Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2014

Nema veze sa kompom, radi na 60fps, potpuno tecno i brzo. Promena kursora ima kasnjenje oko 0.5s. Ne znam kako ne primecujes ovako tromu kontrolu igraca i kretanje. Cudno bi bilo da je kod tebe drugacije.
Na kom gamespeed-u igras? Mislim i pes2013 je donekle los sto se kontrole tice, ali ovo je korak dalje.

Evo probao sam igru na drugom kompu, C2D E8400, 8GB i HD 3870 i igra radi katastrofa, nevezano koji su detalji. Prvo nemam zvuk :), FPS je zakucan na 60 frejmova, ali ima dropova samo kad je replay-a. Igra je troma, menjanje kursora traje pola sekunde ako ne i više, igrači se kreću jako teško i sve mi to izgleda mnogo gore nego na PS3... pre igre sam instalirao poslednje catalyst drajvere kao za svaki slučaj.

Na mom kompu nekim čudom sve radi super, da mi ovako radi sigurno bi odlepo!

Poslednja izmena:
Sve ove godine sam igrao pes, ali od ove godine najverovatnije prelazim na fifu. Ovaj trenutno aktuelni fifa demo za pc mnogo bolje radi na mojoj (slabasnoj) masini u odnosu na pes 14, a izgleda u svakom pogledu bolje od pesa 14 :S: Jos ovi sad penali u pes 14 nemam pojma kako da postignem gol, samo uglavnom pogadjam precke i stative, u fifi je to izvodjenje penala mnogo bolje reseno.

Ma penali su lagani, pogađaš deo gola koji želiš bez problema. Imaš u treningu tutorijal kako se izvode.

Evo probao sam igru na drugom kompu, C2D E8400, 8GB i HD 3870 i igra radi katastrofa, nevezano koji su detalji. Prvo nemam zvuk :), FPS je zakucan na 60 frejmova, ali ima dropova samo kad je replay-a. Igra je troma, menjanje kursora traje pola sekunde ako ne i više, igrači se kreću jako teško i sve mi to izgleda mnogo gore nego na PS3... pre igre sam instalirao poslednje catalyst drajvere kao za svaki slučaj.

Na mom kompu nekim čudom sve radi super, da mi ovako radi sigurno bi odlepo!

Os da kazes da moj komp nije dovoljan? :) Ili je nekim cudom kod tebe drugacije ili si i dalje u King is Back/Denial fazi, ili 1.01 stvarno poboljsava odziv svega :D ;)

Ne kažem da nije dovoljan, ali je konami izgleda nešto debelo zaje*o.
Meni nije bilo jasno o čemu vi to pričate dok nisam probao na drugom kompu, pa mi nije bilo jasno do tad da li sam lud ja ili Vi :d

Nisam primetio da 1.01 nešto drastično menja, možda su pasevi malo oštriji...

Poslednja izmena:
Mozda je zaebao za losije konfiguracije ali ti i ja otprilike imamo istu, tako da ili tebi to ne smeta ili ne znam sta je. Al stvarno je ocaj meni, nemam kontrolu nad utakmicom uopste, kao da komp igra ponekad umesto mene.

Mozda je zaebao za losije konfiguracije ali ti i ja otprilike imamo istu, tako da ili tebi to ne smeta ili ne znam sta je. Al stvarno je ocaj meni, nemam kontrolu nad utakmicom uopste, kao da komp igra ponekad umesto mene.

Sad mi je jasno što sam ubio sinoć dvojicu online 5-1 i 5-0 :D

Kažem još jednom, meni je gotovo sve pa instant, sretanje, dodavanje, menjanje igraca. Nisam lud da ne primetim takve stvari.

Borise probaj ovo, na četu kod ovih sa pes serbia što igraju lige pokušavaju sve i svašta da osposobe igru, možda pomogne.
kome ne radi pes kako treba, neka otvori task manager (alt+shift+esc), desni klik na proces za pes (pes2014.exe) i za prioritet neka stavi realtime

Ne znam, ali PES sve gore i gore i gore ide...

Igram ga odavno i ne znam koje godine kad je bio winning eleven i iss, pa sve do dana današnjeg kad je 2014 godina... Svake godine je bio napredak, a onda od 2010 ili 2011 ja ne vidim neki napredak ili sam ja jednostavno takav... Ja ne želim simulaciju nekog ultra fudbala, dosta mi je sto idem mesečno jednom ili dva puta u balon, pa igramo fudbal...

Meni je očajan. Znači očaj.

Inače pošto nemam dzojstik trenutno, jer kad sam izgubio od druga 1-0 pre par meseci, a ja imao 22 šuta, a on svega 3, dzojstik je stradao :D osudjen sam na tastaturu.

Kontrole kasne li kasne... Stavio ja najlošija podešavanja ili najbolja isto je... Ne znam, dok promenim igrača, protivnik može da odradi jedno 2 akcije i da mi 3 gola. Takav osećaj imam kad menjam igrača. Kretanje? Pa ja ne znam da li ja okrećem Ronalda ili Jap Stama, trutovi jednostavno.

Odigrao sam poluvreme samo i izašao momentalno iz igre. Čekaću da vidim hoće li se nešto promeniti, mada čisto sumnjam.

Eto moje neko mišljenje.

Ovo je OCAJAN I NEIGRIV fudbal. Osim grafike nista drugo mi se ne svidja. Igraci tromi kao tenkovi, pasovi preterano neprecizni, odziv na kontrole los... Nznm ovo njihovo eksperimentisanje ka realnoj simulaciji ne vodi nigde i sumnjam da ce i sled.god.popraviti stvar, ovi Japanci su mentoli u glavu da toliko dugo ne znaju da naprave dostojan fudbal.

Inace zaboravio sam... JEL STE VIDELI KAKO IZGLEDA RAFAEL IZ MAN UTD??? :D :D :D :D

Ja igrao sa burazerom i reko "vidi Fellaini ti igra, mislio sam da ga nisu jos ubacili" :)

Poslednja izmena:
Inace zaboravio sam... JEL STE VIDELI KAKO IZGLEDA RAFAEL IZ MAN UTD??? :D :D :D :D

A Hamsik tek :D Ima jos mnogo takvih bisera.
Oduvek sam igrao PES, jos od ISS ne propustam nijedan i stvarno ovaj i 2008.pod ruku da se uzmu kao najgori ikada PES-ovi

Poslednja izmena:
Daj da vidimo :)

Jedan ortak mi rece da je ovaj PES krsina.. a vidim i svi vi uglavnom to pisete.

Ako je kao 2008 ili gori necu ni da instaliram..

hedary4u.jpg

Ne znam zašto neće print screen da mi odradi... Kad odem u paint ctrl+v izbaci mi sivu sliku.

A eto kako izgleda :D

:d :d

slika-lepi-pravda-za-lepog-slike-7100-1-2.jpg
67170176353136671311919.jpg

Znao sam da mi poznat od nekud ovaj "Rafael" :D

Shvatite da su ove godine uveli novi sistem modelovanja glava igraca, pa nemaju vec gotove od proslih godina kao do sada. Rafael ima genericku a ne napravljenu facu, sta je sad tu toliko smesno? Inace, svidja mi se igra, potrebno je malo prilagodjavanja i prolazak tutoriala, ali ni ne ocekujem da 10 godina igram neku igru po potpuno istom sistemu.

A Луизао, капитен Бенфике?! Има косу ко Лазар Марковић

hedary4u.jpg

Ne znam zašto neće print screen da mi odradi... Kad odem u paint ctrl+v izbaci mi sivu sliku.

A eto kako izgleda :D

Haha vristim :D pa ovo je sjajno. Svaka cast konamiju sto su imai muda da izbace ovako nesto.
Umesto da su pauzirali godinu da sve lepo utegnu..

Bar su oni modeli kojima su se bavili dobri...

Ali ne mogu da verujem da se ovo ponovo dešava, onoliki hype su pravili, grafički prikazivali novu fiziku, "ponovo izmišljali" fudbal i sve ostalo, a mi sad pričamo o odzivu na komande od pola sekunde...

Rafael ima genericku a ne napravljenu facu, sta je sad tu toliko smesno?.

Pazi razumem ja da vidim generičke face, ali ako je već Manchester United licenciran (mislim da je jedini u PL) , zašto nisu i svi igrači. Persi je odradjen OK, ajde on je Top igrač, Rafael kao nije, iako se ja ne sećam kad je man utd imao kvalitetnijeg desnog beka u smislu prodora, Nevile je bio slab u napadu, bolji u odbrani. Ako je zbog toga što Rafael nije nešto, kako se onda objašnjava to što je Rooney ćelav?

Izaci ce pec koji presadjuje kosu :) :d

Ova igra menja ime iz PES u PEC :D

Izašao 1.01 !!! (rld)

Iz godine u godinu ne mogu da ubodu online da sljaka, stvarno su zaglavljeni u nekim starim vremenima, postovi po netu i PES forumima svake godine isti.. Doduse meni je 2013 opstao celu godinu, moze da se igra skroz.

Poslednja izmena:
Probao sad sa 1.01, isti djavo.. Stavio na basic suteve i dodavanja, bolje je malo, ali i dalje skretanje sa igracima i odziv na ono sto zelim je ultra tromo. Mozda zato sto ja igram na dpadu, ne znam ko je lud ovde..

I KAKO se gase ovi baloncici pri izvodjenju prekida?? Sve menije sam prelistao.. Nije sto su baloncici nego je los ceo sistem, ne mogu da pomeram gde zelim, samo sredina?? a kad jednom napunim skalu ne mogu opet malo da je dopunim dok se igrac zatrcava, kao sto je uvek moglo..

yh0j.jpg

Poslednja izmena:
Fala..

Gledam sad ovaj klip, ovde uopste ne vidim kasnjenje, ne vidim kad on pritiska ali izgleda mi sve mnogo zivlje, promene pravca i ostalo.. Navodi me da mislim da nesto nije u redu sa onom verzijom..

Borise jednostavno u podesavanjima(button configuration) namesti da koristis D-pad umesto analog sto je vidim u tvom slucaju podeseno! (nemoj da te buni sto ti kretanje radi idi promeni veruj mi ;) )

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno