Šta je novo?

Problemi sa laptopovima i kako ste ih resili (kvarovi, garancije i slicno)?

Porucio sam na kraju ovaj zamenski sa Amazona, pa koliko posluzi. Nisam mogao da nadjem nigde ni polovni ni refurbished. Neshvatljivo mi je da ne mogu nigde naci originalan ASUS punjac, ima opet na Amazonu ali je rok isporuke tipa mesec dana a ne mogu toliko cekati.

Izasao me 70e, nije cak ni mala cena. Samo da se ne gasi i da ne crkne za mesec dana..
Uz ovaj ide i kabal
Nastavljam se na ovaj post, ako moze savet.
Stigao mi je ovaj punjac i koristim ga vec neko vreme.
Primetio sam da mi FPS u nekim igrama varira. Recimo, zakljucam fps na 200, on varira izmedju 150-200, pa u jednom trenutku padne na 100 (random, ne u toku neke 'zahtevnije radnje') pa se vrati na 200 i tako u krug. Zanima me da li je to do punjaca, jer ranije nisam toliko obracao paznje sa originalom?
Znao da je FPS da opadne recimo na punom serveru sa bezbroj igraca oko mene, ali rekao bih da nisam imao ovakve random padove?

Ako moze sto hitnije savet, imam jos par dana da ga vratim pa da znam sta mi je ciniti :)

Ako ti na bateriji ne pada fps, onda to nema veze sa tim.

Nastavljam se na ovaj post, ako moze savet.
Stigao mi je ovaj punjac i koristim ga vec neko vreme.
Primetio sam da mi FPS u nekim igrama varira. Recimo, zakljucam fps na 200, on varira izmedju 150-200, pa u jednom trenutku padne na 100 (random, ne u toku neke 'zahtevnije radnje') pa se vrati na 200 i tako u krug. Zanima me da li je to do punjaca, jer ranije nisam toliko obracao paznje sa originalom?
Znao da je FPS da opadne recimo na punom serveru sa bezbroj igraca oko mene, ali rekao bih da nisam imao ovakve random padove?

Ako moze sto hitnije savet, imam jos par dana da ga vratim pa da znam sta mi je ciniti :)
kakve su ti temperature tokom igranja

Ceo dan ne mogu da nadjem koji je ovo driver ako moze neko da pomogne:

kkk.png
Laptop je Cepter CCLOUD15R716

Cepter laptopovi najgoru podrsku imaju , Driverpack solution mi instalirao neka cudesa i neke programe na start up bez mog odobrenja morao sam novi Windows a ovaj gore driver naravno nije.

Cim sam instalirao Snappy odmah je upozorio da nema taj driver kod njih. Da nije nesto za Conextant zvucnu kartu? Mada je ovo izgleda nesto za ACPI.

Update: Instalirao sam nasilno na sopstveni rizik kao da je to navodno driver AMD PCI DEVICE i posle restata normalno radi i nema vise blokiranih drivera. Aida64 je kriva mozda i je i u pravu :)

n.png

Poslednja izmena:
Molim za pomoc, imam hp elitebook 840 g6 i danas primetim da mi ne radi na tastaturi onaj red gde su qwerty slova, znaci ceo taj red. Sta bi mogao biti problem? Nisam nista prosipala po tastaturi, nije padao niti bilo sta. Hvala.

Vrh Dno