Najgluplje od svega bi bilo da mi ovako lupamo glavu, a da je stvar u tome da je samo pc port los (ili da su u pitanju neki random pc problemi) i da problema sa odzivom nema u full verziji za konzole. Zato bi bilo lepo da neko to isproba i javi kako je.
Najgluplje od svega bi bilo da mi ovako lupamo glavu, a da je stvar u tome da je samo pc port los (ili da su u pitanju neki random pc problemi) i da problema sa odzivom nema u full verziji za konzole. Zato bi bilo lepo da neko to isproba i javi kako je.
Inace da pitam nesto, posto ja nisam otkrio... KAKO DA FAKING POMERIM IGRACA U GAME PLAN-U??? JEDNOSTAVNO NECE! Emanuelson treba da mi igra LM, a on stoji na CM i kad odem cak da promenim rolu, ne mogu da promenim NISTA! Jedino ako menjas taktike, ovako ne moze custom kako ti hoces da ih razbacas! IDI.OTIZAM!
Hmm? Somebody? Recite mi da moze da se pomera![]()
Nikad nisam igrao na analogu, a napisao sam u nekom tamo postu, da sam dzojstik sahranio![]()
Rekao sam da kad me budu naterali da moram da koristim pecurke, to je kraj mog igranja fudbala, *** stvarno ne mogu.. A sa 2014 su se zesce priblizili tome, na desnu pecurku pomeram pri izvodjenju prekida?? Ozbiljno? A to izgleda ni ne mogu da namestim u komandama..
Mada jos uvek ostaje misterija kako ovo ne smeta ljudima, odnosno da li neko dobije potpuno drugaciju igru iz nekog razloga od ostalih..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari