Iga je najjaca do sad.
Evo jedan video prvi gol.
Evo ja imam ovaj file.
gde se stavlja ovaj fajl....??
i ljudi...kupite dzojstik,pa makar i kineski....preko tastature je mnogo neozbiljno igrati pes!!:bottle:
AAAA gubim kosu!!! u sred instalacije mi crkne struja,i sad kad hocu da je pokrenem pukne mi na "prepearing to intall" (ono u installshield wizzardu), pise "could not find DLL". STA DA RADIM?? sem da reinst win.
E da li neko zna gde treba i kako da se ubaci stadion Marakana.
мада свиђа ми се нова перспектива камере када се бране пенали![]()
ja sam uradio bas suprotno,lepo sam uninstalirao igru, i nazad na PES6, kraj price!
e bas to,Baš tako. Vodim se onom da smo kukali posle svakog prelaska. Posle izvesnog vremena sve legne na svoje. Ako ovde ne bude tako i posle par meseci, onda definitivno nevalja i pada uninstal. Do tada dajem mu šansu kao i svim ostalim nastavcima do sada.
PS. Probao sam i novu Fifu, čisto reda radi.... slego ramenima i video da ovaj PES2008 i nije toliko loš.
Pozdrav :wave:
Moji utisci na brzinu:
1. Igra je mnogo lakša od PES 6. U njemu sam uvek igrao na 3. nivou težine i to na 15 minuta, jer je na 10 bilo jako malo golova......!
@Lozac: Da li ti je mozda ukljucen frame skipping?
Citao sam kako je poboljsana fizika pokreta i kako se igraci sad realnije ponasaju, a meni bas suprotno, kao ****** se ponasaju i izgledaju, recimo trcim sa C. Ronaldom i uopste ne trci kao on, nema one njegove pokrete dok u 6-ici skoro svakog poznatijeg igraca mozes provaliti samo po pokretima i potezima...
i ja upravo odigrah prve meceve u pes2008, i takodje - lose ... ipak, smatram da generalno mnogo kukamo, jer prakticno svi igramo narodne verzije, a poklonu se u zube ne gleda ...
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari