Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Jel ti nije problem da mi pojasnis malo oko tog kontrolisanog shuta sa R2?:) nije mi bas najjasnije.. probao sam ali ne vidim razliku..

Ne bi bilo lose da odigras trening,gde mozes nauciti vecinu poteza(control training).Kada normalno sutiras lopta ide u pravcu prema kome si okrenut posle punjenja jacine suta,ali mozes posle punjenja jacine stistnuti r2 i drzati stranu gde da ide lopta,tada igrac malo zastane u puca tamo gde drzis,treba vezbe i nije se bas lako navici,ja cesto zaboravim da za to...

Kostimi rade samo sa reprezentacijama...

meni radi i sa klubovima .... perad je zakon :)

Jel provalio neko kako se gase one "pomoci" u igri, kao sto je samovoljno uklizavanje mog igraca kojeg ne kontrolisem??! Takodje i golman zna sam da ispuca loptu kad mu vratim, iako nisam stisnuo nista! :wall: kao i ono pomahnitalo menjanje igraca... znaci strasno.. jurim nekog, cekam pravi trenutak da uklizam, uklizam, a ustvari ukliza neki drugi moj igrac..! Ne mogu da opisem koliko me nerviraju ove stvari! Jel moze to nekako da se regulise, mozda da smanjim one skale tamo u "player settings" ili tako nesto?

@ Vojkan

hvala, setio sam se ovo za v-sync, a sut cu da probam, naravno ne mislim na korner, vec slobodan udarac ga golu protivnika, nego videcemo.

Poslednja izmena:
Isto ti je za korner i za slobodnjak, dole + krug i ide po zemlji.

@Boris: naravno da znace one kockice. Stavi na manual i igraca menja samo kada se onaj na kojem je kursor izgubi sa ekrana.

Naravno Borise. smanjis opciju za menjanje igraca sto vise na manual. I mene je to nerviralo pa sam cacnuo. desi se ali sad bas retko. ne mogu da verujem da nikome to ne smeta!

Naravno Borise. smanjis opciju za menjanje igraca sto vise na manual. I mene je to nerviralo pa sam cacnuo. desi se ali sad bas retko. ne mogu da verujem da nikome to ne smeta!

Znam u cetvorci i ranijim verzijama, kad smo stavljali to na manual i recimo na dve kockice, da si morao sam da menjas igraca, znaci dobacis nekom i ako ti ne promenis na njega, nece ni konstantovati loptu. Nisam mogao da igram tako, stvarno je tesko da sam menjas igrace..
Tako da sam oduvek igrao sa Auto i kockice napunjene do kraja(u cetvorci) i nikad nisam imao problema. Ne smeta meni sto ih ovako ludacki brzo i nepredvidivo menja(probajte dva na dva sa ovakvim podesavanjima, videcete na sta mislim) nego sto mi uklizavaju kljucni igraci iz odbrane dok ja hocu da uklizam sa onim koji je bio obelezen. Nebrojano puta sam zaradio gol ovako, jer je ostao na dupetu odrambeni igrac.
Probacu kako ide sa manual i sa manjim brojem onih kockica..
Nego niste mi rekli da li moze da se ugasi samovoljna reakcija mojih igraca kao sto je ispucavanje lopte i uklizavanje/oduzimanje bez moje naredbe?? :S:
Lepo ja kazem, jos koju verziju PES-a i izlazice dzojped-i sa samo dva dugmeta, "defense" i "attack" i sto brze pritiskas defense tako ce bolje da igraju odbranu, sto brze attack, bolji ce biti u napadu.. :D :S:
Zaista me plasi ova nova evolucija fudbala.. sad je sve podredjeno tome da fudbal "lepo" i "realno" izgleda kad se gleda sa strane, a ustvari sam igrac vise tu nema neku posebnu ulogu.. Kazem ja... dzojpedi sa dva dugmica.. to je buducnost.. :S:

Ja ukljucujem zato sto me nervira horizontalna linija po ekranu... izgleda ruzno. Kad je v-sync ukljucen to mi se ne desava.

Cuj ne smeta :wall:, pa naravno da smeta,pa najvise golova i sedih dlaka i dobijem zahvaljujuci kompu koji zna bolje od mene sta JA hocu i koga ja hocu da kontrolisem, ja trenutno drzim na jednoj kockici jel me smara da ja sam menjam igrace svo vreme bas ali su u takvoj situaciji ovi slucajevi ne izbezni sa vremena na vreme.Inace u prethodnim verzijama sam drzao na dv pa cak i kockice da bi se ponasali isto kao sad na jednoj...

Na TFT ekranima se u PES-u nepodnosljivo cepa slika, vsync je obavezan...

