http://forums.pesfan.com/forumdisplay.php?f=170Drugari moze li mi neko dati adresu gde mogu naci kako se rade driblinzi i slicne korisne stvari. Imam rumblepad2 i jedino sto sam skontao je da na 8 (valjda r2) modu da radim povlacenje lopte na stranu. Inace tek odskora sam u pes vodama i zelim da napredujem! Takodje me interesuje da li je moguce nekako upracvljati onim dugackim (visokim) pasovima; video sam o podesavanju za kontroler da ima nekih 1-5 mogucnosti da se stavlja ali neznam sta to znaci. Znaci svi saveti su mi dobrodosli i unapred sam zahvalan svima na istima.
Pa to je da ne bi svako ko uhvati joypad u ruke mogao da izvodi sta mu padne na pametP.S. Jedino sto me nervira je sto igraci i dalje stoje zakopani kada im je upucena lopta!!!
Izvinjavam se, na sledecoj adresi:
http://fpad.filefront.com/?http://f...EarePES_Piggybackwmv/;6070839;;/fileinfo.html
Znači poslednji gol je majstorija neviđena :smoke:
Nego, kako odrade onu foru sa petom, nije mi jasno...?! Da li to sam igrač uradi ili ima neka finta?! :trust:
Ja sam ovakav gol dao sa iniestom sa penala na top player :d
da ne bude post potpuno beskoristan, mali dodatak. Ovako je u PES 5 raspolozenje igraca uticalo na ocene, cini mi se da u sestici nema razlike...
Kao sto psaras rece pritisnes R1 jedanput u formation settings meniju, mozes da menjas samo u master ligi (regulate condition). Kada igrac ima zelenu strelicu ocene su mu onakve kakve pisu, dok ostale strelice dodaju/oduzimaju odredjeni procenat. Kod exhibition meceva mozes pre pocetka utakmice da odredis kakvo ce raspolozenje biti svim igracima, za oba kluba posebno (neka od strelica ili random).Druze da li bi mi mogao objasniti malo vise poentu tog raspolozenja, gde se to vidi, kako da uticem/menjam to i sl (izvinjavam se ako je pitanje glupo ali noob sam totalni za ovo)?!?
Vojkan je napisao(la):@psaras: kao sto vidis, ubacivanje sivog je totalni promasajJa i plave ostavljam samo ako su megazvezde sto ti kazes (ronaldinho, eto, thuram...)
Momci, zasto se ne opustite i stavite da vam uvek budu na zelenim strelicama? Cemu ta lutrija da li ce biti raspolozen ili ne, hocu da pobedim ako sam ja dobro igrao, a ne da mi Eto promasi prazan gol zato sto je neraspolozen..??
Takodje.Nekad mi se desi po 2-3 utakmice jedan te isti igrac bude siv,yebiga takva turaPotpuno se slazem :d :d :d
Malo je zeznuto jer se na onoj tabeli ne vidi kako raspolozenje utice na keeper skills, ako pretpostavis da je ~5-10% za plavu a ~10-15% za sivu strelicu, mozes da izracunas koliko tad ima za taj i ostale bitne atribute i uporedis ga sa rezervnim golmanom (i njegovim raspolozenjem). Ja sivog ne bih drzao ni Bufona ako je rezervni golman makar zelenSta radite kada vam je golman ne raspolozen, plava ili ne daj boze siva strelica? Npr. Ceh u Celsiju, strava golman da li ga menjati ili ne?
Da li se brze ili sporije igrac zamara je samo jedna od ocena - stamina. Strelice uticu kako na tu, tako i na sve ostale ocene, ne znam kako detaljnije moze da se objasni od onoga sto je vec napisano.Do skoro sam mislio da te strelice uticu samo na kondiciju, odnosno da se brze ili sporije zamara fudbaler. Nisam imao pojma da uticu na ukupne performanse igraca. Moze li neko to detaljno da objasni.
Poslednji gol je bolesno dobar, kako je ispreplitao noge a i pre toga ona fintaZnači poslednji gol je majstorija neviđena :smoke:
Malo je zeznuto jer se na onoj tabeli ne vidi kako raspolozenje utice na keeper skills, ako pretpostavis da je ~5-10% za plavu a ~10-15% za sivu strelicu, mozes da izracunas koliko tad ima za taj i ostale bitne atribute i uporedis ga sa rezervnim golmanom (i njegovim raspolozenjem). Ja sivog ne bih drzao ni Bufona ako je rezervni golman makar zelen
Da li se brze ili sporije igrac zamara je samo jedna od ocena - stamina. Strelice uticu kako na tu, tako i na sve ostale ocene, ne znam kako detaljnije moze da se objasni od onoga sto je vec napisano.
Ako se neko seca goalstorma,pretece danasnjeg PES-a,raspolozenje igraca je bilo prikazano smajlijima koji se smeju ili tuguju![]()
Adrijanu treba zabraniti da uopste moze da ima bilo koju drugu strelicu osim sive toliko je nerealno prebudzen!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari