da... to sam ja okacio... :wall: :wall: :wall:
poceo sam da zaboravljam ko mator... a sutra (30.12. za one koji hoce da cestitaju... :d ) punim tek 19.... :bottle:
imam jaDali neko ima iskustva sa online igranjem?
imam ja
kazi sta te konkretno interesuje?
bez 128 kbps uploada nemoj ni da pokusavas da igras a i sa 128 vise ces da pizdis i da se nerviras nego sto ces igrati
Pa pazi..ne razumem se previshe, kacim se na net preko ADSL-a 256 home paketa (flat) ne znam dali je to dovoljno. I malo mi pojasni kako se u igri kacim na mrezu da bih igrao.
Jedino sto je ostalo od onog sto sam pricao je to da jos uvek ukliza nekad onaj igrac sa kojim ne zelim, i napravi se rupa zbog koje mozes primiti gol, ali dobro, nije toliko cesto...
i ti i Vojkan:
Znate zašto vam to radi?
Zato što vam ova opcija (u attach-u) podešena na pola tj 4/8.
Smanjite na 1/8 i gotovo nikada to neće da vam se desi.
Jedina "mana" je što u odbrani morate malo više sami da prebacujete igrače, tj da birate kojeg će te da kontrolišete...
Ja tako igram još od PES4, primio sam 100 tako jeftinih golova na 4/8 i rekao sam "nikad više"! :d
Pa na koliku ti vunu ja licim?i ti i Vojkan:
Znate zašto vam to radi?
Zato što vam ova opcija (u attach-u) podešena na pola tj 4/8.
Smanjite na 1/8 i gotovo nikada to neće da vam se desi.
Jedina "mana" je što u odbrani morate malo više sami da prebacujete igrače, tj da birate kojeg će te da kontrolišete...
Ja tako igram još od PES4, primio sam 100 tako jeftinih golova na 4/8 i rekao sam "nikad više"! :d
Ne znam koliko uticu na zahtevnost ta podesavanja iz kitservera, meni high iz igre + very high u kitserveru radi na 60fps konstantno u 1280*1024. Poredjenja radi, Athlon XP, Ati 9550 OC na 400/500 i radi lepo u 1024*768 high, bez cackanja KS-a.Nego jel mozete da mi pomognete u vezi ovog sa grafickom karticom iz predhodnog posta?
Ne znam koliko uticu na zahtevnost ta podesavanja iz kitservera, meni high iz igre + very high u kitserveru radi na 60fps konstantno u 1280*1024. Poredjenja radi, Athlon XP, Ati 9550 OC na 400/500 i radi lepo u 1024*768 high, bez cackanja KS-a.
Damn, ne znam da li je to i do memorije.. da li je malo 512 rama?
Koju graficku mi savetujete da mi odlicno radi PES sa ovim patchom sve na high, tako od oko 9, 10.000 dinara?
Ljudi, medium detail, athlon 1,7+, ge force 5200 (128Mb), 512 Mb Ram-a, ne secka na 1024*768. Cemu budzenje masina zarad jedne igre kad joj je ovo sasvim dovoljno...
inace high detalji i ne donose bog zna sta... ionako je grafika na DX8 nivou.
Ma kakav ram, sta vam je?! PES zauzima oko 160 MB, to mozete da vidite u task manageru. Sa 7600GS si miran do PES10 u 1280 high![]()
Ja ipak mislim da ce ovako minimalno zahtevan(a zaista jeste,ja ga bio terao na high na 2200+,512mb,radeon 8500) ostati do sledeceg nastavka tj. dok ne bude portovan sa neke jace platforme(x360 ili ps3) a ne sa ps2...Ma kakav ram, sta vam je?! PES zauzima oko 160 MB, to mozete da vidite u task manageru. Sa 7600GS si miran do PES10 u 1280 high![]()
:wall: :wall: :wall: :wall: Boze, kad cu ja to imati!!! :wall: :wall: :wall: :wall:
Pa da si iz Ns-a ili zivis blizu imao bi 100%![]()
Znaci nisam verovao ko me je sve zvao u ovih nedelju dana za taj patch tj. nisam znao koliko ljudi igra ovu igru![]()
Imam narezan patch na DVD disku a instalacija se svodi na cisto kopiranje, jednostavno da jednostavnije ne moze biti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari