Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Igrao sam malo PES6 [Evo 1.1 patch] s drugarima za vikend i posebno me je odusevilo navijanje Newcastle-ovih navijaca kao i reklamni panoi na Parminom stadionu :D [oni elektronski]. Evo iznesite i vi neke vase utiske o navijacima i stadionima...

Stadiona ima vise koji se meni svidjaju pa sada da ne nabrajam, ali navijanje, zanimljivo je Francuza gde vicu "lalalalala" jelte Francuzi, Seltikovi navijaci razbijaju, Milanovi su takodje odlicni.

... igra izgleda bolje nego ranije i radi bolje na istim podesavanjima...
Danas sam dobio Evolution 1.1 (tnx to Raksa :cigar: ). Mogu da potvrdim da sada je trava kao i ostale teksture odradjena fenomenalno (pogledajte samo travu na Marakani-prelepo). Takodje, sad igram u 1440*900 na HIGH bez kocenja! :banana:

U Evo patchu su komentatori odlepili načisto :D U 27. minutu utakmice viču da je poluvreme, ja vodim 2:0 a oni viču da je rezultat izjednačen i slično... :)

Da li mogu da instaliram one španske komentatore sa prethodnih strana ovog threada bez problema, zbog patcha i slično?!

mislim da možeš, samo prekopiraj onaj veliki sound fajl.

A na kom jeziku pricaju spanski komentatori...spanskom?

Sto se tice spanskih komentatora rade savrseno na svim verzijama/patchevima, ubacite ih i necete pogresiti. :)

Edit: Update za OF ( svi transferi i promena SiCG u Srbija ) od EVO patch-a ce biti izbacen za 2 nedelje.

Poslednja izmena:
ja moram nesto da pitam, ma koliko to glupo bilo.........
ti spanski komentatori su na spanskom???
a koj ce mi to, kad ih ne razumem!? :\

Takodje ne razumem...nisam ljubitelj telenovela tako da se bojim da mi spanski nije na nivou,mislim mogu pricati i o bocanju kad ih ja ne razumem...

ja moram nesto da pitam, ma koliko to glupo bilo.........
ti spanski komentatori su na spanskom???
a koj ce mi to, kad ih ne razumem!? :\

:D:D:D pa nauci spanski:D:D

Jel ima neko "homemade" OF sa transferima koji su realizovani do sad,ali da nisu menjane ocene?Moze to i ovde da se zipuje i okaci.

U Evo patchu su komentatori odlepili načisto :D U 27. minutu utakmice viču da je poluvreme, ja vodim 2:0 a oni viču da je rezultat izjednačen i slično... :)

Pa dobro! S obzirom da je 0_sound.asf tezak citavih 1,35 GB nije savrsen ali vredi svaki MB mada desavalo se da kad igram s timovima iz engleske lige komentator kaze da sam osvojio italijanski kup :zgran:

:D:D:D pa nauci spanski:D:D

Jel ima neko "homemade" OF sa transferima koji su realizovani do sad,ali da nisu menjane ocene?Moze to i ovde da se zipuje i okaci.

Evo ga moj OF, uglavnom sam ubacio sve vece transfere. Nisam sam kreirao igrace, znaci samo sam prebacivao iz kluba u klub, eventualno iz reprezentacije u klub. Cak sam se trudio i broj na dresu da stavim onakav kakav je u stvarnosti. Ronaldo 99, Kerju 10, Odo 44 ...

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES6OPT.rar
    840.4 KB · Pregleda: 48
@Hector Ruiz
Svaka cast, skinuo i odmah idem da ga ubacim a ako bude nekih dodataka za EVO 1.1 patch obavesticu vas.... ;)

Hajd' da se vratimo na samu igru: kako da lobujem golmana?! Kapiram da nije teško, npr. kad golman izleti da ga lobnem, ali meni ipak jeste?! Možda grešim u kombinaciji, L1+šut, da probam sa L1+trougao ili...?!

Batali L1 pa sut, skoro ne izvodljivo. Po meni najefikasniji nacin za postizanje gola u situaciji 1 na 1 sa golmanom je sut pa R1. Ovo je isto neka vrsta loba.

Ček, ček, R1 je brzo trčanje?! Pustim R1 pa šutnem pa odmah ponovo R1?! Ne mogu sada da poteram igru da probam...

Batali L1 pa sut, skoro ne izvodljivo. Po meni najefikasniji nacin za postizanje gola u situaciji 1 na 1 sa golmanom je sut pa R1. Ovo je isto neka vrsta loba.
L1 i shut je veoma izvodljivo, samo treba malo vezbe.

Probajte sut+R2. Lopta ide sporije ali dosta preciznije, igrac udara ne punom nogom nego unutrasnjim delom stopala tako da lopta ima blagi fels!!!

Evo ga moj OF, uglavnom sam ubacio sve vece transfere. Nisam sam kreirao igrace, znaci samo sam prebacivao iz kluba u klub, eventualno iz reprezentacije u klub. Cak sam se trudio i broj na dresu da stavim onakav kakav je u stvarnosti. Ronaldo 99, Kerju 10, Odo 44 ...

Hvala,bas to sam trazio :wave:

Hvala,bas to sam trazio :wave:

Nije ovaj OF ni blizu da je "skoro savršen", dresovi Zvezde i Partizana nisu promenjeni, a i one glave su mi baš čudne :)

Nego, ajmo drugo pitanje: drugar mi se žali da mu PES6 secka na sledećoj konfiguraciji - P4 3.2 ne-Celeron, 1Gb RAM, ATI X1600Pro i TFT sa 60Hz osvežavanjem.

Nije seckanje kao na npr. slabijim mašinama, nego kao da je do osvežavanja ekrana, znate valjda na šta mislim... Na početku igre ne secka, ali kako utakmica prolazi, tako seckanje postaje sve izražajnije. Probao je sve osim reinstalacije drajvera (ne znam koje koristi, da stavi najnovije 7.1?) Ima li neko ideju?! Monitor ne može da ide na 75Hz, ako mislite da je do toga...

E da, pojavljuje mu se i ona "vertikalna crta", negde pročitah da treba da se uključi neki vsync, gde, šta, kako?! Jel to može da se uradi u CCC ili negde drugde?!

OF koji sa okacio ne sadrzi Zvezdu i Partizan. Tako da ne znam o kakvim dresovima govoris. A sto se tice problema, potrudi se da u okviru CCC nadjes opciju vsync i postavis je na ON sve bi trebalo da dodje na svoje. Kod nVidie se ta opcija se nalazi u Performance & Quality Settings...

OF koji sa okacio ne sadrzi Zvezdu i Partizan. Tako da ne znam o kakvim dresovima govoris. A sto se tice problema, potrudi se da u okviru CCC nadjes opciju vsync i postavis je na ON sve bi trebalo da dodje na svoje. Kod nVidie se ta opcija se nalazi u Performance & Quality Settings...

Hektore, izvini, skinuo sam drugi OF, a mislio sam da je to tvoj, malo sam se prešao :S:

Probaću ovo za vsync što si mi preporučio pa javljam, hvala :wave:

Zbog generalno dosadnih i oskudnih komentatora evo pravog osvezenja za ljubitelje PES-a. Ljudi sa spanskog radija Cadena ser su odlucili da daju svoje komentare za najpopularniju fudbalsku simulaciju, i mogu vam reci da su odradili posao vrhunski. :)
http://files.filefront.com/PES6_CADENA_SER__MOITESPE1rar/;6257301;;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/PES6_CADENA_SER__MOITESPE2rar/;6256626;;/fileinfo.html

Ovaj manji fajl, tj. arhiva je corrupted, pa ako neko ima ispravan fajl, mogao bi da okači negde za download. Hvala :wave:

Gre'ota, skidao sam ovaj veći sat vremena (200+Mb) a sada ne mogu da ih instaliram... :wall:

EDIT: Еvo ponovo sam skinuo fajl i ponovo ista greška, imate sliku u attachmentu...

Prilozi

• greshka.jpg
    greshka.jpg
    11.7 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
E da, pojavljuje mu se i ona "vertikalna crta", negde pročitah da treba da se uključi neki vsync, gde, šta, kako?! Jel to može da se uradi u CCC ili negde drugde?!

Na nVida karticama se to radi u Control Panelu.
Što se ATi-j atiče, nikad nisam koristio oficijalne drajvere. Uvek Omega. Ako te mrzi da čačkaš (tražiš) po drajverima, instaliraj PowerStrip ili još bolje ATITool.

@outlaw

Otpakuj arhive sa WinRar-om, kliknes na veci fajl i extractujes gde zelis, on ce automatski otpakovati i manji fajl. ;)

Ovaj manji fajl, tj. arhiva je corrupted, pa ako neko ima ispravan fajl, mogao bi da okači negde za download. Hvala :wave:

Gre'ota, skidao sam ovaj veći sat vremena (200+Mb) a sada ne mogu da ih instaliram... :wall:

EDIT: Еvo ponovo sam skinuo fajl i ponovo ista greška, imate sliku u attachmentu...

skinuo sam ja odavno oba fajla....rade bez problema samo ih otpakuj sa winrar-om...on skupi oba u jedan..i to je to...inace komentatori su extra!Da li neko zna da li ce biti nasih komentatora.....

meni ne radi kitserver uopste... posle instaliranja serbian superpatcha samo je prestao da radi...

Na nVida karticama se to radi u Control Panelu.
Što se ATi-j atiče, nikad nisam koristio oficijalne drajvere. Uvek Omega. Ako te mrzi da čačkaš (tražiš) po drajverima, instaliraj PowerStrip ili još bolje ATITool.

U pitanju je ATIjeva X1600, ali u CCC nisam uspeo da nađem opciju za uključivanje. Sutra ću instalirati Omegu 7.1 pa ću da probam...

@outlaw

Otpakuj arhive sa WinRar-om, kliknes na veci fajl i extractujes gde zelis, on ce automatski otpakovati i manji fajl. ;)

Probaću kad dođem kući, ali pretpostavljam da će da radi kako treba. I ta dva fajla onda samo prekopiram u DAT folder!?

Nazad
Vrh Dno