Odigrao sam dve utakmice i bez gamespeed-a na max (+2), ovo je mucenje igrati. Nemoguce je driblati promenom pravca, kontrola igraca u odbrani i prilikom vodjenja lopte je strasno losa, mnogo tromo. Kao da svaki igrac ima 200kg. Takodje promena kursora katastrofa spora. Sudari igraca i kontakt igra cudna.
Inace koliko vidim ovo nije lag vec su tako ocigledno hteli. Cim ja pipnem dodavanja, ili menjam pravac, komanda reaguje ali animacija dok se odigra prodje vecnost. Takodje su mi pasovi zasmetali, probao sam basic i advance, prilicno su nepredvidivi i neprecizni. Jos jedna stvar, kada se ne drzi brzo trcanje igrac jako uspori, to nije tako ranije bilo, bas jako sitno vodi loptu.
Imam utisak da ne znaju sta rade sto se gameplay-a tice, tj teze da bude sto realisticnije kretanje, sto je skroz pogresno. Najvaznije je da je igrivo, i kada pritisnem da igrac krene u suprotnom pravcu, to treba da se i desi, a ne kao tenk da okrecem

.
A sto mi se svidja je grafika i kako sve izgleda u toku igre. Animacije su isto solidne, stadioni, teren i sama grafika kada se igra wide kamerom je bas dobra. Sa mojom starom konfiguracijom radi savrseno glatko u 60fps na high i 1080P. Navijaci su dosta dobri i reaguje bolje kod sansi, golova.
Videcu jos kako je sa zivim protivnikom.