odigrao sam možda 15ak utakmica i stvarno je ok, pogasio sam u opcijama sve ono dodaj pucaj ukliži, sve sam radim i nisam u tih 15 utakmica primjetio ništa blesavo. i onda sinoć, igram jednu od utakmica lige prvaka s realom, da bi prošao dalje win protiv šahtara je obavezan i krene prva tekma, oni svaki korner gol, svaki šut gol,restart, opet isto. i dobro,ne smeta mi to njihovo ai varanje jer je utakmica bitna za prolaz. ali onda u jednom trenu slučajno prtisnem uklizavanje da spasim aut i nagelirani ronaldo dobije crveni karton. od tog trenutka igra poludi, svi po******iziraju totalno, i moji a pogotovo šahtarovi igrači. dakle, imam igrača manje, bitnog igrača

, ali neki algoritam u ai-u se poremetio, žao mi je što nisam snimio to. kriva dodavanja, padanja po podu, trčanja kroz aut i onda dodaju sami sebi tom igrač koji trči u kroz aut.najviše pamtim situaciju kad su mi uzeli loptu i kontra nema šanse da ga stignem a on projuri kraj 16erca i ostane mu lopta, ma *****izam totalni. i naravno iskoristim tu pomutnju i dobijem 2:1

nadam se da se ovo ne događa prečesto jer stvarno do te tekme baš mi je ok bio novi pes. zona sumraka