Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2014

Ono sto sam ja primetio da ova igra sto se tice kretanja i odziva(iako ni tu nije savrseno) na Analogu puno puno bolje izgleda.

Najgluplje od svega bi bilo da mi ovako lupamo glavu, a da je stvar u tome da je samo pc port los (ili da su u pitanju neki random pc problemi) i da problema sa odzivom nema u full verziji za konzole. Zato bi bilo lepo da neko to isproba i javi kako je.

Najgluplje od svega bi bilo da mi ovako lupamo glavu, a da je stvar u tome da je samo pc port los (ili da su u pitanju neki random pc problemi) i da problema sa odzivom nema u full verziji za konzole. Zato bi bilo lepo da neko to isproba i javi kako je.

Pa pazi, na WENB citam (za konzolnu verziju) kao, sto ste upropastili full, sad je mnogo brza :D :/

Odlicno, SVE smo procitali, nema vise nista da se kaze. Bukvalno sve varijante su bile. Zato i kazem da bi bilo lepo da se iscima neko ko ima lak pristup i pc i full konzolnoj verziji, pa da cujemo i to :D

Igram Konamijev fudbal još od Winning Eleven 3 (1997), zapravo to je i jedina igra koju igram i po prvi put smo nakon izlaska novog Pesa i ja i burazer pod nekim čudnim utiskom. Nisam oduševljen, previše podseća na Fifu, prezahtevan, neoptimizovan, iritantan pas u prazno... ne znam.

Sad stavio najnoviji PES edit patch za 2013, ma idi, potrebno je da vidis koliko moze gore da bi znao da cenis ono sto imas :) 2013 je super igra, najnoviji transferi, to je to..

Da.. Koliko je pes 2013 bolji.. Ne mogu da se porede.. Najgore od svega sto ovi iz konamija imaju god dana da naprave novi gejmplej a ispostavi se da nikada nemaju dovoljno vremena.. Pa izbacuju poluproizvode cisto da izbace igru kad i ea sports fifu

Kako bedno izgleda ovaj novi PES nemam reci. Grafika je na nivou onog prvog iz 97e
Kao nesto su bolji sa kretanjem igraca ali generalno samo jedu go*na sa svim tim promenama tipa ubacivanja i slicno. U svakom menjaju sistem dodavanja i kretanja a nikada nije kako treba, nego kao da promene da im se pise da su nesto radili godinu dana a kur*u ne vredi.

Svejedno za dz je ali razmisljam da igram onu raspalui FIFU, taj fudbal mi se tek gadi ali ovaj PES je dno dna.

Mozda ce me GTA V utesiti kad izadje za PC, inace dzabe sam kupio RAM

Ja nisam igrao na pc-ju, ali sam igrao na obe konzole i mislim da je isto kao kod vas + je uz to i grafika očajna. Igra je toliko loša da nemam nameru da isprobavam uopšte za pc, a ne verujem ni da će se igrati više i na konzoli, pošto je fifa neuporedivo bolja

Kao zakleti fifoman svake godine isprobam pes i deinstaliram ga.Najveca primedba je svih ovih godina bila:Lopta se,kad igrac vodi loptu ne kotrlja lepo vec kao da je u blatu...zato za ovaj pes 14 mislim da je najbolji,jer je lopta u tom segmentu konacno normalna,zato sve pohvale konamiju i ovaj pes cu igrati zajedno sa fifom tacka!!!

lol tacka!!! :D

Inace da pitam nesto, posto ja nisam otkrio... KAKO DA FAKING POMERIM IGRACA U GAME PLAN-U??? JEDNOSTAVNO NECE! Emanuelson treba da mi igra LM, a on stoji na CM i kad odem cak da promenim rolu, ne mogu da promenim NISTA! Jedino ako menjas taktike, ovako ne moze custom kako ti hoces da ih razbacas! IDI.OTIZAM!

Hmm? Somebody? Recite mi da moze da se pomera :D

Ja čekam nekih mesec, mesec i po da bude na nekoj akciji da ga uzmem i da PESedit Patch postane zreo, sa svim modelima završenim, stadionima, dresovima, transferima, oznakama itd.

Znaci posto sam na tastaturi to nikako ne mogu, nego moram da menjam komande stalno?

Ti ko moj drug,igra na tasti svi ga deremo jer ne zna igra na dzoju.. Nisi pravi mag iss-a ako ga ne cepas na dzoju :)

Nikad nisam igrao na analogu, a napisao sam u nekom tamo postu, da sam dzojstik sahranio :D

Rekao sam da kad me budu naterali da moram da koristim pecurke, to je kraj mog igranja fudbala, *** stvarno ne mogu.. A sa 2014 su se zesce priblizili tome, na desnu pecurku pomeram pri izvodjenju prekida?? Ozbiljno? A to izgleda ni ne mogu da namestim u komandama..

Mada jos uvek ostaje misterija kako ovo ne smeta ljudima, odnosno da li neko dobije potpuno drugaciju igru iz nekog razloga od ostalih..

Poslednja izmena:
Koliko ja pratim tu pricu sa pecurkama,svaki fudbal ide ka tome.. Koliko znam fifa na xboxu jedino preko tih pecuraka i moze da se igra,to jest samo tako ces pobediti nekog ozbiljnog igraca. Inace ja na mom ps2 dzoju ne preferiram igranje preko pecurki

Te silne pecurkice naterale developere da haluciniraju. :D Od kako su te pecurkice postale nezaobilazan rekvizit, fudbal na PCu vise nije ono sto je nekada bio.

no hard feelings ali igra na strelice? dan danas? točno znam koji je to stil igre, imam ja takvih protivnika, zato vas i smeta što nema skretanja naglo pod devedeset, da malo solirate od gola do gola, sve do kornera pa povratna i gol! ja vas streličare gledam ko neke matore hipije, live up to date m8 :D šalim se naravno, svako neka igra kako voli i kako zna, ali imati analog a ne koristiti ga je u mojim očima suludo. i koliko i vidim ja s analog pristupom manje se nerviram na 2014. nego ortaci streličari. mene muči izgled trave, preloše izgleda. yebe mi se za grimase i znoj na čelu, to ni ne vidim, jedino travnjak stalno gledam, a travnjak je loš! ima još dosta loših stvari, ali meni je ovo i opet draže od fife. stalno pokušavam s tom fifom i nikako ali baš nikako.

posle peca nije toliko lose, sa transferima i, cini mi se, malo detaljnijim teksturama terena i dresova.
iritantno je sto su dribleri bas nerfovani, treba nznm sta da uradis da sa bejlom prodjes bilo kog beka. halfovi trce kao bolt itd...
malo su zanemarili fun factor a to je bzvz. realno sam zato i presao na fifu a tamo za sada prvenstveno i ostajem, mada je ovo u odnosu na 13 bolje, ili mi se makar tako cini.
u svakom slucaju nije bas za shift+delete, ali nemojte praviti nauku od igre. treba l1+r2 napred levo nazad i kao prolazis svakog, a sirova brzina i tehnika nemaju uticaja...vazi

Nisam jos stigao da instaliram ali citajuci komentare i koliko komplikuju igru da moras da budes hobotnica dok sve ispretiskas, sve mi se cini da cu da se vratim na pes 6 xD

Rekao sam da kad me budu naterali da moram da koristim pecurke, to je kraj mog igranja fudbala, *** stvarno ne mogu.. A sa 2014 su se zesce priblizili tome, na desnu pecurku pomeram pri izvodjenju prekida?? Ozbiljno? A to izgleda ni ne mogu da namestim u komandama..

Mada jos uvek ostaje misterija kako ovo ne smeta ljudima, odnosno da li neko dobije potpuno drugaciju igru iz nekog razloga od ostalih..

Ne igras sa pecurkama?! :zgran: Kako saljes igrace u prostor dobri covece? Nije valjda da tu drazesnu opciju propustas.... (promena igraca + desni analog, u napadu naravno)

Poslednja izmena:
+1
to se i ja pitam
ili kako dignu loptu preko leđa i nabace sami sebi na volej (analog click)
i još mnogo toga... hipiji kažem vam ja :D

cuti, dobro je dok nisu vojna lica:)

AL sto volim te profesionalce (na pecurkicama sto igraju) da oderem :D Tu mi kao nesto bacaju finte ovo ono, ja bre sirovina, sacekam ga, ocetkam, dva tri pasa, duga lopta, bam gol :D

Nazad
Vrh Dno