. Mihajlo da, medjutim ova dvojica se razumeju samo kako da naspamuju forum. Ovaj prvi jos nesto popustio lately, naso ribu, ali ovaj drugi izgleda jos uvek samuje. Ili ga lepsa polovina previse pusta da sedi za ovim nasim forumom, ovim putem apelujem da ga malo vise pritegne :D

Poslednja izmena:
A gde to može da ih ima po toj ceni? Ti bi još i nove? Normalno da bi kupio neko kome ta karta vrši posao (dobra grafika + TV Tuner) ali što bi je ja kupovao kada mi je TV tik uz monitor? Meni taj TV-Tuner ništa ne znači a možda bi neko dao i više od 175€ (200 recimo) ali već 250-300?!? Smešno i tužno u isto vreme! Tipično za tržište polovnog HW-a u Srbiji!
BTW, možda je moja procena stvarno nerelana ali da je tako odmah bi me demantovali CAR, Delija, Mihajlo... Ima toliko njih koji se dosta više razumeju od mene što o HW-u što o realnim cenama na domaćem tržištu i "prozivke" od takvih bespogovrno prihvatam!

Ili se ti šališ, ili ti nije dobro, ili nemaš pojma o HW-u, ili si težak preprodavac sa PCBerze!
MoBo i CPU za 120€? Kome?!? Gde?!? Daj otkri da zaradim laku kintu!

polako malo... pitao sam lika i rekao je da je proc otkljucan tako da procena stoji a sto se tice graficke niko tebe ne pita sta ti imas i sta ti treba kada trazi procenu , vec da realno procenis koliko NAJVISE covek moze da dobije za svoju robu tako da malo povuces rucnu i smanjis komentare ... ;)

Sasa je napisao(la):
A ti sto ne znas, tvoj je problem ;)

Slazem se, taj 1.4-S je jedan od najredjih procesora. A namenjen je bio za rad u P3 Dual serverskim sistemima. Pre 3 godine sam ga jurio po e-bay_u jer sam se lozio da nabavim takvu masinu cisto iz kolekcionarskih razloga i cifre su bile reda velicine i do 250e.

Sasa je napisao(la):
Stavis na oglas i nestane za dan. Ne zato sto su ljudi budale, nego ljudi paze na cenu. 30tak€ ustede u odnosu na Sempona sa nF3 plocom prebacis na graficku i dobijes upotrebljiviju igracku masinu.
Ko pazi na cenu, Bartoni i dalje imaju najbolju cenu/performanse, kao sto rekoh, to nekome moze da se ne svidja, ali je tako.
Ima jos dobrih kombinacija, ali Barton i nF2 su najpovoljnija.

E sad gledaj ovako, preporucio si cenu od 140e za nf2 + Athlon XP 3000+, a nova nf3 + S64 2800+ kostaju recimo 150e. Posto ce se sve prodavati u kompletu sta mislis koliko bolju grafiku moze da uzme za razliku od 10e pa da ima performanse na slicnom nivou. I da li bi ti nekome preporucio da uzme taj komplet za tu cenu?
Uostalom neka proba da proda odvojeno procesor za 100e i plocu za 40e. Plocu ce odmah prodati, a za CPU neka saceka pa onda malo spusti cenu i oticice.

Sasa je napisao(la):
Preporuga za threadstartera. Ova masina je odlicna ali teska za prodaju.
Prodaj CPU i plocu, kupi nF3 s754 ili 939 i igraj se jos godinu dana. Tada ce ti kartica spasti u "mnogo lakse za prodaju kategoriju" a sluzice te jos 12 meseci sigurno.

Ovo je ubedljivo najbolji savet. Nedaj tog AIW budzasto, naigraces se na nf3+a64+800xt slatko.

Misko78 je napisao(la):
Zasto mene navodis? Ja sam samo konstatovao da kalla98 prica nesto sto ne drzi vodu.

Pa zato što sam i ja isto konstatovao, zato i tebe navodim jer pričamo isto. Izvini ako ti smeta što sam te spomenuo.

