Je l' zna neko kako da se otarasim tastature kad hocu da igram 1 na 1 dzojpedima? Jedino resenje mi je da stavim kontroler tastature na Coach, ali je veliki smor da na svaki prekid moram da stiskam Escape.
ima li neki torrent za taj evo patch? nema sanse da se cimam sa tolikim linkovima
U settings.exe u Controller tabu jedan džojped podesi kao Controller 1, a drugi kao Conroller 2 i piči fucu.
Jel moze neko da mi da link za option file sa zadnjim transferima?
ne igram, al bi da probam sad kad su normalna imena i sve ostalo a pazario sam i rumble pad 2 pa bi da ga uposlim
btw ovaj torrent 1 seeds, 1 leechers :d
da li je izasao patch za euro2008? kako se lopta stopuje na grudi (iz centarsuta npr) i kako se gradi lopta kad se odugovlaci vreme (kod korner zastavice npr)? i kako se sutiraju makazice?![]()
ima li kakvih odgovora na ova pitanja strucnjaci![]()
Ajd' ko ima OF sa tačnim repkama sa EURO 2008 da ga postavi.
Hvala unapred.
~Dynamite-HD~
Duration: 11:29 min (44.3 MB/min)
Resolution: 1280×720 Pixel
Description: 500 replays, hundreds of gigabytes raw clips and nearly punctual release
This movie contains the most beautiful scenes by me and my friends and everyone who wanted to participate. You can expect hard hits, lovely driblings, wonderful artistic shots and everything that makes this lovely game so exciting.
I focused on discreet effects, straight style, synchronal cutting and great atmosphere with (legendary) original commentaries.
Have fun and fuck you FIFA
![]()
ima li neki fix da se igra u 1920x1080![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari