Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Па имате ли ви душу! Дајте неке слике да се ми са лошијим нетом не патимо без разлога. Унапријед се захваљујем свим оним који се сажале.

Aj i ja da se oglasim...

A kada ce PES 7?!? :D

Da budemo realni, kada su napravili PES 5 svima je bilo jasno da je to simulacija fudbala..PES 6 je bio beg ka 4-ci,,ka arkadi.. PES 2008 je cist beg ka FIFI... nikada nije vise licila na fifu..a li je i dalje daleko bolji fudbal ako mene pitate...
sistem otimanja lopte je daleko najgori za sada..mislim da su opet pokusali da budu realni, sto ima nije poslo za rukom... Jedina dobra stvar koju sam do sada video je tzv dive..ili simuliranje penala, za koje sudija daje zuti karton...jako lepo...
Golovi iz slobodnjaka se lakse daju... iz kornera necu ni da pricam..kao sto neko rece posto fifti-fifti sanse da das gol iz korne...
Inace, cak mi je i animacija igraca nekako gora nego u 6-ici... nebeski skok vidica i udarac glavom je sjajno animiran u 6-ici... ovde svi isto trce, mnogo se slabije raspoznaju igraci na terenu..svi su nekako isti... daleko su im pribliznije proporcije..nema buca, zgoljavih, i tako to.. svi su nesto zgoljavi i izdzigljali... bas bezveze... prezivecemo do sledece godine..uostalom, niko nas ne tera da igramo :D uvek je tu petica... ko hoce pravi fudbal da igra... ko hoce bljestavu grafiku i slicno, neka bira izmedju pes 2008 i fife 08.

btw. konacno su popravili opcije za replay, blazeni bili nije im trebalo ni deset godina da se sete. atmosfera je daleko bolja sada, skoro da je na nivou fife, kao i muzicka podloga, koja je uvek bila daleko na strani ea sportsa, to be true.

Monogo me nervira izduzenje kad se igra u native rezoluciji ws. Postoji li nacin da se namesti 16:9 sa 1680 horizontalnom rezolucijom?

Poslednja izmena:
postoji sve na gore pomenutom sajtu
trazis kitserver701 zxa custom rez

Poslednja izmena:
Jel to toliko komplikovano da se objasni?!?!:mad: Gde da ga nadjem?!! Koja verzija?!!:wall:

Snasao sam se. Skinuo sam AFS Explorer 3.7 i odradio import prvo cv_1.img, a potom u njega importovao folder sa otpakovanim bin fajlovima sa travom. E sad nadam se da je to to, odnosno da nema vise sta da se snima... :trust:

Moze li neko stavit originalni pes2008.exe,konamijev patch nemoze bez njega.Molim vas

pa originalni pes2008.exe imas na dvd pa ga iskopiraj odatle

evo i ja sam se snasao ovo za travu, sad izgleda prelepo :p, koristio sam isti program kao i playerPA dakle AFS Explorer 3.7

Poslednja izmena:
evo original pes2008.exe google je cudo
http://www.quickfilepost.com/download.do?get=c6e3064ab62098dc84d246c429daedbe

postupak ubacivanja trave malo kasnim al evo:

1. Extract that fajl
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 2008 img folder open cv_1.img (backup it first)
5. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files.
6. Answer Yes to questions and the file will be opened.
7. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
8. Now save the "cv_1.img" as for example "cv_1new.img"
9. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
10. Close AFS Explorer
11. Remove your old "cv_1.img" and rename the new "cv_1new.img" back to "cv_1.img"
And copy them into /img Folder where you have install PES2008

svi alati
ggs 703
http://rapidshare.com/files/67372156/GGS730.msi.html
http://www.live-share.com/files/285104/GGS730.msi.html

asf
http://files.filefront.com/AFS+Explorer+37rar/;8736180;/fileinfo.html
mada sam okacio i atachment za asf:wave:

Prilozi

• AFS Explorer 3.7.1.zip
    320 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Probao sam,ovo nije original pes2008.exe,ako neko ima,ili zna gdje ima original molim vas postavite

Poslednja izmena:
znaci gugl i kucaj pes2008.exe original i prvi link koji izbaci je meni radio za patch (mislim da je to taj link koji ti je FXGT dao)
Probao sam,ubacio sam patch,ali kad hocu da pokrenem igru izbaci mi ono "Please insert the original cd,dvd"

Treba ti vitalni lek...

Prestanite da dosađujete oko patch-ovanja igre:
- instaliraš PES 2008 (ne ubacuješ "narodni" patch)
- instaliraš 1.1 patch - DVD PES 2008 mora da stoji u drajvu!
- ubaciš "narodni/vitalni" patch za 1.1 verziju.

sve je već objašnjeno na prethodnim stranama i dati su linkovi.
da ne spominjem da modovi ne tolerišu baš celu ovu priču oko "modovanja" igara.

on topic:

Svečano izjavljujem da sam konačno uklonio PES 6 sa hhd-a. I pored brojnih nedostataka novi PES je ipak dobra igra, čak sam sad i mišljenja da je i malo bolji od prethodnog. Potreban je dugi period navikavanja - evo ja sam odigrao oko 200 utakmica dok mi nije "legao". Priznajem - drugi nivo sem Top player nisam probao, preporučujem da se tako igra. Gameplay vs AI nije baš na najvišem nivou - ali Player vs Player je super zabavan.
Šteta što ne mogu svi da igraju na high setovanjima jer tek tada igra postaje ono što treba.

Poslednja izmena:
Igra izgleda odlicno na high, ali sve ostalo bih jos nekako i progutao, ali izvodjenje je definitivno prebrzo, zato igra i deluje arkadnije.

Ja nemam problema sa brzim izvođenjem - čini mi se da je slično ko i na PES6 - igrao sam ih neko vreme naizmenično i nisam primetio bitnu razliku u brzini. Pretpostavljam da je to od hw-a i loše optimizacije igre za različit hw - tako da igra ne ide svima na istoj brzini.
Valjda će se i to rešiti nekom zakrpom.

Poslednja izmena:
Ja nemam problema sa brzim izvođenjem - čini mi se da je slično ko i na PES6 - igrao sam ih neko vreme naizmenično i nisam primetio bitnu razliku u brzini. Pretpostavljam da je to od hw-a i loše optimizacije igre za različit hw - tako da igra ne ide svima na istoj brzini.
Valjda će se i to rešiti nekom zakrpom.

Тачно тако јер је и ја немам никаквих проблема са брзином извођења а ни графиком. А иначе до сада најбољи наставак по свему, мада наравно и даље има ту и тамо неких глупости које изгледа програмери најмерно остављају да би у наредном дијелу имали шта да поправе.

Pa meni je i PES 6 isao prebrzo, verovatno starim :).

igra je taman ok sto se tice brzine
ako je prebrzo dizi detalje i rez ako ni to ne pomogne gasi skip frame
ako ni to nije dovoljno da uspori pali aa i af da vis kako ce da uspori

evo nesto zanimljivo igra bez publike

Patch for PES 2008. Importing: Open cv_1.img with AFS Explorer and replace file unnamed_35.bin and unnamed_36.bin No Fans on stadions. Boost your perfomance to 25% Only for High and Medium setings. Enjoy

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14966

Poslednja izmena:
ZAHVALJUJEM se svima na pomoci,uspjesno sam patchovao igru.IZVINITE zbog smaranja

Poslednja izmena:
Pomogao si meni ...
Od kad sam menjao drajver za graf. (zbog Crysis-a) PES se strasno ubrzao. Video tvoj post, iskljucio vsync i sad sve ide kako treba.

Hvala!!! :wave:

Mene pasovi iritiraju.. posto igra na sticku..poludecu...u PES 6 je sve bilo ideno cak i bolje nego u petici sto se tice dodavanja..ovde je tooooliko osetljivo..toliko kratko idu pasevi ako ne drzis dugo...jako cesto promasim igraca...ubicu se... mozda kupim drugi joypad..

Ja sam davno batalio 2008 i vratio se na PES6 ,suvise ima gluposti koje me nerviraju !Npr. kada hocu da promenim stranu dugom loptom ,bukvalno je ne vidim kojom brzinom preleti - ko tomahavk :mad:.

Nazad
Vrh Dno