Pa na copy formation.. Onda kliknes na broj koji si snimio i odes skroz gore i X i on iskopira sa brojke u trenutnu formaciju..
OSA:
Hmmm... Pitanje?
Mashina i nije neka ali ajde da priupitam. Da li je problem do slabe graficke karte ili nesto drugo, elem PES6 nikako nece da bude igriva u vecoj rezoluciji od 640x480 sa low detail!!!
Hmmm... Pitanje?
Mashina i nije neka ali ajde da priupitam. Da li je problem do slabe graficke karte ili nesto drugo, elem PES6 nikako nece da bude igriva u vecoj rezoluciji od 640x480 sa low detail!!!
Jel igrate ML?
Na najtezem sa original igracima dozivljavam nocne more. strasno kako su losi.
Meni je takodje integrisana grafika, 128 ram-a grabi za sebe, ukupno komp ima 512 mb 1,4 ghz. Mislim da ne bi trebalo da imas problema posle reinstalacije drajvera.Da, graficka je nazalost integrisana sa 64Mb rama. Mislis da bi novi driveri pomogli? Probacu.
Zigic je u Racingu![]()
sa Žigićem u Santanderu
Жигић је у Расинг Сантандеру![]()
za OSA:
Meni je takodje integrisana grafika, 128 ram-a grabi za sebe, ukupno komp ima 512 mb 1,4 ghz. Mislim da ne bi trebalo da imas problema posle reinstalacije drajvera.
p.s. Ikljuci antivirus kad igras!!!
Nema na cemu!!!O napokon jako korisna informacija! Zahvaljujem na svim savetima, posto su mi u mnogome i pomogli.
Ja sam ga juce slucajno nasao ima i Zvezda i Partizan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari