malizmaj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 309
Izasao Superpatch!!! Samo mi nije jasno da li mi treba kitserver da bi mogao da ga koristim? Inace download je na forumu ovog sajta 
uf........ mnogo pre komplikovano... rekli su da ce da izbace novi e_text (i mislim jos jedan...) koji su za**bali... lakse mi je to da sacekam... a kako da ubacim stamina bar? posto ga nema sa njihovim of-om....
pauziraj pa pod screen settings
Ja cu kanda da sacekam da se taj patch pojavi na nekoj tezgi (1 Gb ).Iskreno se nadam da on donosi znacajna poboljshanja u komplet i igri.Mislim da se Konami poprilicno ''obrukao'' kad je izbacio nastavak jedne epohalne igre sa toliko gresaka!BTW Nisam imao prilike da igram PS2 verziju...
Da li je neko ubacio stadione ili lopte? Meni nece da rade, tj. nece svi da mi rade. Od stadiona vidim samo 34 komada, lopti jos manje, doduse nisam jos skinuo ceo patch, pa ne znam da li ima veze sa tim? Do sada sam ubacio: opt, e_text, o_text, stadium, balls, exe. Naravno imam instaliran kitserver.
ili 2342132123 ili nijednom... pa biraj sam...
Rekli su likovi koji su napravili da nece kaciti torrent zato sto niko posle skidanja ne bi share-ovao, a 2.5Gb u jednom fajlu, je opet malo teze okaciti negde...
Ima li neko problema sa komentatorima? Komentatori govore nesto sto bas nema veze sa utakmicom. Tipa Lion - Liverpool kraj utakmice i komentar "they won spanish league" pa posle par sekundi "they lost first match of the sesaon" (ili nesto slicno). Takodje javljaju se i greske tipa jos 5 minuta do kraja u 75 minutu, a kad posle das gol komentator kaze pravo vreme. Od patch-a mi fali jos o_sound, ali koliko sam razumeo to nema veze sa komentatorima, ili gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari