Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Da li ima neko u ns-u ko poseduje patch i bio bi voljan da ga nareze uz odgovarajucu nadoknadu u vidu zrtvovanog dvd-a?

imam ja
kazi sta te konkretno interesuje?
bez 128 kbps uploada nemoj ni da pokusavas da igras a i sa 128 vise ces da pizdis i da se nerviras nego sto ces igrati

Pa pazi..ne razumem se previshe, kacim se na net preko ADSL-a 256 home paketa (flat) ne znam dali je to dovoljno. I malo mi pojasni kako se u igri kacim na mrezu da bih igrao.

Poslednja izmena:
Pa pazi..ne razumem se previshe, kacim se na net preko ADSL-a 256 home paketa (flat) ne znam dali je to dovoljno. I malo mi pojasni kako se u igri kacim na mrezu da bih igrao.

Taj tvoj paket je verovatno 256/64 sto znaci da imas 64 kb/s upload-nedovoljno.Takodje ti treba i original igra.

da li je 512/256 dovoljno za igranje online? tj koliko se oseti u odnosu na "lan" ? :)
i da li za 2v2 treba vishe protoka[ mislim na 2igraca koja igraju na istom kompu protiv stranaca na netu ]

Hitno reg

Jel moze neko sto pre da mi izvuce registry od instalacije pes6,jer sam reinstalirao win a nemam disk samo instalaciju?

I ja sam instalirao ovaj Super Patch (evolution) i sad i meni secka igra, cak i kad stavim i sve na LOW u kit server-u..
Da li neko zna da li ce mi biti dovoljno da samo graficku karticu nabudzim, da uzmem neku 7600 GS(valjda je ta) ili tako neku od oko 9, 10.000 dinara...
Imam Barton 2500, 512 ddr-a.. da li je to dovoljno, plus nova graficka, i da mi ne secka kad bi stavio sve u Kit serveru na Very High, i u samoj igri na High details? Ili mi treba jos ram-a?

Inace, patch je perverzija, marakana me odusevila.. :) Natpis Delije na severu, brooka.
E da, i PES6 je perverzija, malo sam ke*jao u pocetku, ali ustvari samo je trebalo da se naviknem. Nema vise onih nerealnih golova o kojima sam pricao, sve je postalo tako normalno i realno, imam potpunu kontrolu nad igrom i sve ostalo... Jedino sto je ostalo od onog sto sam pricao je to da jos uvek ukliza nekad onaj igrac sa kojim ne zelim, i napravi se rupa zbog koje mozes primiti gol, ali dobro, nije toliko cesto...

To sto se napravi rupa zbog koje mozes primiti gol je manji problem, mnogo veci je kad budala ukliza u 16, napravi penal i dobije crveni :S:

Jedino sto je ostalo od onog sto sam pricao je to da jos uvek ukliza nekad onaj igrac sa kojim ne zelim, i napravi se rupa zbog koje mozes primiti gol, ali dobro, nije toliko cesto...

i ti i Vojkan:
Znate zašto vam to radi?
Zato što vam ova opcija (u attach-u) podešena na pola tj 4/8.
Smanjite na 1/8 i gotovo nikada to neće da vam se desi.
Jedina "mana" je što u odbrani morate malo više sami da prebacujete igrače, tj da birate kojeg će te da kontrolišete...
Ja tako igram još od PES4, primio sam 100 tako jeftinih golova na 4/8 i rekao sam "nikad više"! :d

Prilozi

• pes.gif
    pes.gif
    34.3 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
meni uklizava iako igram na skroz manual ili sto bi ti reko 0/8

Ja takodje igram skroz na manuel i ne desava mi se da ukliza neko greskom.

i ti i Vojkan:
Znate zašto vam to radi?
Jedina "mana" je što u odbrani morate malo više sami da prebacujete igrače, tj da birate kojeg će te da kontrolišete...
Ja tako igram još od PES4, primio sam 100 tako jeftinih golova na 4/8 i rekao sam "nikad više"! :d

Igram na 1/8, nema to nikakve veze, isto je kao i kad sam igrao na 4, 5..
Ali dobro, nije toliki problem..
Nego jel mozete da mi pomognete u vezi ovog sa grafickom karticom iz predhodnog posta?

i ti i Vojkan:
Znate zašto vam to radi?
Pa na koliku ti vunu ja licim? :)
Naravno da igram na manual, nema to veze sa tim. Uklizava igrac na kome kursor niti je u tom trenutku, niti je skorije bio. Jeste retko, ali poslednji put kada mi se desilo bila je situacija iz prethodnog posta. Srecom tu su bili Ronaldinho i Saviola :D

Nego jel mozete da mi pomognete u vezi ovog sa grafickom karticom iz predhodnog posta?
Ne znam koliko uticu na zahtevnost ta podesavanja iz kitservera, meni high iz igre + very high u kitserveru radi na 60fps konstantno u 1280*1024. Poredjenja radi, Athlon XP, Ati 9550 OC na 400/500 i radi lepo u 1024*768 high, bez cackanja KS-a.

