Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2013 - Out

Drugari htedoh da probam PES ali imam problem. Sto mi PES 13 ne prepoznaje graficku? Imam NVIDIA GeForce GT 540M, ovde pise kao da imam integrisanu

14xzdvr.png

A jel ti rade druge igre? To je laptop a..

Da ti kojim slucajem laptop nema pored odvojene I inegrisanu grafiku?Imao sam na prethodnim verzijama pesa slican problem,ali lap top jr imao 2 grafike,pored odvojene I integrisanu.Resenje bilo u cackanju u properties od vga,mada ne mogu tacno da se setim sta sam diro.

Poslednja izmena:
@Vertumus Pa verovatno ima optimus (GF i HD3000) pogledaj u podesavanjima graficke i instaliraj najnovije drajvere ili pogledaj negde na google kako to namestiti...

@zigic, uzmi ti druze ukljuci manuel shot i smanji passing support, pa cu da te vidim onda da pobedjujes superstar-a ili da kazes kako se daju laki golovi..

ako ovo ne pomogne, procackaj u nvidia control panelu, tu mora da ima da se namesti

Instaliraj PESEDIT Patch pa u okviru njega imas kitserver, u okviru kitservera mozes da podesis rezoluciju po zelji kao i kolicinu detalja. Procitaj readme fajl sve ce ti biti jasno.

Ne vredi mu to, kad mora da aktivira graficku...

I ja sam se mucio da ti nadjem da odradis sve to da bi odigrao par utakmica? NEVEROVATNO :D

Na niske grane je pao fudbal ili su te odrali kao macku, pa si morao da brises? :p

Dobar je skroz, ako uzmemo sve u obzir mozda i najbolji PES do sad, kao i uvek uzeo bi neke stvari iz drugih verzija ali ***..

odigrao sam možda 15ak utakmica i stvarno je ok, pogasio sam u opcijama sve ono dodaj pucaj ukliži, sve sam radim i nisam u tih 15 utakmica primjetio ništa blesavo. i onda sinoć, igram jednu od utakmica lige prvaka s realom, da bi prošao dalje win protiv šahtara je obavezan i krene prva tekma, oni svaki korner gol, svaki šut gol,restart, opet isto. i dobro,ne smeta mi to njihovo ai varanje jer je utakmica bitna za prolaz. ali onda u jednom trenu slučajno prtisnem uklizavanje da spasim aut i nagelirani ronaldo dobije crveni karton. od tog trenutka igra poludi, svi po******iziraju totalno, i moji a pogotovo šahtarovi igrači. dakle, imam igrača manje, bitnog igrača :D, ali neki algoritam u ai-u se poremetio, žao mi je što nisam snimio to. kriva dodavanja, padanja po podu, trčanja kroz aut i onda dodaju sami sebi tom igrač koji trči u kroz aut.najviše pamtim situaciju kad su mi uzeli loptu i kontra nema šanse da ga stignem a on projuri kraj 16erca i ostane mu lopta, ma *****izam totalni. i naravno iskoristim tu pomutnju i dobijem 2:1 :D nadam se da se ovo ne događa prečesto jer stvarno do te tekme baš mi je ok bio novi pes. zona sumraka

Nista, sad na svakoj utakmici po jedan crveni karton! :) Ako dobijes dva, mozda bude jos lakse... :d

Takodje I po meni je najbolji pes ikad.Savrseno nista ne trazite jer necete naci,pa tako ni igru.Ali je po meni korak napred.Konacno lici na real fudbal,akcije se moraju graditi,mora se razmisljati.Mozda se lako daju golovi,ali bolje tako nego ko prosle god.kad si moro da zaobilazis golmana.Najvise me nerviraju sudije jer lako daju kartone,al dobro nije strasno.Takodje dobra stvar je I onaj L2 Pass.Daje vise slobode u igri I sada konacno se moze dati for gde I kako hoces(ne racunam smanjivanje onog passa u podesavanjima).Moja preporuka je da igrate protiv zivih protivnika ukoliko zelite da vidite kolko je stvarno igra dobra.

Nisam ni probao igricu a vidim da je vec opljunuste

Pes je svake godine sve blentaviji i sve realniji, ko ne uvidja ili je slep ili mrzi PES

Jednostavno, igra postaje sve okruglija i sve prirodnija.

NIkada nece biti kao real life jer je digitalno napravljena a ne analogno. Svejedno, nadam se da ce komp da mi potera na max grafici

Sta rece :D

Kaze covek da je VR' iako je uradjeno digitalno a ne analogno! :d Razumes?! ;) Taman za tebe, posto ne igras na analog! :D

Kaže lik da PES nikada neće dostići realnost FIFA-e. Tako sam ja razumeo :D

Ja bih voleo da shvatim recenicu: "Pes je svake godine sve blentaviji i sve realniji, ko ne uvidja ili je slep ili mrzi PES" :D

Sve je to lepo, igra je odlična, ali majku mu zar onaj golman mora tri sata da se diže posle parade?! Mogli su to malo brže, kako bi bilo mesta za kontru.

Da i hebeni lob sa 16-erca... Vecinom mosiram kao krenem sa golmanom, a neko uzme uvek da suta cim vidi golmana i to sam stalno radio na 12-ici i lepo se golman vrati i uzme loptu ili protivnik promasi gol... Sad malo izadjem, drug lobuje, a ovaj trci prema golu ni ne gleda loptu gore kuda leti nego tako sporo trckara i na kraju naravno samo treba da skoci, a on pada na kolena i vec kuka kako prima gol...

Nazad
Vrh Dno