Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2013 - Out

Stvarno uzivam da igram ovaj fudbal bar dok ne izadje FIFA. Obavezno brzinu povecati na +1, mnogo dinamicnije se igra onda

Negde procitah da je ubacena reprezentacija Kosova?!?! Istina?!

Ili je mozda neko stavio vec edit-ovanu narodnu verziju na tezge? :d

Negde procitah da je ubacena reprezentacija Kosova?!?! Istina?!

Ili je mozda neko stavio vec edit-ovanu narodnu verziju na tezge? :d

Nisam video da ima reprezentacija nego imas Kosovo kad biras nacionalnost.

Mnogo se lako daju golovi i previše lako se driblaju igrači... u zadnjoj utakmici protiv brata je palo 8 golova, a još nekoliko šansi jedan-na-jedan sa golmanom smo promašili. Golmani su neverovatno slabi. Ocene i transferi po običaju katastrofa (Krasić ima ukupnu ocenu 88 a Kagawa 78!?). Muzika je očaj. Nije im trebalo to sa Kosovom.

I pored svega ovoga ovaj PES je verovatno najbolji još od šestice, ali ne zato što je vrhunski, već zato što su ostale verzije podbacile.

Golmani losi? Nikad bolji nisu bili, sve brane..

Word. Ja u drugoj 4.

Lupate gluposti.. a desni analog ne znam sta je u fudbalu :)

Ja na superstar-u 6 komada uvalio :) cekam drugare da vidim kako ce onda biti, mada iovako ih busim, a jaki su samo na recima... :)

MOLIM VAS SAMO ZA JEDNO... Kako da skinem Yebeni BLUR?! Zbog toga nisam ni igrao 12-ku, a vidim i ovde ga ima... Igram na wide kameri i ono je haos koliko je mutno...

Poslednja izmena:
Ja na superstar-u 6 komada uvalio :) cekam drugare da vidim kako ce onda biti, mada iovako ih busim, a jaki su samo na recima... :)

MOLIM VAS SAMO ZA JEDNO... Kako da skinem Yebeni BLUR?! Zbog toga nisam ni igrao 12-ku, a vidim i ovde ga ima... Igram na wide kameri i ono je haos koliko je mutno...

pogledaj moj ss gorre videces da nema blura cak i bes pesedita :) ako zelis javi mi se ..

Ima li patch-eva koji ispravljaju imena i logo klubova, igraca i ostalih stvari koje nedostaju out-of-box PES-u?

Uzelio sam se fudbala pa bih isprobao malo ovih dana...

pogledaj moj ss gorre videces da nema blura cak i bes pesedita :) ako zelis javi mi se ..

Upravo upalio settings i vidim da mi nije na max rezoluciji... Mislio sam da ce podesiti sam valjda, a ono stavio na 1280x720, sad je malo bolje ;)

Ima li patch-eva koji ispravljaju imena i logo klubova, igraca i ostalih stvari koje nedostaju out-of-box PES-u?

Uzelio sam se fudbala pa bih isprobao malo ovih dana...

Naravno, upravo onaj link sto sam okacio. Potrazi u toj temi alternativne linkove, taj Uploadme sajt na koji su prvobitno okacili je spor dosta.

Ti ovaj pesedit iz 73. posta?

E da, mogu li okrenuti koju partiju sa normalnim detaljima na masini iz potpisa u 1080p rez?

Jeli vise zahtjevan nego prosla verzija?

Da taj. Ovo mi je prvi na PC-u posle duzeg vremena pa ne mogu da uporedim, ali meni leti na 1080p i high.

Ti ovaj pesedit iz 73. posta?

E da, mogu li okrenuti koju partiju sa normalnim detaljima na masini iz potpisa u 1080p rez?

Jeli vise zahtjevan nego prosla verzija?

Pocni malo da citas temu. Ja sam na vrhu ove strane napisao da sve radi na medium detaljima pri full HD rezoluciji bez seckanja na intel integrusi. Sad kada je izasao kit server mogu da podesim High detalje i na njima sve radi bez ikakvih problema.

Ima li slucajno neka mogucnost da patch ili nesto pojaca jos malo zvuk lopte? :)

Što, šta fali postojećoj atmosferi i zvukovima :D? Baš imaš osećaj kao da igraš fudbal i kao da si naterenu, ili ga gledaš na MUTE :p.

Fali mi samo malo glasniji 'tup' pri dodiru sa loptom, to je bio zastitni znak pes-a a nepotrebno su ga smanjili u 2012 i 2013..

Poslednja izmena:
Odlican ovaj PESedit patch, ne radi sa narodnom verzijom. Majke im ga spopatrljim.

Kako ne radi, meni radi savrseno.

Meni isto radi :D

Onda ocigledno ne radi sa skid... verzijom, samo sa repetiranom?

Skini repetiranu onda, cujem da skid ima jos nekih problema..

Vrh Dno