codejan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.07.2004
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i5-3470 quad core
- Matična ploča
- Gigabyte GA-P75-D3
- RAM
- Kingston 12GB DDR3 HYPER blu
- GPU
- EVGA GeForce GTX 260 896MB DDR3
- Storage
- Hitachi 1TB, EXRAM 512GB SSD
- Zvuk
- Creative Live! 5.1
- PSU
- Thermaltake SMART RGB 700W
- Kućište
- MS MidiATX
- Monitor
- BENQ FP91G+, HP W19
- Miš & tastatura
- Logitech MX400
- Ostale periferije
- neo SW-H55
- Laptop
- Lenovo ThinkPad T450s, ASUS eeePC 1001HA
- Tablet
- Lenovo TB-8505X
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi 10 2022, Samsung Galaxy A17 4/128
- Pametni uređaji
- Denver BFH-17, Xiaomi TV Stick 4K
- Pristup internetu
- ADSL
Pokušavam da podesim upolad putanju za moju skriptu da postavlja fajlove na server, ali nisam siguran u ispravnost koda. Moja krajnja putanja je $uploadsDirectory.
Kada koristim ovaj kod dobijem gresku, ali takodje ne dobijam nikakav rezultat, jer se nikakav fajl, kada koristim celu skriptu, ne pojavljuje u tom direktorijumu.
Ovo je greška od ovog dela skripte za odredjivanje putanje na serveru:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs/images/knjige/1233402715-podjuznim.gif) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a4209090/public_html/scripts/upload.php on line 60
/scripts/
/usr/local/apache/htdocs/scripts/uploaded_files/
Kada koristim ovaj kod dobijem gresku, ali takodje ne dobijam nikakav rezultat, jer se nikakav fajl, kada koristim celu skriptu, ne pojavljuje u tom direktorijumu.
Ovo je greška od ovog dela skripte za odredjivanje putanje na serveru:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs/images/knjige/1233402715-podjuznim.gif) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a4209090/public_html/scripts/upload.php on line 60
Kod:
<?php
$directory_self = str_replace(basename($_SERVER['PHP_SELF']), '', $_SERVER['PHP_SELF']);
echo $directory_self, "<br>";
$uploadsDirectory = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $directory_self . 'images/knjige/';
echo $uploadsDirectory;
?>
/scripts/
/usr/local/apache/htdocs/scripts/uploaded_files/
Poslednja izmena: