Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Pa da igra jeste tolerantna sto se tice sviranja faulova ali kad dodje do kartona kad svira faul onda ga i nagradi a kazuki posebno nagradjuje one prekide cistih kontri :)

Što se tiče klubova ...bez premca najnabudženiji je INTER,čak pomalo iritirajuće nabudžen! Adrijano,Zlatan,Vieira,Figo su... mašine bez greške kada njima upravlja comp. naravno sve govorimo o Top Player nivou. Iz tog razloga ubacujem shotove većih poraza ovog kluba koji sam oprao sa dotičnim klubovima. Dobijao sam ih i sa ''mojim'' Juveom___2-go ligašem,ali neka...

Prilozi

• pes6 2006-11-19 21-33-39-65.bmp
    375.1 KB · Pregleda: 99
  • pes6 2006-11-20 12-24-48-39.bmp
    375.1 KB · Pregleda: 59
  • pes6 2006-11-20 13-08-03-42.bmp
    375.1 KB · Pregleda: 64
  • pes6 2006-11-20 22-51-26-01.bmp
    375.1 KB · Pregleda: 58
Evo nabavio sam gamepad logitech precision i moram da se pozalim da je ne-precision. U stvari problem je sto tesko ubodem pravi pravac u odsudnom trenutku, igrac cesto skrene dijagonalno umesto pravo ka golu i sl (dakle u pitanju su greske za 45 stepeni ). Lako skrene od desno-dole ka desno-gore, umesto samo desno. Ovo mi se na tastaturi nije desavalo jer su odvojeni tasteri za pravac, pa kada hocu da idem dijagonalno onda moram da pritisnem dva tastera i sl. To mi je najveci problem inace je driblanje lakse , sutiranje...i sve deluje dinamicnije. Jel se ovo desava jos nekom i da li je ovo neka moja neprilagodjenost gamepad-u?
I pitanje za igru.
Kada igram ligu vidim da kada razgledam formaciju ispod zelene linije sa staminom postoji jos jedna linija koja se popunjava crvenom bojom. To je verovatno neki akumulirani umor igraca. Primetio sam da kada izostavim igraca jednu tekmu iz tima, isprazni se ta donja skala i stamina se vrati na max. Koliko je prihvatljivo da mi ide ta donja skala i sta je uopste optimalno? Kako da izbegnem veliko umaranje igraca na utakmici (osim, naravno, da ne drzim konstantno sprint:) )

Kaziki Ito totalni ludak mpo pitanju sudjenja, najgori je sudija u igri :D

Jel ima negde da se skine patch koji ispravlja imena klubova, sa Žigićem u Santanderu, da Inter nije onako prebudžen?
Poslednji koji sam skinuo za 5-icu je ažurniji od ove 6-ice po default-u.

Skini ovaj koji sam ja okacio, prava imena klubova + dresovi, grbovi... Zigic je u Racingu ;), a ocene sam cak rucno vracao na default, ne volim kada neko petlja (ali Adriano brzi od Messija :wall:). Doradjivao sam i postave/formacije jacih klubova.
A za peticu si verovatno imao watson 4.0 koji je bio vrhunski.

Imate na sledecoj adresi kompilaciju prelepih golova. 53Mba je fajl
Znachi ovakve golove sigurno do sad niste videli!

Hvala na linku :D

Poslednja izmena:
Hmmm... Pitanje?
Mashina i nije neka ali ajde da priupitam. Da li je problem do slabe graficke karte ili nesto drugo, elem PES6 nikako nece da bude igriva u vecoj rezoluciji od 640x480 sa low detail!!!

Izvinjavam se sto nisam attachovao u prosloj poruci. :cigar:

Prilozi

• Report.rar
    20.2 KB · Pregleda: 74
OSA:
Hmmm... Pitanje?
Mashina i nije neka ali ajde da priupitam. Da li je problem do slabe graficke karte ili nesto drugo, elem PES6 nikako nece da bude igriva u vecoj rezoluciji od 640x480 sa low detail!!!

Koja graficka? Ja ga na lapu 1,4 ghz i 512 ram-a sa integrisanom intel *** grafikom peglam na najvisoj rezoluciji ali low detalji. Ako nije integrisana grafika, trebalo bi bar medium detalje da gura bez problema.

Hmmm... Pitanje?

Slaba graficka.

ni ja nisam video report.
sorry...
Moj je isto toshiba, samo qosmio F20. Probaj da skines zadnje drajvere za grafiku, pa peglaj... Mada proveri koliko max rama moze da prigrabi grafika za sebe, jer sto vise to je PES tecniji...

Da, graficka je nazalost integrisana sa 64Mb rama. Mislis da bi novi driveri pomogli? Probacu.

Da li postoji opcioni fajl sa timovima iz nase lige, eventualno samo Partizan i Zvezda?

Ja sam ga juce slucajno nasao ima i Zvezda i Partizan.

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES6OPT.rar
    802.7 KB · Pregleda: 126
Jeste, pa da me i u PESu nerviraju Bajić, Lazić i ostali Rnomarinkovići...

Sloboda izbora je tvoja...filipenko steta sto ne mozemo da odigramo 1na1 pa da ti pokazem da su Bajic i Lazic bolji nego na pravom terenu. ;)

Jel igrate ML?

Na najtezem sa original igracima dozivljavam nocne more. strasno kako su losi.

za OSA:
Da, graficka je nazalost integrisana sa 64Mb rama. Mislis da bi novi driveri pomogli? Probacu.
Meni je takodje integrisana grafika, 128 ram-a grabi za sebe, ukupno komp ima 512 mb 1,4 ghz. Mislim da ne bi trebalo da imas problema posle reinstalacije drajvera.
p.s. Ikljuci antivirus kad igras!!!

za OSA:

Meni je takodje integrisana grafika, 128 ram-a grabi za sebe, ukupno komp ima 512 mb 1,4 ghz. Mislim da ne bi trebalo da imas problema posle reinstalacije drajvera.
p.s. Ikljuci antivirus kad igras!!!

O napokon jako korisna informacija! Zahvaljujem na svim savetima, posto su mi u mnogome i pomogli.

osa:
O napokon jako korisna informacija! Zahvaljujem na svim savetima, posto su mi u mnogome i pomogli.
Nema na cemu!!!

Strana 13 korisnik malizmaj:
Odlican option file!
Razbijam se od derbija...

Vrh Dno