Ne znam koliko uticu na zahtevnost ta podesavanja iz kitservera, meni high iz igre + very high u kitserveru radi na 60fps konstantno u 1280*1024. Poredjenja radi, Athlon XP, Ati 9550 OC na 400/500 i radi lepo u 1024*768 high, bez cackanja KS-a.

Damn, ne znam da li je to i do memorije.. da li je malo 512 rama?
Koju graficku mi savetujete da mi odlicno radi PES sa ovim patchom sve na high, tako od oko 9, 10.000 dinara?

Damn, ne znam da li je to i do memorije.. da li je malo 512 rama?
Koju graficku mi savetujete da mi odlicno radi PES sa ovim patchom sve na high, tako od oko 9, 10.000 dinara?

AGP pretpostavljam?Pazi,drugar se sasvim lepo igra sa mojom bivsom MSI 6600GT,ima 19''tft,nisam siguran samo u kojoj rezoluciji igra ali u 1024 leti provereno.To je jeftinija varijanta,mozes i za sve pare da uzmes neki 7600gs i da uzivas ali mislim da ti treba jos 512 RAM-a u svakom slucaju.

Ljudi, medium detail, athlon 1,7+, ge force 5200 (128Mb), 512 Mb Ram-a, ne secka na 1024*768. Cemu budzenje masina zarad jedne igre kad joj je ovo sasvim dovoljno...
inace high detalji i ne donose bog zna sta... ionako je grafika na DX8 nivou.

Ljudi, medium detail, athlon 1,7+, ge force 5200 (128Mb), 512 Mb Ram-a, ne secka na 1024*768. Cemu budzenje masina zarad jedne igre kad joj je ovo sasvim dovoljno...
inace high detalji i ne donose bog zna sta... ionako je grafika na DX8 nivou.

Meni nije seckalo na Medium bez ovog Patcha, nego samo sa patchom.
Patch je toliko dobar, da mi se sad ne vraca na staro.. ali secka, bole oci.. ne znam sta da radim.

Ma kakav ram, sta vam je?! PES zauzima oko 160 MB, to mozete da vidite u task manageru. Sa 7600GS si miran do PES10 u 1280 high ;)

Ma kakav ram, sta vam je?! PES zauzima oko 160 MB, to mozete da vidite u task manageru. Sa 7600GS si miran do PES10 u 1280 high ;)
Ja ipak mislim da ce ovako minimalno zahtevan(a zaista jeste,ja ga bio terao na high na 2200+,512mb,radeon 8500) ostati do sledeceg nastavka tj. dok ne bude portovan sa neke jace platforme(x360 ili ps3) a ne sa ps2...

Koja je najveca ocena koju je igrac dobio nakon meca?
Meni je uspelo najvise 9,5 (5 golova + 1 asistencija).
Da li je ikad iko imao 10 sa nekim?

Prilozi

• Highest rating.jpg
    Highest rating.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 93
Isporobao sam Evolution Patch v1.1 i mogu samo reci Bogu hvala sto postoje ljudi koji znaju sta su prave stvari! Stadioni 10+, faces 10+, sound 9, znaci skoro cista desetka. Patch tezi nekih 4,3 GB ali vredi svaki GB :)

:wall: :wall: :wall: :wall: Boze, kad cu ja to imati!!! :wall: :wall: :wall: :wall:

:wall: :wall: :wall: :wall: Boze, kad cu ja to imati!!! :wall: :wall: :wall: :wall:

Pa da si iz Ns-a ili zivis blizu imao bi 100% :p
Znaci nisam verovao ko me je sve zvao u ovih nedelju dana za taj patch tj. nisam znao koliko ljudi igra ovu igru :D
Imam narezan patch na DVD disku a instalacija se svodi na cisto kopiranje, jednostavno da jednostavnije ne moze biti...

Pa da si iz Ns-a ili zivis blizu imao bi 100% :p
Znaci nisam verovao ko me je sve zvao u ovih nedelju dana za taj patch tj. nisam znao koliko ljudi igra ovu igru :D
Imam narezan patch na DVD disku a instalacija se svodi na cisto kopiranje, jednostavno da jednostavnije ne moze biti...

Cek, cek.. jel taj Evolution Patch 1.1 ustvari ovaj Super Patch?? Ja imam taj Super Patch, ali pise i Evolution kad ga startujes.. to je isti patch, ili sta?

Nazad
Vrh Dno