Ako hocete da imate potpunu kontrolu igre manual se podrazumeva,protiv nekog dobro uigranog napada se morate braniti manualno,o multitapu da ne pricam.

@Proximus

Igru igram u 1280x1024 i tu je ok, ali kada je stavim na 1600x1200, onda na mom Hansol 720p monitorcu refresh rate je nizi od broja frejmova i onda se slika "cepa" kao sto rece Vojkan, a vec na TFT-ima, je to maltene obavezno jer oni imaju standardno nizi refresh rate od CRT monitora.

Poslednja izmena:
igrica nije losa samo ima par nepozeljnih stvari.
npr. moj drug nije moga da pokrene multiplayer:mad:

ako ima originalni key, kako nije mogao da pokrene multiplayer?

ako nema, nemoj ni da odgovaras na pitanje plz :)

Šut Je U Starom Pes5 Bio PriliČno Osetljiv Al Ovde Ga BaŠ PreteraŠe. Čovek Treba Da Trenira Reflekse Pa Da Šutne Svaki Put Po Zemlji! UŽas

Kada protivnički igrač izvodi aut, moji igrači ne mogu da mu priđu bliže od 9,15m!!!
Vrlo realno!!!!!

Nije 9.15 neko 2 metra sto i jeste realno.

Sto se tice onih promasaja sa reprize,to je cista tvoja greska jer nisi dobro usmerio sut,mozes sa r2 da ga kontrolises ako vec nisi dobro okrenut ka golu.
Odlican savet, izgleda da je ovo bio problem, sad ulaze mnogo cesce :D
tnx ;)

Hajde kacite reprize sa dobrim golovima,evo jedan za pocetak,mada je bilo i boljih ali zaboravim da snimim...

Prilozi

• konami-win32pes6320.rar
    194.8 KB · Pregleda: 73
Hajde kacite reprize sa dobrim golovima,evo jedan za pocetak,mada je bilo i boljih ali zaboravim da snimim...

Ne smem ni da vam okačim bombu Bobija Čarltona sa 40+ metara iskosa na Top Player :smoke:

Nije 9.15 neko 2 metra sto i jeste realno.

E, ako si mi rek'o! I neka si! Treba jednom neko da me nauči šta je realno u fudbalu, a šta nije! I šta je po pravilima, a šta nije! :S:

Šta je to? Neko novo pravilo? Neko "slobodno primanje"?
Probaj u PES-u da staneš pored igrača koji čeka da primi loptu iz auta!
A to što on stoji "realnih" 2 metra od igrača koji izvodi aut, e, o tome bih hteo tek da me naučiš.
U fudbalu ne možeš da baciš aut igraču 2 metra od sebe, a da to nije nepravilno!

:smoke:

PES:
- Ne možeš svog igrača da postaviš pored protivničkog koji očekuje loptu iz auta.
Fudbal kao takav:
- Ne možeš pravilno da baciš loptu svom igraču koji je 2 metra od tebe. Neizvodljivo je.

Fudbal kao takav:
- Ne možeš pravilno da baciš loptu svom igraču koji je 2 metra od tebe. Neizvodljivo je.

Ne razumem zašto je neizvodljivo?! Milion puta sam dok sam trenirao fudbal izvodio aut i uvek sam je bacao saigraču na tu daljinu - 2, 3m plafon. Nisam ja bre Albert Nađ da ubacim iz auta u peterac :smoke:

ajd da si rekao JJ Okocha, ali mrtvi Nadj .... tsssssss ..

inache, mene pocevsi od pes5 nervira sto pri izvodjenju auta igrac koji izvodi radi onaj cim .. ne znam uopste cemu to sluzi ... bolje bi bilo da su stavili animaciju kako vrti loptu rukama, ili je cisti o dres ili tako nesto

Ne razumem zašto je neizvodljivo?! Milion puta sam dok sam trenirao fudbal izvodio aut i uvek sam je bacao saigraču na tu daljinu - 2, 3m plafon. Nisam ja bre Albert Nađ da ubacim iz auta u peterac :smoke:

I da pretpostavimo da si bacao aut 2-3 metra (sasvim slučajno sam 15 godina igrao veliki fudbal, ne samo trenirao), jel tvoj suigrač uvek bio slobodan ili je protivnički stajao uz njega?

Sa 2 metra da je bacio aut, protivnik bi onda odmah posle toga izvodio isti, u kosarci je nezgodno kada ti je igrac preblizu, a u fudbalu da zamasis iznad glave loptu, nezgodno, nije neizvodljivo ali ne znam procentualno koliko bi ti auti bili izvodljivi???

Nazad
Vrh Dno