Misko78 je napisao(la):
...To nemoj da te cudi nemac ili amer je isto toliko pohlepan na pare kao i bilo koji drugi narod. ...

Ovo za pohlepu nema veze sa time šta je koji čovek što se nacionalnosti tiče već više ko je kakav čovek. Nisu svi Ameri isti, ni Srbi ni bilo koji drugi ljudi... Da ne idemo u tom pravcu, daleko je finish... ;)

Misko78 je napisao(la):
...Price kako tamo samo sto ne biju ako ne uzmes po njihovoj ultra povoljnoj ceni su obicno utopisticko razmiljanje nas siromasnih iz Srbije...

Pogledaj malo na eBay-u, videćeš da ima i više nego povoljno dosta toga ali ima i "izrod"-a.
Možda se čoveku ne žuri, oće "dostojansveno" da proda konkretan primerak CPU-a, koji je usput i redak, (ili ga neće nikad prodati) ali očigledno je da je neozbiljan i neralan.

Misko78 je napisao(la):
...A 2 nedelje posle zavrsetka aukcije kontaktirao me je prodavac da li hocu ja da uzmem za moju cenu kao ispalili ga ova dvojica koja su napumpali do 110e...

Ponavljam se, već sam konstatovao:
Ovo k`o da "drže" Srbi i Turci...
Toliko o eBay-u.
:d[/quote]

Sasa je napisao(la):
Budalstine su navodi da X800XT AIW kosta ispod 250€.

Zeznuto je sto nema garanciju ali to je klasa 6800Ultra. 6800GT i 6800GS se prodaju za ~300, u PCI-E varijanti a ovo je brze plus ima tjuner, ulaze i daljinac.

Jos je AGP, a za njima je hronicna nestasica.
Za ovaj slot ima krshica tipa R9550 i fx5900XT medjutim jacih karti nema nigde, 6600GT je vrh i kada se nadje. A ovaj X800XT je brzi od svih kad se saberu... jedno duplo :).

Ja je ne bih dao ispod 250€, a da je nova vredi 350€ sa garancijom bez pogovora.
Druga je prica naci kupca.

Po toj ceni ne da je druga nego je i veoma duga priča naći kupca. ;)

Da li bih ja platio AGP katu, konkretno ovu, 250€?
Ne bih.
Šta misliš zašto bi je sada trenutni vlasnik prodavao?
Oće bolje? Ne treba mu toliko jaka kartica? Ne treba mu TV-Tuner?
AGP standard se surovo osuđen na smrt a sve u cilju da se krajnjem i prosečnom kupcu izbije što više para iz džepa. Zato nema R1K grafičkih za AGP (izuzev nekih najava GeCube-a ali mo`š mislito koje će cene biti...), zato se najbolje AGP grafičke pecenjuju ali se zato i previše teško prodaju.
Svako normalan bi prešao na PEG platformu (kao što hoće i "threadstarter", pretpostavljam) pa makar i po cenu nešto slabije grafičke (mada to nije realno, sam kažeš, PEG grafičke su itekeko jeftinije) jer sutra (za preko-sutra već nije sigurno :D) imaš mogućnost da zameniš grafičku a da nisi prisiljen da investiraš u novi ti CPU, MoBo i RAM...
Zato ta grafička ne vredi 250-350€, makar i da je nova, jer ima 1 veliku manu - to je AGP!!!

Poslednja izmena:
Sasa je napisao(la):

I pitanje: Kome to danas treba?
II pitanje: Kome Kome to danas treba po ceni koju mu preporučujete da traži?

Sasa je napisao(la):
Barton 3000+ sa plocom se mora prodati za 140€. Ako 2500+ sa NF7 ide za 110 "kako hoces" ovaj 3k+ mora da ode za 20-30€ evra vise.

Sale, šta bi ti izabrao:
Barton 3000+ & NF2
ili
Sempron 2800+ & NF4 (novo)
Reci iskreno. ;)

Danas Barton & NF2 kupuju po meni, samo neznalice. Ne znam grupu ljudi (izuzev onih što sve drže na def. da ne spale nešto) kojima baš ovakva kombinacija više odgovara od S64 i NF3 (u krajnjem slučaju) kombinacije...

