Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Uninstalirao sam igru...odnosno mislio sam da odradim reinstal, medjutim pri instalaciji, kada treba da se unese serial number, ne mogu da kliknem na NEXT!? Kakva glupost!!?? da li neko ima BLAGE VEZE u cemu je caka?!

Zdravo svima...evo da se i ja ukljucim u ovu raspravu..imam problem ali ne bas i vremena da lsitam prethodnih 25 stranica :) znaci radi se o tome da od kada igram pes...bilo to
5 ili 6 ili sada 2008 po ekranu mi se pojavljuju nekakve cudne linije kao da se razliva slika...ne uvijek ali cesto tokom igranja...e sad na starom kompu sam mislio mozda je do graficke ali sam se skoro upgade-ovao na :) E4500, P35-DS3L, 2GB Apacer 800MHz i GA 3850 256Mb, LG 225WT...i problem je i dalje tu...cak sad kad igram 2008 desavas e da se u nekom momentu kada se igra slika prakticno zatrese ili pocne da koci pa onda to tako izgleda...a to bas nervira tokom igranja...e sad jedino sto je bilo zajednicko za ove dvije konfiguracije jeste graficka i to ATI...da li je to problem kod svih ATI grafickih kartica i da li ima resenja za ovo???

Isti problem imam sa mojim kompom, tako da to nije do grafičke. Probaj da staviš clock grafičke na default, ako već nisi.

Zdravo svima...evo da se i ja ukljucim u ovu raspravu..imam problem ali ne bas i vremena da lsitam prethodnih 25 stranica :) znaci radi se o tome da od kada igram pes...bilo to
5 ili 6 ili sada 2008 po ekranu mi se pojavljuju nekakve cudne linije kao da se razliva slika...ne uvijek ali cesto tokom igranja...e sad na starom kompu sam mislio mozda je do graficke ali sam se skoro upgade-ovao na :) E4500, P35-DS3L, 2GB Apacer 800MHz i GA 3850 256Mb, LG 225WT...i problem je i dalje tu...cak sad kad igram 2008 desavas e da se u nekom momentu kada se igra slika prakticno zatrese ili pocne da koci pa onda to tako izgleda...a to bas nervira tokom igranja...e sad jedino sto je bilo zajednicko za ove dvije konfiguracije jeste graficka i to ATI...da li je to problem kod svih ATI grafickih kartica i da li ima resenja za ovo???
Ukljuci VSYNC!

je li ko probao da instalira novi patch 1.2??? meni krene sa instalacijom i prijavi gresku...prema broju greske sam nasao par predloga kako da se rijesi ali to ne pomaze...nece pa nece..inace kod greske je 1628

Moguće...

je li ko probao da instalira novi patch 1.2??? meni krene sa instalacijom i prijavi gresku...prema broju greske sam nasao par predloga kako da se rijesi ali to ne pomaze...nece pa nece..inace kod greske je 1628

Hm, jedno od mogućih rešenja je da sa DVD-a prebaciš originalni exe fajl, pa da onda kreneš sa 1.1 patchom, pa onda 1.2 i naravno posle toga staviš "narodni" exe 1.2 verzije...:wave:

ja sam vec instalirao 1.1...ali ovaj nece pa nece :) nedje zgubih dvd sa igricom...pa dok ga ne nadjem nista :)

Da li neko zna na koju foru da se igra u lan-u...moze i na pm.. help plzz.. :)

Koja glupost!!! :( :( :( a preko onog himacija?

Ne moze ni preko hamachija, jer on simulira LAN, a ti u igri nemas opciju za LAN.

pitanje :)

kako da ripujem (back-upujem) PES 2008 ima original. dvd je malkice poceo da se guli :) da ne bi bacio pare kako da ga ripujem

moze preko hamachija

Bash me zanima kako i na koji nachin. :)

aj ako znas daj neko objasnjenje...mislim da bi mnoogima dosta znacilo...
Btw..da li ima neki 'domaci' server, preko koga bi moglo da se pegla...?

(nadam se da smeju da se postavljaju ovakva pitanja-ako ne...podrzavam brisanje posta :D )

Ajde da probamo i to cudo:)
Ako neko uspe, neka se javi...:)

ja sam upravo probao i odlicno radi, povezao sam se sa drugom i radi ok, pratio sam upustvo gore

radi ali treba za normalno igranje 256upload sa 128 ima laga na izvoz

Radi, ali treba brzi net...

^ U vezi ovog patcha za online, drugar i ja wi-fi vezom na nekih par kilometara igramo u lokalnoj mrezi, dakle bez hamachija i interneta, pingovi i protok nisu problem a opet laguje. Ili je fudbal neoptimizovan ili patch (verovatno patch).

Nego ako je neko neinformisan kao neki nasi politicari :smoke: stigao je komentar na srpskom jeziku !!!!!!!!

Ekstra, još samo kada bi mogao nekako da ga ukombinujem sa Evolution patchom...

Zna li se ista o novom PES 2009?Hoce li uopste izaci ove godine?Gameplay je mnooogo slabiji u PES 2008 nego u PES 6 sto se mene tice!Ne znam sto su izbacili tako mnogo dobrih stvari koje su bile u PES 6...

Poslednja izmena:
Je l' moze neko da mi kaze koje sve patcheve trebam da instaliram? Vidim da ih ima dosta, a ne bih da napravim neku glupost.

Nazad
Vrh Dno