Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Evo Patch II, neces pogresiti. Sjajan je!

da li je izasao patch za euro2008? kako se lopta stopuje na grudi (iz centarsuta npr) i kako se gradi lopta kad se odugovlaci vreme (kod korner zastavice npr)? i kako se sutiraju makazice? :)

Poslednja izmena:
Je l' zna neko kako da se otarasim tastature kad hocu da igram 1 na 1 dzojpedima? Jedino resenje mi je da stavim kontroler tastature na Coach, ali je veliki smor da na svaki prekid moram da stiskam Escape.

Je l' zna neko kako da se otarasim tastature kad hocu da igram 1 na 1 dzojpedima? Jedino resenje mi je da stavim kontroler tastature na Coach, ali je veliki smor da na svaki prekid moram da stiskam Escape.

U settings.exe u Controller tabu jedan džojped podesi kao Controller 1, a drugi kao Conroller 2 i piči fucu.

ima li neki torrent za taj evo patch? nema sanse da se cimam sa tolikim linkovima

U settings.exe u Controller tabu jedan džojped podesi kao Controller 1, a drugi kao Conroller 2 i piči fucu.

Ima jedan mali problem. Nas trojica igramo, jedan na tastaturi i dvojica na dzojpedima. U principu bi mogli pred svaku tekmu da menjamo settings, ali je malo smor. Mislio sam da ima neko drugo resenje.

Jel moze neko da mi da link za option file sa zadnjim transferima?

Ajd' ko ima OF sa tačnim repkama sa EURO 2008 da ga postavi.
Hvala unapred.

Save ?

Hajde neka mi neko pomogne.Igram Master League i odigram 8 utakmica i smorim se,hocu da snimim i kaze mi insuffisent space,tako da bilo koje takmicenje ne mogu da snimim?U cemu je problem ?

probaj da reinstaliras igru.Vidis i sam da ti javlja da nemas dovoljno mesta.

Ajd' ko ima OF sa tačnim repkama sa EURO 2008 da ga postavi.
Hvala unapred.

Ako si u mogucnosti pogledaj na sajtu i forumu Pesoholichara http://www.pesoholichari.com/vb/,tamo ces naci sve so te interesuje.Meni PES vise ne lici na originalnu igru.Uskoro ce zavrsiti i Srpskog komentatora tako da ce biti jos bolje.A pogledaj i ovo,to je patch za euro 2008,sigurno zajedno sa tim ima i OF http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=12796&language=english . Nadam se da ce ti ovo pomoci.

Poslednja izmena:
Srpskog komentatora, haha, ako bude gotov bice za jedno 10 godina kako su krenuli.

Evo zasto je PES zakon :banana:

~Dynamite-HD~
Duration: 11:29 min (44.3 MB/min)
Resolution: 1280×720 Pixel
Description: 500 replays, hundreds of gigabytes raw clips and nearly punctual release ;)

This movie contains the most beautiful scenes by me and my friends and everyone who wanted to participate. You can expect hard hits, lovely driblings, wonderful artistic shots and everything that makes this lovely game so exciting.

I focused on discreet effects, straight style, synchronal cutting and great atmosphere with (legendary) original commentaries.

Have fun and fuck you FIFA ;)

Option file za EURO 2008 je odlican
Zanima me da li je neko probao da u novom kit serveru stavi camera angle = 100.

With a separate (standalone) tool CameraTweak you can choose the camera angle from 1 to 9 - as in older PES versions - something that is not available in PES2008 interface. This module allows to take it one step further: make the angle even wider - choose any value from 0 to 2^32. Angles like 50, 100, 200 give quite a different perspective of play. More fun :)

Put the angle into config.txt:

[camera]
angle = 100

definitivno, more fun.

ima li neki fix da se igra u 1920x1080 :)

Mozes u kitserveru custom resolution da stavis, treba da radi...

Pomoc??
Instalirao sam WECN Patch 2008, pre njega sam imao evoluton patch II, imam jedan problem.
u cv_0 folderu koji sam skinuo nalaze se fajlovi koji se ne zovu unnamed_xxx.bin nego recimo faces_xxxx.bin e kada hocu da updatujem svoj cv_0.img preko afs explorera on mi zameni samo nekolicinu koji imaju naziv unnamed_xxx.bin (dakle od 200 .bin-ova imam recimo 30 koji su unnamed_xxx.bin a ostali se ne zovu unnamed) a ostale ne takne. Kada ja zamenim u istom tom folderu ime nekog.bin-a u unnamed on ga updatuje super ima li tu neki setup ili sta? nesto me mrzi da svakom fajlu menjam ime u unnamed.

Bojane nemoj odma' da mrachis :D
Izgleda malo ubrzano, ja ne mogu da procenim fudbal na osnovu filmova, moram da odigram "svojim rukama" :)

Da li je izasao neki option file sa najnovijim transferima igraca, skoro ce septembar mesec, a Premier liga je vec pocela!
Ja se ubih trazeci na netu, ali mrka kapa.

Nazad
Vrh Dno