Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Da li je neko ubacio stadione ili lopte? Meni nece da rade, tj. nece svi da mi rade. Od stadiona vidim samo 34 komada, lopti jos manje, doduse nisam jos skinuo ceo patch, pa ne znam da li ima veze sa tim? Do sada sam ubacio: opt, e_text, o_text, stadium, balls, exe. Naravno imam instaliran kitserver.

Stadione i lopte menjas, na screen-u gde biras dresove,samo stisnes pgup valjda,pogledaj kontrole i kitserveru preko fajla keybind.I ja sam mislio da ce biti ubaceni kod ostalih stadiona ali jedino ovako se biraju,malo je bezveze jer ne mozes staviti random svih 250 stadiona nego uvek bude isti posle restarta.

Ma znam ukapirao sam kasnije sam, ali hvala u svakom slucaju.

Rade svi stadioni i sve lopte, samo ne znam kako da aktiviram one ludacke glave kada se kupe?!

I ima li gde da se skine taj superpatch?

Cisto informativno, kako znas da rade svi stadioni i sve lopte ako nemas skinut superpatch???

Poceo sam da skidam fajlove super patcha redom (o_sound, g_sound, itd.)... dali moram prvo da ih skinem sve, pa da ih ubacim ili mogu kako koji skinem tako i da ga ubacim...dali ce raditi?

mozes postepeno da ih ubacujes, ali prvo skini exe za svaki slucaj. A sto se tice skidanja ne treba ti g_sound, osim ako neces nemacke komentatore. Za englesku verziju treba ti e_sound i e_text, o_sound i o_text, opt fajl, exe, balls, kits, stadiums, kitserver, faces(i naravno winuha da bi mogao da otpakujes stadione).

Jel ima neko iz BG-a da je raspoložen da mi nareže patch? Ja sam na DialUp-u... :(
Može dalji kontakt na PM.
:wave:

Jel samo meni onaj winuha radi katastrofalno sporo?Otpakivanje onih stadiona (oko 400m) traje 25 min i mashina mi je tada prakticno neupotrebljiva cak laguje i dok pishem ovu poruku???

pa, meni radi 10 minuta... kad mu stavim na realtime..... :D

Dobar je superpatch,momci su i ove godine sjajno odradili posao,stadioni lepo izgledaju,trava,dresovi,muzika...nego,jel probao neko da edituje face?Izgleda da ne mogu svi da se menjaju,npr. eto ima malo kose sto je skroz bezveze i izdaleka me podseca na klajverta :vomit: a ne mogu da mu stavim "bald".I nervira me onaj nemacki,valjda ce da izbace uskoro neki bolji e_text.

Ako u kitserveru imas folder hair, otvori map.txt i stavi # ispred etoovog reda, onda ces moci ingame da mu menjas frizuru. Ili mogu da ti dam .bin fajl sa kosom za njega, dobar je :)

Nakon instaliranja superpatcha, igra je pocela neobjashnjivo da mi secka (pre toga je radila savrseno)... pogotovo kada je neka guzva kod sesnaesterca. Ima li jos neko slican problem?

Dobar je superpatch,momci su i ove godine sjajno odradili posao,stadioni lepo izgledaju,trava,dresovi,muzika...nego,jel probao neko da edituje face?Izgleda da ne mogu svi da se menjaju,npr. eto ima malo kose sto je skroz bezveze i izdaleka me podseca na klajverta :vomit: a ne mogu da mu stavim "bald".I nervira me onaj nemacki,valjda ce da izbace uskoro neki bolji e_text.

sta nemacki, gde nemacki? meni je sve na engleskom

Nakon instaliranja superpatcha, igra je pocela neobjashnjivo da mi secka (pre toga je radila savrseno)... pogotovo kada je neka guzva kod sesnaesterca. Ima li jos neko slican problem?

Ja nemam,pretpostavljam da su texture dresova malko namunjene,kao i texture terena i lica,pa mozda treba malko jacha masina. :)

Agr3ssor je napisao(la):
sta nemacki, gde nemacki? meni je sve na engleskom

Nije mi sve na nemackom,ali vecina jeste,a ubacio sam onaj e_text,a ne g_text,ne razumem.

Vojkan je napisao(la):
Ako u kitserveru imas folder hair, otvori map.txt i stavi # ispred etoovog reda, onda ces moci ingame da mu menjas frizuru. Ili mogu da ti dam .bin fajl sa kosom za njega, dobar je :)

Ma ovaj moj ima kosu :) treba da bude celav.

e, ne znam da li je neko na ovom forumu rekao, ali resenje za "celave" igrace, i sl. fore je da u lodmixeru stavite sve opcije na 1... :|

e, ne znam da li je neko na ovom forumu rekao, ali resenje za "celave" igrace, i sl. fore je da u lodmixeru stavite sve opcije na 1... :|

Meni su svi na #1,very high.Ne pomaze.Nisam probao vojkanovo resenje sad cu.
EDIT: Probao,nece,ko ga j***,ima sad za kaznu da igra tako kad nece da se shisha :)

Poslednja izmena:

Onda da komsiji skrenem paznju da ne instalira patch. :)

Nema do cega drugog da bude, dresevi, teren...

@psaras

ako zelis sibnucu ti na pm link odakle sam ja skinuo e_text, a g_text to se ne ubacuje tj no need

Meni su svi na #1,very high.Ne pomaze.Nisam probao vojkanovo resenje sad cu.
EDIT: Probao,nece,ko ga j***,ima sad za kaznu da igra tako kad nece da se shisha :)
Kako bre nece, nadjes 769,"LFP\Barcelona\Etoo.bin" (ili kako vec pise folder, ali broj treba da bude 769), i stavis # ispred tog reda, onda ne gleda u kitserver nego u option fajl (kitserver ima prioritet nad OF), tako sam ja Ballacku promenio frizuru jer sam u bin-u imao neku glupu.

Kako bre nece, nadjes 769,"LFP\Barcelona\Etoo.bin" (ili kako vec pise folder, ali broj treba da bude 769), i stavis # ispred tog reda, onda ne gleda u kitserver nego u option fajl (kitserver ima prioritet nad OF), tako sam ja Ballacku promenio frizuru jer sam u bin-u imao neku glupu.

Ma nece nikako,nasao sam ga i nece,ako mi ne verujes probaj :) Nije ni bitno,Eto'o igra ko struja,sve mi manje smeta kosa :D

Vidim da ima dosta negodovanja oko tih faca... samo mi je jos to ostalo da instaliram, vredi li ih na kraju instalirati ili ne??

Poslednja izmena:
Vidim da ima dosta negodovanja oko tih faca... samo mi je jos to ostalo da instaliram, vredi li ih na kraju instalirati ili ne??

Meni su face u principu ok,svi poznatiji igraci imaju bukvalno preslikane face i tu nema problema,jedino sto ne mozes svima da menjas frizure.Probaj,instaliraj pa ako ti se ne svidjaju obrisi ih iz kitservera.

da, da, probao sam i ok su... ima par likova kojima su premale glave uradili :)) ali u sustini mnogo vishe liche.

Da li neko zna link gde moze patch da se skine u jednom fajlu??

ne postoji... ima jedan torrent samo sa e_ i 0 fajlovima...

znam ja ali jedino ako si na sbb ;)

da... to sam ja okacio... :wall: :wall: :wall:
poceo sam da zaboravljam ko mator... a sutra (30.12. za one koji hoce da cestitaju... :d ) punim tek 19.... :bottle:

Vrh Dno