Sasa je napisao(la):
...Ova masina je odlicna ali teska za prodaju...
...Tada ce ti kartica spasti u "mnogo lakse za prodaju kategoriju"...

...Što znači:
Tada ni u snu neće moći da "ošiša" nekog kao što može sada...

Sasa je napisao(la):
...Ima jos dobrih kombinacija, ali Barton i nF2 su najpovoljnija...

:zgran:

Perica_Barii je napisao(la):
polako malo... pitao sam lika i rekao je da je proc otkljucan tako da procena stoji a sto se tice graficke niko tebe ne pita sta ti imas i sta ti treba kada trazi procenu , vec da realno procenis koliko NAJVISE covek moze da dobije za svoju robu tako da malo povuces rucnu i smanjis komentare ... ;)

Pa koliko naviše možeš da dobiješ ne zavisi ni od mene ni od bilo koga ni od bilo kakvih komentara!
To zavisi isključivo od tebe. Tebe i tvoje sposobnosi da hvališ svoju robu i ubediš nekoga da je kupi sa "thing"-om u svojoj glavi da je dobro prošao, kako si ti ipao glup što si mu prodao...
Ja ti iznosim mišljenje nekog sa strane, ***, je nikada ne bih kupio to što ti nudiš na procenu, ni onda a kamoli sada.
Računam da svako pazi i na 5€ kada kupuje nešto za comp. a kada treba negde da izađe, da se "provede" na "narodnu muziku" i glumi LAV-a, onda ni 20x veća suma ne predstavlja problem. Takvi smo mi Srbi, i Balkanci, uopšte... O5 skrećemo sa teme, veruj mi, znam šta te boli, to sam ja jer "obaram" cenu tvojoj grafičkoj koju ko zna koliko si platio.
Stvarno mi je žao, šta više da ti kažem, ako ti smetaju moji komentari, piši mod.-ovima, piši Peci, brišite postove, banujte me, radite šta hoćete, baš me briga u krajnjem slučaju i šta će biti sa tvojom gafičkom i ovim thread-om...
Ali da ćutim na gluposti koje se iznose ovde, neću (dok god mogu)... ;)

Sasa je napisao(la):
btw. SStar, de nadje CAR-a i Deliju kao poznavaoce. Mihajlo da, medjutim ova dvojica se razumeju samo kako da naspamuju forum. Ovaj prvi jos nesto popustio lately, naso ribu, ali ovaj drugi izgleda jos uvek samuje. Ili ga lepsa polovina previse pusta da sedi za ovim nasim forumom, ovim putem apelujem da ga malo vise pritegne :D

CAR se igra sa ATi-jima iz ove kategorije, Delija je uvek tu :)d), Mihajlu dosta HW-a prolazi kroz ruke... Eto od prilike zašto. ;)
Da sam nastavio da navodim, naveo bi još mnogo njih za koje sam siguran da neki znaju dosta više od gore-pomenute trojke, i tebe ali sam iskreno da kažem, po malo skeptičan. Shvato ovo kako oćeš, ali pišeš za SK, a on opstaje zahvaljujući reklamama a ne čitaocima (spadao sam u ovu kategoriju do skoro), Dosta testova su "malko" različiti u odnosu na iskustva korisnika, ja danas imam poverenja samo u Benchmark na prvom mestu i zatim Digital!,odma` "tu iza".
Mrzi me više da pišem i zašto, zato što ja tako vidim i tu nemam nikakvih interesa...

kratak komentar
jeli bato jel imash ti neku garanciju koja pije vodu za to :)

e stvarno molim administratore da zakljucaju ovu temu dosta je rasprave a ti SuperStarr ja sam trazio procenu i ko je rekao da je prodajem? Nisam trazio da mi ti objasnjavas da ti ona netreba zato sto ti imas TV pored kompjutera i tako to...
U svakom slucaju Hvala na procenama video sam dovoljno.

Vrh Dno