Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2013 - Out

Kako napraviti da igraci ovako proslavljaju GOL

Da da znam da je ovo PES 12, ali verovatno moze i ovde isto... Ju znaci koja draz onda dati gol i da se igraci ovako raduju :D

Koju verziju da skinem (na kojoj ce raditi patch-evi i ostale drangulije):

1. Proper (Reloaded)
2. Skidrow

I imam neki patch v1 - Reloaded, dal to da skidam (35mb) i nakon instalacije da pustim ili nema potrebe?

Proper verzija je jedina ispravna...Što se tiče patcheva, skini lepo PESedit, on u sebi integriše i zvanične pečeve odnosno DLCove.

Ok, hvala. Skida se proper a pesedit cu da potrazim kad instaliram uspjesno.

pozdrav drugovi moji kompjuterasi.
imam problem. naime zbavio sam 2013icu i evo konstatujem da imam sitna seckanja dok igram.
skoro neprimetna, ali jako iritirajuca ako vam je ovo omiljena igra kao meni, pa se pitam o cemu se radi. meni u onim specifikacijama u settings pise da je sve GOOD, medjutim kad igram malo zna da krcka a nemam pojma do cega to moze da bude i kako obezbediti da curi glatko.
ako neko ima neke sugestije, bio bih jako zahvalan.

pozdrav i samo hrabro

Defragmentuj hard disk, vidi da ti nije prepuna particija itd..

Probaj da cekiras vsync ako nije uključen ili da ga iskljucis ako jeste...

Defragmentuj hard disk, vidi da ti nije prepuna particija itd..

e vidis da lako moze da bude do ovoga. seckanje je dosta cudno, nije seckanje koliko stucanje diskretno, tacno se vidi da, barem mislim, nema veze sa hardverom koliko sa nekim radom hdd-a.

a probacu i ovo sa VSyncom iako nisam siguran cemu to doprinosi :/

A sto igraci, barem ovi iz Juventusa, imaju "drvene noge" u igri? :) Jedva sastavih 3 utakmice da ne slomim kontroler ... :smash: Nema pasa a da se lopta ne odbija od svakog, da ne prave po 5 suvisnih poteza prilikom primanja/dodavanja ...

jel se to grafika za fudbal vise ne razvija :) imam osecaj da je vec godinama na priblizno istom nivou :(

Razvice se naglo cim izadje nova generacija konzola, videces. :)

A sto igraci, barem ovi iz Juventusa, imaju "drvene noge" u igri? :) Jedva sastavih 3 utakmice da ne slomim kontroler ... :smash: Nema pasa a da se lopta ne odbija od svakog, da ne prave po 5 suvisnih poteza prilikom primanja/dodavanja ...

Ne drzi trcanje pri primanju lopte..

da, mora da se sto vise pusta trcanje, tj R1. ako se ne varam, ne moze ni odbrana vise da se igra tako sto ces da ides za nekim drzeci x i R1, mora malo da se balansira.

elem, koja graficka je meni potrebna da mogu da cepam ovaj spektakl u 1900x1200 na High detaljima ako imam Radeon 4600 ?
sa iskljucenim VSyncom stvar izgleda bas losa, evo ocistio sam malo C particiju, sad spremam pregled bed sektora i defragmentaciju.
PES je jedina igrica od koje imam zahteve ovog tipa, jer nista ni ne igram sem Tropika, PES-a i FM-a, s tim sto PES i FM igram cele godine :/

mozda da proverim temperaturicu dok igram.

Poslednja izmena:
Nije PES nikad bio bog zna koliko zahtevan koliko ja znam, mozda ce biti sledece godine sa totalno novim Engine-om.. ne vidim ti trenutnu konfiguraciju, meni leti.

AMD Athlon X2 NA 2.8, 3 GB rama i Radeon 4600 koji ima giga rama na sebi :/
rekao kao lik na PES forumu da on sa nekom NVidia-om tera na high 1900x1200, a ja na 1280x720 na high imam te sitne smetnjice.
kako me smara sto ne mogu da utvrdim njihovo poreklo ://

Jesi gledao u task manageru da li ti neki proces uzima procente procesora, mozda neki virus ili nesto sto stoji u memoriji i gricka procesor.

@ludi pogledaj nove drajvere da instaliras... Meni na mojoj konfi radi u 1440x900 (max monitora) na high i ne secka... a ti imas +1 GB vise rama + jaci procesor + malo bolju grafiku...

Ja igram na Inte HD4000 integrisanoj sve na max pri 1920x1080, V-Sync -ON sa 60fps zakucanih.

elem, koja graficka je meni potrebna da mogu da cepam ovaj spektakl u 1900x1200 na High detaljima ako imam Radeon 4600

Cenim 6850-70 za konstantnih 60fps. Meni radi superglatko.

Iskljuci onu opciju iznad vsynca - nesto u vezi frejmova... ne znam cemu sluzi a ubija.

Konfiguracija iz potpisa, 1920x1080 high detalji, sve glatko ide, 'bem li ga koliko fps-a ima

ne znam braco sta onda da vam kazem, vidite i sami da je ludilo neko posredi.
drajvere sam kao instalirao evo pre 2 dana, kao nasao sam neke najskorije - znaci nisam pametan kako je moguce da gricka, ne znam kako da mu doakam :/

jel se to grafika za fudbal vise ne razvija :) imam osecaj da je vec godinama na priblizno istom nivou :(

PES 2013 je najgora igra što se tiče toga na sadašnjoj generaciji - grafika je bukvalno identična kao u PES 2012, čak ih je mrzelo da urade nove animacije za početak meča...sve isto. FIFA bar ponešto dotera i ubaci sveže uvode u mečeve.

Vec je opste poznato da su developeri PES-a lenji kao dizajneri iz Porsche-a. :D
Ovo je glatko mogao da bude PES 2011. version 1.2

Nemoj tako tetris je zahtevniji od ovoga :D

O cemu se ovde radi???? Prvi put pocnem PES na superstar i tucem sve glatko sa 5:0 na 10 min. Boze! Pa ovde se golovi daju iz nezamislivih pozicija. Svaki sut van 16 je 70% gol. lopta leti dugo i sporo i ne verujem dok gledam kako ulazi u gol. a gosa pravi prelepe parade i dodatno ulepsa svaki gol. WTF!!!??? Druga opcija muljas oko kaznenog dok se ne stvori visak i opet gol. Treca opcija je iz bilo koje pozicije odigrati povratnu koju ce skoro svaki igrac pa i odbrambeni zakucati bez muke u gol. uvek lete na loptu tako da se visak pravi non stop.

A CPU sto daje retardirane golove!? Mrljavi loptu kao Babovic(maximalno sebicno) i kad dodje do 16 plasira neverovatno sporo da lopta jedva predje gol liniju, i skoro svaka ide uz stativu tako da je ocese.
Bas je glupa igra ali imam neki osecaj krivice da igram stari fudbal kad se pojavi novi :)
Jos i komentatori iz 1943 cuveni nedeljko kovinjalo i strucni komentator stanislav karasi :):):):):):)
Kako misle da ljudi daju pare za nesto sto je copy paste iz godine u godinu

Vrh Dno