Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Poslednja izmena:
@filipos
U *** nas 20 se slozimo kako je fudbal sr*anje ali mi smo u stvari glupi i ne znamo da namestimo taktiku kao ti :trust: ili sam ja nesto lose razumeo???

Poslednja izmena:
Ma da, klasican "nauci da igras" fazon, kao da ne igramo PES vec godinama.
Ova verzija forsira trcanje, ubacivanje u prazan prostor i dosta golova se postize na srecu.
Meni to nije zanimljivo, nema planiranja, nema taktike, samo srljanje, osecam se kao da igram neki FPS dok igram ovo.

Ne mogu da pronađem nigde opis - i mene isto zanima.
Ko može da uradi upgrade na 1.1 nek javi.
Ako neko pronađe način da patch-uje "onu" verziju nek javi na pm.

Edit: koliko sam video utiske sa stranih foruma - zakrpa se odnosi na poboljšanje performansi igre i on-line igranje.

Poslednja izmena:
A jel ovak patch se ne moze ubaciti u ove nase "originale"???

GK's catching the ball alitte more often.
FPS, improvement of 1 or 2 fps in normal gameplay
Replays seem to have better fps by ~10

To je lepo - ali me baš zanima da li ima još promena u gameplay-u sem te sa golmanom?
Uf, dobro je da popravili replay - ono je bila bruka . . .

Ne mogu da se naviknem da sa pola snage svima zabijam po barem pet komada. Sada ulazi i ono sto je pre trebalo da ulazi (i mnogo vise od toga) kada sam vec na metar od praznog gola da lopta ne ide preko ili neke 100% sanse kada ih sve izradis.
Slazem se da je drugacije kada igras protiv human, ali opet padaju golovi ko kisa. Mozda i bolje...
Nego ono sto me najvise nervira jeste da mi i dalje menja igraca u odbrani kada protivnik izvodi korner, prekid i odabira nekog levog igraca koga necu iako sam stavio manuel i onda uopste nemam kontrolu koju sam zeleo i lako primam gol. Znaci treba da se pomolim da me ne isk... lose kada je korner.
Jer i dalje igra ne podrzava AA i AF?! Necu da gledam nazubljene stative u 1680.

Radi patch normalno, patchujte igru sa diskom u drive-u ili sa mountovanim image fajlom i posle vratite ONAJ PES2008.exe. Replay stvarno mnogo bolje izgleda.

Hvala na korisnoj informaciji!

Inače, igram PES2008 i PES6 naizmenično - pokušavam da provalim šta je ono što me nervira u 2008. I što više upoređujem - sve više uviđam zaboravljene nedostatke PES6 - one koje su me nervirali od samog početka ali sam ih "progutao". Hoću reći, PES2008 ipak zaslužuje dugi period privikavanja - jer je i prethodni nastavak isto zahtevao malo strpljenja.
S druge strane, utakmica u PES6 ima mnogo bolju atmosferu i mnogo bolji ritam i tok.
PES2008 ima nekako "nervozan" gameplay ali ima nekoliko elemenata koji izgledaju realističnije - ali igra generalno po meni deluje nedovršeno.

Poslednja izmena:
Meni je PES6 isto krsh :d aj da ne smaram vise, negde na pocetku sam napisao da mi se PES vuce k'o prebijena macka na 1024*768 nije vise tacno jer sad radi lepo u 1280*720, nesto mi se zabagovala masina bila. Naravno, sad u 10*7 i sa iskljucenim frame skippingom radi prebrzo. Sad smo odigrali par mini turnira, sto rece Cat golovi pljuste ;) Ovih dana stize 22" pa cu valjda nekako da progutam los GP :p
Pozdrav svima :wave:

Danas smo igrali malo 2 na 2 (ortaci su se smorili koliko im se ne svidja fudbal) i primetio sam jos jednu neverovatnu glupost.. kada ti se ne vidi igrac na ekranu vec je on na drugoj polovini ekrana i neko hoce da ti dobaci loptu, ALI TI NE ZNAS GDE SI, jer nema one strelice da vidis gde se uopste nalazis??! Radar nikad nisam gledao niti cu, tako da zbog ove gluposti sad se veoma tesko organizuju akcije 2 na 2.. jer ako igrac nije na ekranu, ja ne znam gde da dobacim ili gde da mi dobace... UZAS!

Boros Lozac@ e *** mors da gledas na radar. kako uopste uspevas da igras bez radara? mene nervira to sto kad das go ne vidis u trenutku da li je lopta uopste usla u go....

mene je smorilo
to sto ne moze vise od 4 igraca da igra,
boze koje je ludilo bilo kada se okupimo nas 6
i kada padne polivanje,
ali vazno je da se igra ovaj novi pes08
idem da skinem patch pa da vidim sta kako gde.

sa patchom mnogo bolje radi
e da pa najbolje vas 22 da igrate

Moze li neko reci kako da namestim komentatora ili je neka bagovita verzija kod mene :wave:

sa patchom mnogo bolje radi
e da pa najbolje vas 22 da igrate

ne mora 22 ail bilo bi lepo
da moze kao i u pes06,
dobra je zabava 4 vs 4,
patch jos nisam probao, ali evo kanim se,
nadam se da je ispravljen bug sa zvukom.

Trba mi orginal exe imam neku rip verziju.Ako neko moze da okaci negde.Hvala

Hvala ovo vec imam trebamo od konamija a ne od vitalitya.

probao sam novi patch,
i samo da kazem da treba novi vitality,
jer sa starim je sve isto,
jedino poboljasnaje sa patchom
je sto zvuk dosta manje buguje,
a i kada zabaguje brzo se povrati,
i cini mi se, da iga ide nekako tecnije sa novim patchom
@dobrivoj
originalni exe imas na pes08 diksu.

na mojoj masini 1680x1050 na high(vsync on) fps varira od 30 do 60 fps(30 u guzvi),na 1440x900 ista situacija,sad me zanima sta uslovljava tolki pad fps u guzvi?da li bi mi trebao neki x2 procesor i recimo 2x1gb 800mhz?posto mislim da je graficka korektna x1900gt(585/1700,gotovo kao x1950 pro)

Instaliram patch ali vitalni 1.10 exe ne radi. Jel negde gresim? Moze help i na pm.

na mojoj masini 1680x1050 na high(vsync on) fps varira od 30 do 60 fps(30 u guzvi),na 1440x900 ista situacija,sad me zanima sta uslovljava tolki pad fps u guzvi?da li bi mi trebao neki x2 procesor i recimo 2x1gb 800mhz?posto mislim da je graficka korektna x1900gt(585/1700,gotovo kao x1950 pro)

Ma procesor ti je i vise nego dovoljan, nego su japanci postali bahati... Izgleda da ti i za zelenu livadu sad treba komp od 1500 eura..

Pa zna li neko kako da namestim komentatora , ovako je prilicno glupo igrati. Ubi se pokusavajuci :mad:

a u cem je problem meni normalno radi da ti nije 5.1 sistem pa radi toga

Nazad
Vrh Dno